Poky Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Kolegove prosim o radu zkusene elektrikare. koupil jsem si interierove neony - katody. Chci osvetlit prostor ridicovych a spolujezdcovych nohou ale chci aby funkce svetla fungovala jako stropni svetlo. Nevi nekdo kde bych nasel uzel kam to pripojit. To auto neznam a nechci delat prasarnu pres vypinac, i kdyz je chci stejnym zpusobem ovladat - zap-vyp-dalka a dvere. Predni, zadni a kufr .. Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Máš předface OII? Rok výroby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 rv 2005 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Nikdo nevi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 zkus Jardu Rolbare treba by to slo napojit na podsviceni nohou co tu ma par lidi dodelane, nevim jestli podsviceni nevyzaduje vymenu BSG. Ja mam 05 a podsviceni funguje, ale taky mam nove BSG aby fungoval corner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 zkus Jardu Rolbare treba by to slo napojit na podsviceni nohou co tu ma par lidi dodelane, nevim jestli podsviceni nevyzaduje vymenu BSG. Ja mam 05 a podsviceni funguje, ale taky mam nove BSG aby fungoval corner Ja sem v*l,,zrovna vcera jsem s nim neco resil.. Diky za typ.. Nevim jak funguje ten podsvit nohou.. ja chci aby to fungovalo stejne jako stropni osvetleni a aby to bylo ovladany stejnym prepinacem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 sekce elektrika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 (upraveno) sekce elektrika Noo ... sem zvedavej co to udela s tim neonem.. Aby se to nebranilo.. A urcite k tomu neni potreba jina jednotka? Soudim podle nastaveni v maxidotu Tohle ja proste nechci.. Jen potrebuju najit vedeni k prednimu a zadnimu prepinaci.. Upraveno Říjen 24, 2010 uživatelem Poky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 25, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Pokud to chceš připojit na okruh stropní lampičky, tak pod palubkou u BSG: (+) 30al = svorkovnice K (černá 10 ti pólová) poz. 10 (-) spínaný dveřním kontaktem = svorkovnice B (černá 12ti pólová), poz. 11 Anebo se to dá udělat podle toho návodu od Doliho jako origo Footlight, tam se ale tuším musí nakódavat BSG, na maxíku se pak dá regulovat intenzita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Pokud to chceš připojit na okruh stropní lampičky, tak pod palubkou u BSG:(+) 30al (-) spínaný dveřním kontaktem přípojné místa napíšu večer, mám to v jiném PC a z hlavy nevím, když tak zaurguj po SZ Anebo se to dá udělat podle toho návodu od Doliho jako origo Footlight, tam se ale tuším musí nakódavat BSG, na maxíku se pak dá regulovat intenzita Super.. Diky. pripomenu se ale nebudu te uhanet.. Vcera bylo pozde ... Jen teda jak ted premyslim, tak ja budu muset stejne do toho prepinace... hmm super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 25, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Doplněn příspěvek výše o zapojení u BSG Ohledně toho přepínače pro inspiraci, já mám vypínání udělané TAKTO, v odkládací schránce pod palubkou řidiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Doplněn příspěvek výše o zapojení u BSG Ohledně toho přepínače pro inspiraci, já mám vypínání udělané TAKTO, v odkládací schránce pod palubkou řidiče Diky moc,,zitra se do toho pustim.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.