TGM1917 Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Petře, děkuji Ti za vyčištění turba a za klapku. Motor je teď super! Ještě jednou díky za pomoc. Tomáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 S Peťanem zase spokojenost nějaká svině se mi chtěla dostat do auta už je zase vše OK tak jsme zvědav jak dlouho...Peťule díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 S Peťanem zase spokojenost nějaká svině se mi chtěla dostat do auta už je zase vše OK tak jsme zvědav jak dlouho...Peťule díky není zač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Zdarec pane, tak jsem Tě doporučil novýmu majiteli moji bejvalý OII a už se prý k tobě chystá na servis :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 není zač to vínečko máš u mě schovaný až pojedu kolem tak Ti ho dovezu neboj se ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Ac obchod neprobehl, oprava CONSTRUCT (Garny ma dovcu), stejne mne mile prekvapil, ze se ozval - ac nevedel o koho jde... Diky moc za ochotu, to se dneska moc nevidi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Jeden dotaz, je to na obrázku http://www.skoda-dily.cz/data/items/14/4b0716bce1b89.jpg skutečně origo kost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Jeden dotaz, je to na obrázku http://www.skoda-dily.cz/data/items/14/4b0716bce1b89.jpg skutečně origo kost? to takle těžko říct ...záleží co je na ní vyraženo ... Ac obchod neprobehl, oprava CONSTRUCT (Garny ma dovcu), stejne mne mile prekvapil, ze se ozval - ac nevedel o koho jde... Diky moc za ochotu, to se dneska moc nevidi... Jo v poho já nikoho nechci nechat na holičkách ... tak aspoň sms ta ledacos objasní ... a když něco spěchá tak se nedá nic dělat .. člověk musí trochu odpočívat .. díky zatím ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Díky za odpověď. Tak je na ní vyraženo koncernové označení 6Q0 411 315N nebo tak nějak, prostě číslo pro tyčky stabíku. Já jen, že jsem původně na autě typ kosti s jiným způsobem dotažení, ale to je fuk. Dám tam tu co mám, tj. to co je na obrázku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Tak konečně po čase taky nějaké foto .. ten čas je prostě svině pořád málo .... :- (((((( Už nějakou dobu jsem cháněl na mého bělouše komplet sání s 1.9 tdi 96 kw .. do tet jsem mněl sání s Fabie RS sož je taky 96 kw ale kdo zná tak je krátké ,jiné a filtr vzduch taky jinej .. tak jsem tak občas scháněl po vrakovištích atd sání co jsem potřeboval .. nic jsem nechtěl bastlit jen origo .. A tak se úplně náhodou poštěstilo .. celé kovové sání i s filtrem a váhou jsem sehnal ... :-)))))))))))))))))) jupí .... S montáží jsem moc neotálel.... Sání hotovo .. samozřejmně po změně průměru sání se změnilo plnění turba .... což znamená nutná uprava jednotky .. což nedalo daleko čekat .. auto musí být připraveno na letní sezonu .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Luxusní, to se bude plnit skoro samo, kolik kW to bude cca mít? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 tak trochu času a sobotní krásnej den ... potřeba doladit jednotku a taky změřit .... ono je krásné když někdo říká .. mí to tolik koní atd .. a přitom realita uplně jinde.... Tak poslední úprava a měření ... 196 koní a 440 nm krouták .... víc už asi néééé .. přeci jenom původní výkon 90 koní mluví za vše... :-))))) Ještě pikoška na závěr ... po cestě domů na barandovském moste jsem si všiml v pravém pruhu vozu hlídky policie čr... pomalu jsem je predjel a jel dál ... asi po 1 km jsem na to začal slapat na krev silnice prázdná tak se to taky musí vyskoušet nééé asi ve 200 km jsem ubral a jel tak tech 120 .. a najednou co se nestalo po nějakém čase co jedu na pohodu majáky za mnou tak zastavím v takovém zálivu ... a začal jsem se modlit at nemaj radar .. to bych byl asi v řiti ... Tak kontrola pane řidiči ... jsem vystoupil první co koukám radar nemaj hurá jsou v řiti oni .. i tak můj adrenalin v krvy je někde na vybouchnutí ... nakonec ... lidský přístup pokec o autech a nakonec z nich vypadlo ,že si chtěli auto jen prohlídnout ...jen mně nemohly trochu dohnat ... :-)))))) tak to mně fakt potěšilo .... hlavně jak říkal ... pane řidiči to asi nebude 66 kw .. tak to mně zahřálo a rozprava pokračovala ... ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 OII na domontáž xenonu a nivelace .. vše origo .... Následná oprava HF .. zase prasárna na rychlospojky atd ... izolačku taky neznaj ... nooo coment... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 O1 tdi kolečko na servo se polámalo .... někdo docela profi přidělal nárazník ... to chcípám ... :-((((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 jj, šroub do sadrokartonu to jistí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 jj, šroub do sadrokartonu to jistí ;) Asi teta asi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Tak ze dekuju Petrovi za super praci na mem aute. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda69 Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Garny Servis OII 120.000 km na 1* - vše uděláno tak, jak má být, kvalitka díly i práce, s ničím problém... Prostě paráda!! Je moc fajn vidět, že někdo rozumí tomu, co dělá a ještě to dělá rád.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zool Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 muze sem (nebo do sz) nekdo napsat cislo na garny servis? nedari se mi odeslat mu zpravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 :) o pár řádků výš Clubový servis..... 777 005 887 Praha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zool Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 ajo, to sem trotl:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 ajo, to sem trotl:D Tak hlavně ,že jsme se už dohodly..... :-)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Petule brzy se ukážu ;-) máme odloženou věc z podzimka a hlavně u mě máš tu mňamku ;-) Petule brzy se ukážu ;-) máme odloženou věc z podzimka a hlavně u mě máš tu mňamku ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Vany a jeho excelentní fabie ... uprava WRC ...... odstranění originálního okna 5 dveří ..a nahrazeno originál makrolon WRC ... takovou vec jsem dělal poprvé ... místo okna plast ... :-))))) Přední sedadla jsou s octavia 2 rs .. to je o dost pohodlnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 tak trochu zabrouzdíme i do starších fotek .... Hensel .. nezvaná návštěva díky úpravě zámku bylo auto v klidu a zůstala na stejném místě.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 (upraveno) Hezká vychytávka v čem spočívá ta úprava, jestli to není "výrobní tajemství". Na kolik taková úprava přijde a jak moc je to časově náročné? Upraveno Květen 1, 2011 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 jenda 69 a jeho OII na servisní opravy.... Komplet rozvody + pumpa výmněna setrvačník dsg a další věci olej ,filtry atd...............:-)))) trocha G.O.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda69 Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 jj, výměna spotřebáku :-) ale teď je to paráda! Jenom ten setrvačník kdyby stál míň peněz (když už je to vlastně taky spotřebák) :-( Ta dvouhmota měla tak 10-15mm (po obvodu) volný chod a na volnoběh hrkala. Hlavně jsem se bál, že z ní něco vyletí a pokurví to něco dalšího. Ale jak jsem psal výše - spokojenost úplná, zmizely vibrace a drnčení a na pár kiláků mám zase pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 vany a jeho wrc fabie .. co by to bylo za auto bez pořádného křídla .... docela mně dostala cena tady té lopaty .. orig WRC a cena Něco mezi 35 a víše tisíc .. a nejsou moc . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 VW T5 na montáž tempomatu .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.