Mirouch76 Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 OII 4X4 na zadní ložiska .. docela prácička ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 OII přestavba na RS model .. i podvozek ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Moc pěkná prácička Gárny ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Nadhera... ;) Ja chci taky takove BILE auticko! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Nadhera... ;) Ja chci taky takove BILE auticko! a co modré ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 sup 1 oprava elektroinstalace .... takový standart 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 jedna OII trošku na předeček boom ... vše se opravilo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Peto co jsi presne ladil na tom Supiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Koukám, že se dodělaly i ostřiky, když to bylo v opravě. A tak to ma byt, tak je to spravne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 přání zákazníka.... Koukám, že se dodělaly i ostřiky, když to bylo v opravě. A tak to ma byt, tak je to spravne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 To chápu, na jeho místě bych to chtěl taky tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 uhnilá kabeláž ... komfort komplet K.O. to je takovej standart .. na mém supíku co jsem mněl to bylo taky ... Peto co jsi presne ladil na tom Supiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 (upraveno) Diky! Me vsechvo chodi ale sviti mi kontrolka balonu a maxik pise zavada airback vymenil jsem krouzek za jetej par dni dobry a znovu sviti... Nekdo mi prave rikal ze muze byt zrada v kabelech pod sedackou tak nevim. Stve me to jak prase a novej krouzek stoji raketu na ESP!! Upraveno Duben 3, 2014 uživatelem KOKYN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sinor29 Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Zdarek po přečtení této sekce jsem se rozhodl Garnýmu svěřit octulku trapilo nás těsnění pod hlavou a tah už nebyl takovej jako dřív ..........práce, termín, kvalita, sqelé jednání octulka teď frčí snad ještě líp než když jsem ji před 4 lety koupil má sice ještě menší mouchy ty se ale netýkají motoru a čas ukáže kdy to řešit :-) díky Chramosta Standa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 nemáš zač .. hlavně ,že je vše v pořádku ... tohle jsou ještě super motory co něco vydrží ... :-) Zdarek po přečtení této sekce jsem se rozhodl Garnýmu svěřit octulku trapilo nás těsnění pod hlavou a tah už nebyl takovej jako dřív ..........práce, termín, kvalita, sqelé jednání octulka teď frčí snad ještě líp než když jsem ji před 4 lety koupil má sice ještě menší mouchy ty se ale netýkají motoru a čas ukáže kdy to řešit :-) díky Chramosta Standa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 O1 tdi .. standova octavka ... těsnění pod hlavou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 další pokračování ... oprava těsnění pod hlavou ... A ještě další opravy .. jako new rozvody,hydrošleli ,oprava zaseklé regulace turba, nová vodní pumpa .. stará mněla najeto asi 40 - 50 tisíc .. no pěkně tekla a už dlouho .. . takže taková malá GO ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Diky diky Petovi za dnesni prvni pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vanejo Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Zdravim pane kolego jak je to s materiálem bereš jen svůj nebo mohu objednat (např cc autodíly) a pak nechat namontovat. Děkuji za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 materiál dodávám svůj .. tak mohu garantovat kvalitu a záruku ... a popřípadě i reklamace .. ps: my jsme kolegové ... ??? :-) Zdravim pane kolego jak je to s materiálem bereš jen svůj nebo mohu objednat (např cc autodíly) a pak nechat namontovat. Děkuji za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vanejo Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 sory pokud jsem se tě nějak dotknul :-) :D kolega = octavista 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 jo jo jsem to tak i myslel ... :-))) zatím .. materiál dodávám svůj .. tak mohu garantovat kvalitu a záruku ... a popřípadě i reklamace .. ps: my jsme kolegové ... ??? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vanejo Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Tak jen tak pro info už mě potkala závada dvouhmoty. Teď otázka na profesionály vyplatí se namontovat jednohmota ?? Popřípadě jaká by by byla cenovka (spojka,setrvák,ložisko) stačí nějaká orientační cena. Mám O2 RS rv. 2006 125kW nafta combi. Případně bych nechal udělat i klimu nemaká a technickou pokud je možné (mám kuchlej filt pevnejch částic) ? Díky za info Pepa . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Ahoj doporučuji určitě dvouhmotu ... pošly mi to když tak do mailu zatím .. Tak jen tak pro info už mě potkala závada dvouhmoty. Teď otázka na profesionály vyplatí se namontovat jednohmota ?? Popřípadě jaká by by byla cenovka (spojka,setrvák,ložisko) stačí nějaká orientační cena. Mám O2 RS rv. 2006 125kW nafta combi. Případně bych nechal udělat i klimu nemaká a technickou pokud je možné (mám kuchlej filt pevnejch částic) ? Díky za info Pepa . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sanour Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Díky Garnymu za rychlou pomoc s rozbitou zadní stahovačkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest redzed Odesláno Srpen 15, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 ahoj.. mám takovy problém. no trochu vice problému.. takže.. když nastartuji ránno auto tak mi asi 10 sekund píská klínák...klínák je tam asi 2 měsíce stary takže asi napinaci kladka? když se někde točím a vytočim plny jedno jaky jestli právy nebo levy tak to vepředu začne jakoby dřit nebo skřípat tak něco...ale když nemám plny vytočeny tak nic.. žeby kotouče nebo desky? jel sem po hrbolate cestě a jak se auto houpalo tak něco vepředu vrzalo tak sem si myslel že to jsou tlumiče... zastavil sem a zkoušel sem autem zakolebat a nic ani zvuk:( čím to ? sem tam když nastartuji tak mi nejde turbo ale když vytočím auto na 3000 otaček tak se zepne... asi čidlo nějake ? Zatím moc díky za ranu... Pěkně mě to štve ... :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Nemáš zač ... jo stahovačky je věčné téma ... kdybych je vyráběl ..jsem tet boháč ... Díky Garnymu za rychlou pomoc s rozbitou zadní stahovačkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 dodatečně děkujeme za před dovolenkovou kontrolu vozidla přijedete, panáka Vám nalejou, auto zkontrolujou a jedete vesele domů :)) Díky i za vyklepání a další práce na italském hřebci :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 jo jo .. to sem radči ani nepiš .. ještě si bude někdo myslet ,že se tady jenom chlastá ... :-)))) , to víš taková milá V.I.P. návštěva ... jsme si museli trochu připravit na tu krkolomnou práci na renaultu .. dodatečně děkujeme za před dovolenkovou kontrolu vozidla přijedete, panáka Vám nalejou, auto zkontrolujou a jedete vesele domů :)) Díky i za vyklepání a další práce na italském hřebci :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.