Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
majiteľ nechcel nový nárazník? (podľa 5. foto)

dle mně by pán dostal vše nové i s lakem a montáži.... jenže tohle byla rychlá akce, jen opravit at to nějak vypadá ... majitel jel někam do zahraničí a nechtěl mít problém ... a myslím si že byl dost spokojen .... :)

Odkaz ke komentáři

Audi A4 .. nesvítí mlhovky ... ???? hmmm to jsem se podivil .. tak odklopím nárazník asi žárovka ..ale obě .. no náhoda ... tam šmátrám a konektor ne a ne našmátrat .. nárazník tedy dolů ... vopruz ... trochu jsem nechápal .. kabeláž k mlhovkám prostě nikde ... pak zákazník přiznal ,že ho asi ve sněhu nabral a stratil . ..tak výroba nové kabeláže v četně konektorů ..... :palec:

101_2686.JPG

101_2687.JPG

101_2688.JPG

101_2689.JPG

Odkaz ke komentáři

Petře jako snad pokaždé, když jedu od tebe musím i dnes moc poděkovat a edinné co mohu říci, tak je to, že Líza jede o srovnání tišeji(dokonce i Jára to sám od sebe potvrdil) a to startování bylo asi tou kladkou(a nebo palivovým filtrem), co jsi měnil, jelikož teď to chytá zase na drc. Moc díky, jen jsem debil potom zapomněl na ty ostřikovče, ale to je to nejmenší. Ještě jednou a tisíkrát děkuji. Palo

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...