Přejít na obsah

White combi car

Fly

Doporučené příspěvky

Jelikoz uz nejakou dobu tu mame zimu, bylo hezky a vhodny podminky, tak jsem byl trochu blbnout u nas na parkovisti u Mohyly Miru. Neni to nic svetobornyho, ale ucim se kazdym dnem.. Dva linky - prvni je pred obedem

a druhej je v podvecer kolem pul paty..

slušný :palec: akorát ten co to točil,tak u druhýho videa je slyšet jak klepe zimou kosu ,chudák :D

Odkaz ke komentáři

Fly: narazil jsem na chlapika, ktery prodava komplet xenony se vsim vsudy, takze nivelaci, ostriky atd... cena 11.000 Kc :palec: mozno i vymena za normalni svetla + doplatek. Ja uz do toho nakonec vrazet penize nebudu, ale kdyby nekdo chtel.

Odkaz ke komentáři
Fly: narazil jsem na chlapika, ktery prodava komplet xenony se vsim vsudy, takze nivelaci, ostriky atd... cena 11.000 Kc :D mozno i vymena za normalni svetla + doplatek. Ja uz do toho nakonec vrazet penize nebudu, ale kdyby nekdo chtel.

Prave ze ja uz komplet lampy (origo) mam, mam nivelaky, ostrikovace, konektory ke xenum, ted resim na aukru nadobku 5,5l. Jediny co mi furt chybi a nejde to sehnat je elektro od nivelaku ke xenum.

slušný :palec: akorát ten co to točil,tak u druhýho videa je slyšet jak klepe zimou kosu ,chudák :D

Jo, jsem mu rikal, at se oblece.. Kdyz radil on, tak byl v teple klimatroniku; ale byt v -10 jen ve svetru a mikine = kosa jak v rusku.. :-)

Odkaz ke komentáři

ok, tak to uz mam skoro komplet :D

Jen kdyby treba nekdo chtel vymenit lampy za xenony. Ja uz na to kaslu, uz je to 8 let stary auto a neni to uplne nejnutnejsi vec. Havne, aby to bylo mechanicky ok. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Tak je nacase to trochu ozivit..

Je to uz davno, co jsem prezul na letni, kupoval novy zadni gumy, projezdil mraky benzinu a proto prislo na radu (pro mnohe znesveceni) montaz LPG.. Zatim to zajizdim, za chvilu bude prvni serizeni..

Ale ani to mi nezabranilo jit zablbnout tento vikend do Brna na zavody do vrchu, ktery poradal Vonka Racing.. Samozrejmosti byly auta na vrchy, taktez par aut typu Ferrari, Dodge atd. a jedna bila okta, nad kterou vsichni nevericne ohrnovali nos.. Ono taky spinavej kombik a na plyn.. Tse, to preci nemuze jet...

Toceno mym kolegou z prace, start 1. merenyho casu..

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...