Přejít na obsah

Mapy do navigací

Doli

Doporučené příspěvky

No to asi ne. :'( Když jsem měl Nexuse, tak jsem pálil v CloneCD!! Plus se tam dával ještě profil. Zkusím ho stáhnout a dát sem.Myslím, že nahoře na 1. stránce je to i popsaný …

Edit: a pokud možno nejnižší rychlostí … ne 16x, ale zkusil bych to do auta dát. Občas to vyhodilo nějakou hlášku o sektorech a nakonec to v navi šlo. Uvidíš...

EDIT2:

stáhni si =clonecd&g[oz]=5.3.1.4"]CloneCD nainstaluj a do složky s programem C:\Program Files\SlySoft\CloneCD\Profiles nakopíruj tenhle soubor (pálil jsem s ním mapy v roce 2008 a šlo to) před pálením vyber ten profil Teleatlas.ccp a pak pálit co nejnižší rychlostí... Snad to půjde, dej vědět....

Upraveno uživatelem LukynoDC
Odkaz ke komentáři

Díky za odkazy, CloneCD už sem měl nachystaný ale ten soubor .ccp samozřejmě ne tak to s ním zkusím, nejnižší rychlost používám, jen to není přímo mně a bude chvíli trvat než se k tomu Nexusu dostanu a určitě zkusím i to CD pálený v ImgBurn s tou chybou. Zatím ti moc děkuji :palec:

Odkaz ke komentáři

Přesně jak píšou kluci, ale je to tu už několikrát napsaný. Asi jsem měl štěstí, mě to vždy vzalo.

edit: v prvních příspěvcích to Doli podrobně popisuje, dal bych přímo odkaz, ale jedu přes founa …

Upraveno uživatelem LukynoDC
Odkaz ke komentáři

Několikrát už sem to četl a několikrát jste mi napsali 1x, opravdu nejsem tak blbej, i All filles zvládám :) Neptám se na návod, jen prostě Kodak Gold ani Verbatim Super AZO nemůžu sehnat tak sem chtěl vědět zda znáte alternativu ;) Už sem to smahl na Crystal AZO tak uvidím.

Odkaz ke komentáři

Nikdo neříká, že jsi blbej ;) hele neřeš to, kup stávající CD, stačí Verbatimka nebo lepší, žádný noname a zkus to.

Nenapsal jsi, jestli Ti to vůbec šlo nebo zda-li řešíš jen nákup CD. Já to zkusím vypálit a hodit ke kamarádovi do Nexuse a uvidíme ….víc mě nenapadá ;)

Odkaz ke komentáři
Nenapsal jsi, jestli Ti to vůbec šlo nebo zda-li řešíš jen nákup CD. Já to zkusím vypálit a hodit ke kamarádovi do Nexuse a uvidíme ….víc mě nenapadá ;)

Sorry, vypálit to šlo bez chyby tak sem to nezmínil, teď jen kolega začíná pracovat v jiným systému pracovní doby tak se horko těžko sejdem a budu mu to muset po někom poslat a on zase po někom info. Díky za pomoc a pokud to vyzkoušíš tak dej prosím vědět výsledek.

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...