spilner Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Ahoj chlapi. Já mám trochu jiný problém. Moje škůdka se po dvou týdením stání taky vycucla. Potřebiji nabít baterku, ale sídlištní život mi nedovoluje jinak než nabíjet doma. Pokud ale baterku odpojím, začne houkat alarm. Jak to mu zabránit? Je to ochrana před poklesem napětí? Občas se mi taky ten alarm taky spouští sám, samovolně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Ahoj chlapi. Já mám trochu jiný problém. Moje škůdka se po dvou týdením stání taky vycucla. Potřebiji nabít baterku, ale sídlištní život mi nedovoluje jinak než nabíjet doma. Pokud ale baterku odpojím, začne houkat alarm. Jak to mu zabránit? Je to ochrana před poklesem napětí? Občas se mi taky ten alarm taky spouští sám, samovolně... prosím, porádite mi někdo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 pokud máš zámek ve dveřích, tak otevřít kapotu, zamknout centrál tlačítkem u ručky, zavřít dveře řidiče, odpojit baterii, zavřít kapotu, zamknout dveře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 pokud máš zámek ve dveřích, tak otevřít kapotu, zamknout centrál tlačítkem u ručky, zavřít dveře řidiče, odpojit baterii, zavřít kapotu, zamknout dveře díky za tip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Leden 21, 2017 Sdílet Odesláno Leden 21, 2017 Ahoj sice mam Octu I TDi, ale v tomto vlakne je to myslím jedno. Chci se zeptat - v garáži máme autonabijecku Starline nebo co to je. Je na ni napsano ze je od 15 Ah do 60 Ah. Můžu s tím nabíjet baterii 80 Ah i za cenu delšího nabíjení? Nebo to nebude nabíjet vůbec? Nevím jestli to bude stačit, nebi jestli si mam koupit novou autonabijecku. Ta soucasna je takova zlutocerna, a je na ni nekolik cervenych kontrolek (25%, 50, 75, 100, a MAX)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 21, 2017 Sdílet Odesláno Leden 21, 2017 spilner a nebo použij http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=34076 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 21, 2017 Sdílet Odesláno Leden 21, 2017 Ahoj sice mam Octu I TDi, ale v tomto vlakne je to myslím jedno. Chci se zeptat - v garáži máme autonabijecku Starline nebo co to je. Je na ni napsano ze je od 15 Ah do 60 Ah. Můžu s tím nabíjet baterii 80 Ah i za cenu delšího nabíjení? Nebo to nebude nabíjet vůbec? Nevím jestli to bude stačit, nebi jestli si mam koupit novou autonabijecku. Ta soucasna je takova zlutocerna, a je na ni nekolik cervenych kontrolek (25%, 50, 75, 100, a MAX)... Mozes kludne nabijat aj 80Ah baterku len to bude trvat dlhsie. :palec: :palec: :jager: spilner a nebo použij http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=34076 :lol: :palec: Je rok 2017. :smich: :unsure: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 21, 2017 Sdílet Odesláno Leden 21, 2017 PROCHY603 To sice jo, ale víš co.Právě proto, že je rok 2017 se divím, že výrobce nemyslel na to aby po vyjmutí baterie a znovu nandání nezůstalo veškeré nastavení v původním stavu(třeba formou kondenzátoru) :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speddy00 Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 V 9. 11. 2010 at 21:27, mischicka napsal: Dobrý den chtěl bych se zeptat mám 2 Octavii,a bylo mi řečeno že když odpojim baterku od kontaktu ,třeba při nabíjení tak musím po zapojení do servisu na diagnostiku aby se nastavil snímač řízení jinak se prý zničí řízení a mě by zajímalo jestli je tomu tak ☺ či nikoliv předem děkuji za odpověď . speddy00@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 není tomu tak, ten, kdo to říkal "v hospodě u piva" netuší jak to funguje, jediné, co se musí ručně po odpojení baterie nastavit jsou dojezdy oken a čas, vše je krásně napsané v manuálu k autu, lze ho stáhnout i na stránkách škodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speddy00 Odesláno Březen 2, 2018 Sdílet Odesláno Březen 2, 2018 Říkal mi to přímo servisman našich služebních automobilů,jinak moc děkuji za odpověď ☺,jsem klidnější i když jsem to tak trošku tušil že to bude nesmysl ?ale i tak děkuji za radu a odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.