Bodo Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Dobry :) Newie mi niekto poradit co by mohla byt chyba pri System zpetneho vedeni vyfukovych plynu prutok prilis maly ... Lebo jedny mi hovoria ze to moze byt zlou naftou a druhy ze AGV ventil treba vymenit . Vie mi niekto poradit co tam moze byt za chybu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 stare dobre zname EGR, idealne nechat zaslepit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Nie som nejak zbehli vtychto veciach ako zaslepit ?? A ked by som to spravil neovplivni to nieco ine ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 zaslepený EGR bude řvát chybu u OII!!! nutno vypnout v softu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 prvně zkontroluj kabeláž jestli není přerušena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Cosby netrhalo se to jen u dvoulitru? Milhausek: Kdyz rikam zaslepit mysli zaslepit profesionalne nekym kdo vi co dela a ma udelat a ne ze tam nejake Franta Voprsalek vrazi kus gumovy hadice rekni de me dve stovky a jezdi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Mě to hlásilo Emise do dílny když se pokazil brzdový spínač. Souvislost pro mě nepochopitelná, ale dočetl jsme se o tom někde na netu a protože brzdový spínač špatný byl tak jsme ho vyměnil a od té doby jsem bez problému a bez té hlášky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 by museli mit miliardu hlasek v maxiku aby to pokryly vsechno tady je dulezite to System zpetneho vedeni vyfukovych plynu prutok prilis maly. Na fabii bez maxiku kdyz je spatnej brzdovej spinac ti zase blika zhaveni takze asi tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Trhá se u všeho.Je to 3 týdny co jsem měnil drát od ECU do EGRU na Passsatu 3C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 konkrétně toto System zpetneho vedeni vyfukovych plynu prutok prilis maly sem řešil taky, problém byl překousaná hadička podtlaku od nějaký kuny či jiný havěti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 No tak ku tej kune by som povedal ze mi vie spat alebo lopotat moj zlaty kocurik ktory mi chodi na spodny krit takze aj to moze byt realne ..... a mam otazku ak otvorim kapotu a prepnem kluc do prvej polohy tak to EGR mi piska ma to tak byt ??? a moze mat nejaky suvis aj to ze som menil zavice na druhom a tretom valci ???? A dakujem vsetkym za ich nazori 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 No tak EGR ventil bol napokon vadny odisla na nom membrana :) A este raz dik za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.