Přejít na obsah

Posrane auto od holuba

p2p

Doporučené příspěvky

Tak mam rocni auti OII a jak jsem to pred tydnem pucoval, koukam jako pero. Na jednom miste na strese, mam takove rozpraskane kolecko. Velikost cca 1,5 cm. Je to rozpraskane az na barvu... Valil jsem do Skodovky a rekli ortel... Pane to je od holuba nebo od jinneho FTAKA... Neveril jsem mu, protoze si na to davam bacha a hlavne si vubec nepamatuji, ze by na tom miste bylo hovno. Fakt si to nepamatuji.... Jak jsem psal neveril jsem jim a donutil jsem je to nafotit a poslat do Boule...Uvidime co Boule rekne. A dalsi moje otazka byla, co s tim... Popraskane misto je na lemu, v levo v zadu na strese... Fotakem to neni moc videt... Rekli nastrikat, ale nedelaji zastriky a to by znamenalo nastrikat skoro celou polovinu auta a to se mi moc nechce... :( :( .Zatim jsem to poradne rozlestil, ale dost ne to stve :D :angry: A co se s tim da jeste delat??? Za jakykoliv nazor dik... ;) :( :(

Odkaz ke komentáři

No tak to je teda nářez kvůli holubům lakovat celou střechu. Tomuhle přece nejde nijak zabránit, a ten lak musí něco vydržet.

To by museli všichni kdo nemají garáž (včetně mě) pořád lakovat auto. Kolikrát mě ho už "ftáci" podělali a nikdy se mi nic takového s lakem nestalo. Takže bych se s nima nijak nebavil a trval na reklamaci.

Odkaz ke komentáři

No já bych na tvém místě postupoval tak, že bych zajel do nějaké zn. firmy co dělá lakování aut a snažil bych se sehnat

nějaké nezávislé info čím a proč je to způsobené resp. o jakou vadu laku se jedná a jak problém odstranit. Jestli bude stačit

přelakovat jen střechu a nebo jestli může stejným problémem trpět lak na celém autě, což by znamenalo, že příští Hov.., například na blatníku udělá stejný problém. Možná by stálo za to oslovit i nějakého soudního znalce.

Každopádně bych si zjistil o tomto problému co nejvíc informací, než cokoliv Bolka odpoví a pak je umlátil argumentama.

Dle mého názoru to ten lak musí vydržet, jak by potom vypadali auta např. v Římě v Italii. Samej holub a vedra jako prase.

Takže já osobně bych donutil Škodovku, aby v rámci záruky přelakovala min. celou střechu.

Odkaz ke komentáři

Tak to koukám jako sůva z nudlí co může jedno blbý hovno způsobit. Vždycky když na autě něco takového je, tak to běžím očistit div že se nepřizabiju, takže koukám motivace zase bude. Příbuzný má taky OII (tuto barvu) a už mě před tím párkrát varoval, jednou přelakovával kapotu a stejně mu ten odstín netrefili na 100% přesně.

Teď mě ještě napadlo dávat bacha kudy táhnou čápi :P viděl jsem jednou pěkný cákanec přes půl baráku na 14dní nové omítce... :P

Odkaz ke komentáři

Od holubu to vetsinou jde celkem dobre rozlestit. Pokud zustanou stopy, tak jen minimalni, kterym se stejne pri pouzivani auta nevyhnes. Ale takovej morskej racek, ten ma panecku agresivni hovno, stacily 2 dny na slunicko a bylo to az na zakladovku, jeden na strese za antenou (prumer tak 5 cm), to jsem spravil, co to slo, ale videt to je i tak, druhej na blatniku, ale ten sel stejne do laku. Pokud jste nekde u more a serou vam na to ptaci a sluni sviticko, dopocuruju myt co to da. Ja radsi zacal na dovcu litat letadlem :P

Mam teda OI, tak nevim, jestli se nejak zmenila technologie lakovani a co je vic hovnovzdorny :P

Odkaz ke komentáři

Zajit do neake firmi ktera profesionalne lesti auta (treba M3-ovou pastou - ta se ukazala jako nejlepsi), a at to poradne vylesti. Mnelo by to byt pric. To byste se divily co dokazou profici s tema pastama udelat z auta. Dokonce hlubsi oderky naplny originalny barvou a pak radne vylesti - nejde poznat ze tam neco spravovaly. Jinak plahcta pres auto (daji se sehnat skoro vsude) pro ty kteri jedou na dovolenou by mnela byt nejlepsi prevenci. Take gdyz je auto poradne nalestene tak snadnej lze odstranit tyto nasledky.

V autorizovanem servisu Ty barvu netrefi na 100%, na to spolehni. Radsi pokud to budou oni platit tak pokus se domluvit s nima abys to udelal do neakeho servisu ktery profesionalne lakuje auta. Ty odbornici v skodovce moc o lakovani nevi.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

No s fotkou je problem. Zkousel jsem to fotit a neni to na fotkce videt. Skodovka zaruku neuznala a mam to primo od MB. Resim to na havarijku a uvidime co a jak. Vemu jeste druhy fotak a zkusim to nafotit. Mam slibeneho jednoho lakyrnika ktery to nejak opravy. foto mozna vecer nebo rano :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Mám stejnej problém , flek na kapotě od hovna.

Auto sem měl necelej tejden. Po umytí wapkou mám přímo v prostředku kapoty kus laku pryč. Lak byl narušenej a wapka to zfoukla.

Taky sem tomu nechtěl věřit že je to od hovna - feliciu sem měl posranou furt a žádnej problém , na oktavku se vysere holub a jeho hovno se mě prožere skrz celý auto.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...