Přejít na obsah

Škoda Auto mění logo

Doporučené příspěvky

noooo tak neni to uplne daleko od toho Roomstera a Joystera, ale to modry se mi vubec nelibit :palec: odkdy ma skodovka v novodoby historii modrou?

Me by se to libilo vice 3D a modrou do haje a trochu propracovat a nemuseloby to byt spatny, jen bych nevyhazoval ten napis skoda auto z loga, to jde proti produ vsech automobilek a je to marketingove blbina podle me...

Odkaz ke komentáři

Píšou tam, že je to rekonstrukce.

Takže někdo jim řekl, že vypadá takto a někdo ho v malování podle toho popisu nakreslil a vznikl tenhle sajrajt.

Podle toho těžko soudit. :palec:

Vyčkejte na oficiální fotku, tohle nemá smysl komentovat.

Ta fotka na idnes vypadá jako nějaký návrh, ale jestli je to vítězný návrh a konečný nevíme.

Odkaz ke komentáři
Viktore modrá právě barva škodovky byla, ještě v nedávné historii.

Tomuhle nesmyslu nevěřím, takovouhle dětskou patlaninu na auta nedají.

no jasne ja si pamatuju, to byly jeste favority, ale myslim jako od 94...kdyby tobylo cely modry jako driv a vratilo se to k tomu tak dobry, ale uz vidim jak budu nadseni dealeri z novy CI kde nebude zelena ale modra to by byl nesmysl...

uvidime co bude dal ;) smer by nebyl zlej, jen to dotahnout aby to bylo fakt atraktivni

Odkaz ke komentáři

Ja si pockam, ale pre istotu asi zacnem vyrabat nejake tie transparenty na pripadnu demonstraciu a zacinam nakupovat vajcia a trenovat hadzanie ;) !

Inak ma to zacina pekne nasierat co to s tou skodovkou robia, je neucta k znacke a k jej minulosti. Kedy sa dockame nejakeho kabrioletu, coupe alebo tak nieco? Odpoved: asi nikdy! Preco? Pretoze to VW nechce, VW chce aby Skoda konkurovala lacnym francuzom a korejcom ;) :D .

Nemohla to radsej kupit Honda????? :)

Odkaz ke komentáři

nechápu proč tady někdo neustále tvrdí jak je VW hrozný... kdyby bylo tak hrozný tak nejezdíte v Oktávce takový jaká je dnes... :D

buďme rádi za to že škodovka je velmi kvalitní a slušně vybavený auto ;) upřímně škrty ve výbavách mi zatím tak hrozný nepřijdou, kolik je lidí který si kupujou Supa kvůli deštníku?? :D já jsem si teď koupil krásnej velkej za 200 kč origo škoda takže nevidím problém.

A to že škodovka nedělá coupé je taky daný mentalitou našeho národa, Češi byli vždycky šetřílkové a snažili se už do 120tky narvat co nejvíc věcí, byla jen hrstka lidí co by si koupila cabrio a tak tomu je i dneska si myslím...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...