ballu Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Kluci prosím vás co se stane když mam origo výhřev na OII a chci předělat sedačky na rs, můžu tam zatím dát sedačky bez výhřevu? Nebude to hlásit chybu na vagu? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 nikto si nič nefšimne, ani RJ :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Je i možnost tu RS sedačku rozčalounit, zabudovat výhřevy a zase dát dohromady a máš obojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shogun Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Chtěl jsem se zeptat,když mam auto bez výhřevu sedaček a později je chci dodělat,jestli můžu vyměnit panel klimatronicu s výhřevem již niní.Koupil jsem ho levně a chtěl jsem vyzkoušet jestli vůbec funguje.Jestli mi to nebude házet nějakou chybu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodovkář Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Hledám odbornou firmu, která namontuje do předních sedaček OII RS vyhřívání. Nejraději okolo Plzně. Víte někdo o nějaké a máte nějaké zkušenosti? Montovat to sám nechci, bohužel nemám na to prostory ani časové možnosti. Díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 v Praze není problém, ale to je trošku z ruky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Z Plzně do Prahy? Hodina cesty až k tobě před barák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodovkář Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 to rolbař: Díky za tip. Budu je kontaktovat. Montovali už někomu to vyhřívání sedaček? Jak to funguje? A kolik to stálo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodovkář Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 to rolbař: Ještě než se budu někde ptát, máte na mysli firmu Cardiagnostik nebo nějakou jinou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 už sem jich montoval a začalouňoval několik, je to trošku piplačka, ale za max 4h je to začalouněné a zpětně namontované do vozu. cardiagnostik je jen web prezentace dvou firem v Praze a Prostějově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodovkář Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Díky, hlavně když s tím máte zkušenosti. Určitě se během léta domluvíme. Jak jsem psal je to do předních sedaček v OII RS s Climatronicem. Kolik by to tak dělalo i s materiálem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodovkář Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Rolbaři, zima se blíží, můžeme se něky domluvit na montáži toho vyhřívání předních sedaček v OII RS? Můžeš mi to udělat komplet dodavatelsky? Na kolik to vyjde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodovkář Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Nějak se to tu zaseklo a zima za zády:-) Poraďte kde a za kolik mi namontují do předních sedaček OII RS vyhřívání. Může být origo přes climatronic či neorigo s vypínači na sedadlech. Jde mi o to, aby to měli v malíku a nebyly potom nějaké problémy. Díky za tipy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Většinou si musíš všechno sehnat sám.. samotné sedačky bývají docela drahé, mrkni do bazaru na forum ;) A pokud vím, rolba nedodělává jenom dání deček pod sedačky, páč je to čalounická a do toho se mu před rokem nechtělo, když mi to dodělával, takže výměna dílů vč. climatroniku. Pokud ti stačí neorigo verze, tak to si asi zagoogli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 19, 2012 Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 Mate nekdo fotku jak vypada namontovane ovladani vyhrevu zadnich sedacek v predFL ? Je potreba menit popelnik za mensi ? Cisla dilu ktere uvadi Kully na prvni strance jsou pro FL, predFL ma jine ? Nebo predFL nemel vyhrev vubec a je potreba pouzit FL ovladace? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 19, 2012 Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 obrazek mas tady http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10975 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Nemate nekdo c.dilu panelu vyhrevu pro zadni sedadla??Nebo kde koupit ten panel krom skodovky?Diky moc za info! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 ten panel se skládá z několika extra dílů a záleží, jaké máš uspořádání loketky + jestli ti jde o FL nebo předFL ... krom škodovky asi jedině vrakáč. Ve škodovce počítej u FL s cenou kolem 2,9t 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 ty blaho!!Diky no libil by se mi fl ovladac ;-) Zkusim pohĺedat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Mam jeste dotaz,kdyz koupim komplet sedacky vyhrivane a panel climy s vyhrevem sedacek musim koupit jeste nejakou RJ pod palubku nebo staci ta co je pod sedackou spolujezdce??A jen napojit do BSG a panelu klimy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 ŘJ výhřevu je pod sedačkou spolujezdce. Nic dalšího pod palubkou není. Jenom propojit sedačky-BSG-Climatronic-pojistka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 ok a kdyz budou aj zadni??Tak tam je treba dokoupit tu RJ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Takze to shrnu kdyz jsou sedadla zakoupena a maji vyhrev vepredu staci napojit na BSG a penel climy + dokodovat RJ je pod sedadlem spolujezdce kdyz si koupite i zadni sedadla vyhrivane je potreba dokoupit RJ 1Z0959772... podle novehe a etky 1Z0959772C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 (upraveno) úplně se bohužel pleteš, přes SZ jsem ti to vysvětloval.... pokud máš výhřev předních sedaček a doděláváš zadní, nic se nekóduje, když máš ovladače z FL OII musíš použít jednotu 3T0959772B, ta, kterou píšeš je pro přední sedačky FL a nebo pro zadní, ALE s předFL ovladačema... Upraveno Leden 18, 2013 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Aha! ;-) takze ji musim vymenit kdyz bych dal fl ovladac jaaj proc to maj tak blbe! :-D http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=337 je tam RJ 1Z0959772 a ovladace fl???Jakto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 neptej se mne proč to tak mají, ale takto to do sebe nejde a nikdy fungovat nebude, oba systémy ovládání jsou nezáměnné... na tom obrázku je i stará kabeláž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 ok ja se nevyznam tak proto se ptam!Zatim diky! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lukas147 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Zdravím, koupil jsem komplet sedačky s kabeláží z Octavie Laurin a Klement face. Já mám eleganci face, pouze přední vyhřívané, elektrický posuv se mi povedlo zapojit. Mám problém se zapojením výhřevu zadních sedadel, mám originální kabeláž, silnej červenej jsem zapojil do pojistkovky, hnědej silnej jsem zapojil na kostru. Zbývá mi čistě bílý, ten jsem myslel, že zapojím k bílému k přednímu sedadlu. Zbývájí mi dva slabý: černo/hnědej a modro/šedej. Poraďte prosím kam je zapojit. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lukas147 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 modro šedej jsem zapojil na modrošedej kterej zůstal volnej od osvětlení popelníku (místo něj je zde ovládání vyhřívaní zadních sedadel) už mi po zapnutí svítí osvětlení tlačítek. Ted zbývá ten černo hnědej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 nemáte někdo schéma zapojení zadního výhřevu sedaček na Octavii II před Face? díky Rosta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.