Přejít na obsah

moje RSko

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás, tak přikládám svoje RSko. Je to benzínák 2.0TFSi . Uz ho vlastním něco málo přes rok,a zatím jsem s ním velice spokojen. Mám už na něm lehké úpravy,jako je, sání od KNka , sportovní nerezový výfuk ( zatím jen od katu do zádu) ale už takhle to má pěkný zvuk. Mám chip motoru. Kola Tomason TN5 19" s pneu goodyear. Drážkované kotouče ATE s deskama Ferodo RACING. Folie na oknech ( chci jěště nechat polepit sloupky na černo ) . Střecha taky ofoliovaná na černou lesklou.

Jinak je to rok 2006 , a ted v létě jsem potkal srnu.... tak se předělávalo na Facelift ( líbí se mi víc než předFac ).

Výbava Columbus + MaxiDot, climatronic, tempomat atd.

Tak jsem zvědav na vaše reakce jak se líbí a nelíbí :palec:

post-2875-1289899144_thumb.jpg

post-2875-1289899175_thumb.jpg

post-2875-1289899234_thumb.jpg

post-2875-1289899266_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Je fakt moc pekna.. ;) Ja jako jeden z mala budu asi "staromodni" mne se predFL libi asi vic..I kdyz u stribrne nastesti zanikaji ty predni mega svetla.. ;) I kdyz tenhle tvuj FL je jeden z mala,co se mi libi.. :D

Mne spis zajima Chip,od koho je a na kolik, sani od KN jestli mas jen flozku filtru nebo konickej filtr s airboxem a ten vyfuk,co je za znacku, Miltek? :)

A ta cerna strecha ji fakt slusi.. ;)

Odkaz ke komentáři

Nazdar vitam ta no ja som tak isto staromodny a mne osobne sa paci viac predFL pripada mi taky dravejsi ale budiz kazdeho vlastny nazor a inac tak isto by ma zaujimali tie upravy neake to foto by potesilo ;) inak vyzera velmi dobre je to peny sposob ako nasrat neakeho typka na krizovatke s BMW :D RSo sa mi hrozne paci ako prva gen. tak aj druha az na FL mohol byt mierne agresivnejsi tie predne svetla sa jej nehodia

Odkaz ke komentáři
Je fakt moc pekna.. ;) Ja jako jeden z mala budu asi "staromodni" mne se predFL libi asi vic..I kdyz u stribrne nastesti zanikaji ty predni mega svetla.. ;) I kdyz tenhle tvuj FL je jeden z mala,co se mi libi.. :D

Mne spis zajima Chip,od koho je a na kolik, sani od KN jestli mas jen flozku filtru nebo konickej filtr s airboxem a ten vyfuk,co je za znacku, Miltek? :)

A ta cerna strecha ji fakt slusi.. ;)

Tak k chipu. Mám to od DieselTechnik z Kladna,ale po zkušenostech,nedoporučuji!! Mělo to mít cca250 koniku a 360kroutak. Ale nema to. Jinak po tom chipu to bylo hodně znát,jede to od toho chipu mnohem lip nez serie. Tak mi to nedalo a zajel jsem do Prahy na brzdu, a naměřili mi výkon 216koní a 345 kroutak. Ten kroutak je tam hodne znat. Jinak po tom výfuku a tom sáni se to zase o neco zlepsilo. KN sani jsem mel nejdrive vlozku a ted mam cele sani Kit Sání K&N Typhoon. A vyfuk mam od Milltecu ale chtelo by to jeste ten prvni dil,ten tam jeste nemam.

Tak bych chtel to nekde jinde prechipovat a zaject na brzdu.

Moc pěkná. Mě se facelift líbí mnohem víc než předFL

Jj,dekuji. Me se ze zacatku moc FL nelibil,ale ted jak ho mam tak sem za nej rad. Ten predFL je uz takovy okoukany ;)

Odkaz ke komentáři
Hm, to je škoda s těma parametrama, výfuk mám už taky objednanej. Ještě doporučuji Blow off od Forge, to je pak zase změna. A kde si byl v Praze na Brzdě? U Mvoleska? Proč si to rovnou teda nenechal přechipovat?

A jaka zmena je s tim Blow off ?? Jj,u Mvoleska. S tim prechipovanim pojedu asi za nim. Nabizel mi nakych 240-260 koniku,to uz zni zajimave.

Odkaz ke komentáři

Nooooo,tak to zni hodne dobre..Ale opravdu skoda toho vykonu.. ;) A presne jak pise kolega Octavius, jestli jsi byl u Mvoleska brzdit,proc jsi to rovnou nenechal predelat?Jinak bych ho i doporucil na predelani chipu.. ;)

Hodne se mi to libi,ze ses do toho takhle pustil..Mas nejaky fotos sani a vubec celkyho auti..? :D

EDIT: Jinak kdybys chtel koupit ten BOV,ja uz se nejakou dobu chystam to objednat,dej vedet..Ja se k tomu jen porad nejak nemuzu dokopat.. ;) a az budu chtit chip,asi budu Mvoleska taky kontaktovat.. :)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři
Nooooo,tak to zni hodne dobre..Ale opravdu skoda toho vykonu.. :( A presne jak pise kolega Octavius, jestli jsi byl u Mvoleska brzdit,proc jsi to rovnou nenechal predelat?Jinak bych ho i doporucil na predelani chipu.. ;)

Hodne se mi to libi,ze ses do toho takhle pustil..Mas nejaky fotos sani a vubec celkyho auti..? ;)

EDIT: Jinak kdybys chtel koupit ten BOV,ja uz se nejakou dobu chystam to objednat,dej vedet..Ja se k tomu jen porad nejak nemuzu dokopat.. :D a az budu chtit chip,asi budu Mvoleska taky kontaktovat.. ;)

Mno,protoze,nejdriv sem tam byl na te brzde...zjistit kolik to ma po tom chipu od DieselTechnika... Tak sem to pak resil s tim DieselTechnik a on mi rek ze se nedostane do jednotky...ze by se musela rozebral neco tam preletovat atd. Tak jsem to zatim nechal plavat a toho DieslTechnik jsem poslal jaksi taksi do P... :D . Tak uvidim,bud jeste letos nebo na jare zajedu k tomu Mvolesku jestli s tim pude neco udelat. Pres zimu totiz s RSkem zatim nejezdim ;) ,mam ho hezky zazimovane v teple :)

Jinak fotecky zamozrejme jeste budou,tady ty byly tak nak na rychlo k veceru.

Nooooo,tak to zni hodne dobre..Ale opravdu skoda toho vykonu.. :( A presne jak pise kolega Octavius, jestli jsi byl u Mvoleska brzdit,proc jsi to rovnou nenechal predelat?Jinak bych ho i doporucil na predelani chipu.. ;)

Hodne se mi to libi,ze ses do toho takhle pustil..Mas nejaky fotos sani a vubec celkyho auti..? ;)

EDIT: Jinak kdybys chtel koupit ten BOV,ja uz se nejakou dobu chystam to objednat,dej vedet..Ja se k tomu jen porad nejak nemuzu dokopat.. :D a az budu chtit chip,asi budu Mvoleska taky kontaktovat.. ;)

jinak ten BOV uz sem na aute mel...a dokonce se mi vali nekde v garazi.je to ta redukce mezi ten orig kus ze jo?? Zvuk to s tim melo zajimavy jak to odfukuje,ale s tim sanim to ma jeste zajimavejsi zvuk tak uz bych tam ten BOV asi nedaval...

Odkaz ke komentáři

To chipování není moc firmou, taky to mám chipnutý... Slibovali 240-250 koní a 350Nm krouťák, krouťák je opravdu 350Nm, ale koní má taky 220.. Tudíž bych řekl, že Ti to špatně opravdu nenachipovali, ale prostě to takto u RS je.. A hlavně, ten krouťák je podstatně důležitější než pár koní sem, pár tam... :)

Blow Off ventil Ti nepomůže k ničemu, kromě zvukového efektu, jelikož RSa mají blow off ventil elektronický už z továrny, tudíž, když měníš blow off, tak Ti ten elektronický musí odpojit a zapojit ten co syčí... :-) Každopádně ten zvuk mi za to stál, je to libovka a jsem rád, že jsem ty prachy do toho dal... :-)

Odkaz ke komentáři
To chipování není moc firmou, taky to mám chipnutý... Slibovali 240-250 koní a 350Nm krouťák, krouťák je opravdu 350Nm, ale koní má taky 220.. Tudíž bych řekl, že Ti to špatně opravdu nenachipovali, ale prostě to takto u RS je.. A hlavně, ten krouťák je podstatně důležitější než pár koní sem, pár tam... :D

Blow Off ventil Ti nepomůže k ničemu, kromě zvukového efektu, jelikož RSa mají blow off ventil elektronický už z továrny, tudíž, když měníš blow off, tak Ti ten elektronický musí odpojit a zapojit ten co syčí... :-) Každopádně ten zvuk mi za to stál, je to libovka a jsem rád, že jsem ty prachy do toho dal... :-)

Zdravim te,rekl bych spis ze to je tou firmou. Nemaji tedy slibovat ty vykony co pisou,a maji napsat vykon na ktery jsou schopny jednotku upravit. To je zasadni chyba ! Kroutak bych rekl,ze je lepsi mit spis u naftaku nez u benzinaku... Jinak,ten kroutak je znat dost u toho auta.

Ten Blow ventil jsem mel nejakou dobu na aute,nez mi znicil ten orig ventil,prosekla gumicka...takze turbo co nafoukalo tak slo hned ven.

Zvuk to melo hezky,ale co tam mam ten kit od KNka tak bych rekl ze je to jeste lepsi....vydava to brutalni zvuky,je slyset jak seslapnu plyn a turbina se roztaci...to se kazdej otaci :)

Odkaz ke komentáři

Gowstere nevím, co máš za ventil ty, že ti udělal jen zvukový efekt, ale já mám blow off redukci od Forge Motorsport, zvuk je jen decentní, ale reakce na přidání plynu po přeřazení a nebo po ubrání a opětovném přidání je teda daleko lepší. A ode mě ji má i Chipman a další tři lidi mimo fórum a myslím že všichni by ti moje slova potvrdili.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravím Vás, tak Vám přeji do toho Nového roku hodně najetých kilometrů bez problémů.

Jinak ježíšek mi nadělil pod stromeček sportovní katalyzátor + větší downpipe od Millteku. Zpracování je opravdu hezký :)

Takže výfuk už mám komplet a na jaře chip od Mvoleska, už aby bylo jaro :P

post-2875-1294438834_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Sem zvědav,jestli to přidá i na výkonu. Říkali mi,že u toho katalyzátoru je lepší průchodnost než u te serie... Tak uvidím

No,myslím ze ti to moc nepřidá.Miltec je kvalita,kazdopadne bude opravdu lepší pruchodnost,ja jsem ho dal prič,misto nej jen roura,nekouří to jen je více slyset turbo....

Jinak volba pana Mvoleska :P vrele doporucuju,zadnej podvod!!!samo hned test na brzde,mistr na softy.

Odkaz ke komentáři
Sem zvědav,jestli to přidá i na výkonu. Říkali mi,že u toho katalyzátoru je lepší průchodnost než u te serie... Tak uvidím

No,myslím ze ti to moc nepřidá.Miltec je kvalita,kazdopadne bude opravdu lepší pruchodnost,ja jsem ho dal prič,misto nej jen roura,nekouří to jen je více slyset turbo....

Jinak volba pana Mvoleska :P vrele doporucuju,zadnej podvod!!!samo hned test na brzde,mistr na softy.

Zase si myslim dat tam jen ,,rouru" tak by to asi nebylo nic lepsiho... Nevim jak ty,ale ja tam mam 2 lamda sondy,jednu pred a druhou za katem, tak si myslim,ze by to mohlo delat prave bordel kdyby tam byla jen roura. Tot muj nazor :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...