krocan Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 a která? ta na levo nebo na pravo? za mě teda ta napravo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Tak urcite inspirace byla ta uprostred ;) jinak ta napravo vitezi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Ani maska v cerny barve a ani cerna kapota se mi nelibi. A to mam sam auto udelany do cerno bily kombinace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 no tu inspiraci chapu, ale tam jsou cerny lampy a jeste lizo.. coz tu masku dela schudnejsi.. kdezto u Tebe to vypada jak pest na oko... vis, jak to myslim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 no chapu jak to myslis... Souhlasim s tebou. To lizatko bych tam chtel dat jeste taky, to se mi libi. Ale ty svetla nevim no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Ja mam na tu masku neutralni nazor.. :) Chtelo by to myslim videt v realu..Ja treba obcas potkavam bilou RS s cernou maskou,cernyma oknama a vypada to myslim celkem dobre... :) Co se tyce brzd..Naprosto te chapu...OII RS nic moc v serii..Vadne to,je to takovy mdly...Ja osobne mam pocit,ze OI RS co jsem mel, brzdila v serii o dost lip.. Me doma cekaj na jaro Brembo Sport 312mm a Ferodo Performacne DS 2500,tak jsem na to taky zvedavej.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Na tý stříbrný se mi ta černá maska (aspoň to VTčko) nelíbí... Kdyby tam bylo to lízo, tak bůh ví... Ale jak píše Martyp real je real... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 tak lizo mam objednane, pujde taky do cerne leskle a jeste zajedu to Tinteku ofoliovat ty svetla . Tak uvidim jak to bude vse vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Dnes si jedu pro stelovaci podvozek KW varianta 2, tak se chci zeptat,ma nekdo zkusenosti s timto podvozkem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 jeden z nejlepších podvozků co můžeš koupit ještě k tomu KW2 se dělá pouze ve variantě Innox, takže nezrezne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 neco sem cetl na netu o tom Inoxxu. Nekupuji primo novy,ale je to od jednoho pana,ktery to mel 14dni na aute,a prodava mi to za pulky ceny nez se prodavaj. Tak si myslim ze je to dobrej kauf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 sáfra, bych bral taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 (upraveno) neco sem cetl na netu o tom Inoxxu. Nekupuji primo novy,ale je to od jednoho pana,ktery to mel 14dni na aute,a prodava mi to za pulky ceny nez se prodavaj. Tak si myslim ze je to dobrej kauf :) ... Ty me seres! :lool: (samozrejme mysleno v dobrem ) Hele KW V2 je jak pise Dakie,jeden z nej podvozku..Ja mam zkusenosti s KW V2 na dvou ruznych autech /subaru impreza 2,0GT turbo a Honda Accord 2,4 rok 2003/ a supr..Nerovnosti filtruje paradne,je pohodlny,ale pritom kara sedi a nenaklani se..Nemam pocit,ze by to bylo nejak pretvrzeny a uskakany.. Upraveno Březen 11, 2011 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 neco sem cetl na netu o tom Inoxxu. Nekupuji primo novy,ale je to od jednoho pana,ktery to mel 14dni na aute,a prodava mi to za pulky ceny nez se prodavaj. Tak si myslim ze je to dobrej kauf ;) To brzo zjistil, že to není nic pro něj :) Se tady teď s těmi podvozky úplně roztrhl pytel :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Tak KWcko je uz doma,pres vikend montaz,tak jsem zvedav jak budu spokojeny,snad nedopaadnu jak ten pan co mi to prodaval,abych to za 14dni poustel dal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Tak nyni takhle ted lezim. Jinak podvozek zatim bombasticky,jsem s nim max spokojenej. Cekal jsem,ze to bude nejak prehnane tvrde ale neni,da se s tim normalne jezdit. Uvdim az na to nasadim 19" kola ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 tak to je petelice!!!! KW2kou nemůžeš udělat chybu, pokud není už po smrti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Bylo jak nove to KWcko,nechapu co se na tom panovo nelibilo,ale me to takhle vyhovuje. Tuhost mam nastavenou na stred,a v zatackach je to bomba,vubec se to nenaklani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 :) ted to fakt ale vola po 19"pac ty 18"jak padli to tech oblouku jsou ted jakesi prtave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 ted tam jsou 17" ,nejsou to 18" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 tak to uz tuplem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 vypada to skvele!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Fuuuu, tak toto móžem, krása pane jo ;) Tiež mi príde moja jak krava vysoko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 (upraveno) no pozeram ze komplet je komplet asi kaslem na tie pruziny a pockam este tak mesiac dva dosetrim a kupim komplet podvozok je to uzas ako to sedi dole poprosim ta aky je to presne typ neviem ci som dobre cital KW V2 ??? alebo sa pletiem ??? ;) jo a este nieco k tej maske mne sa to celkom paci sam mam taku kombinaciu aj ked na islande ale skor by som asi voli ciernu matnu co ty na to ??? ak najdem neaky zbytok folie urobim ti to gratis len ako na posudenie Upraveno Březen 18, 2011 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Dneska byl Autodrom Most, co? Potkali jsme se cestou, ty si jel tam a já zpět. Pěkně se ti plazí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Ahoj,jo je to mozne,ze jsem te potkal,byl jsme v praci,vyjizdel sem pozde . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Koukni do sekce motor, ale co si pamatuju, tak tam nikdo z nás takovýhle problém nehlásil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 (upraveno) Tak nyni takhle ted lezim. Jinak podvozek zatim bombasticky,jsem s nim max spokojenej. Cekal jsem,ze to bude nejak prehnane tvrde ale neni,da se s tim normalne jezdit. Uvdim az na to nasadim 19" kola ... Krasa pane!O kolik to mas stoceny dole? k tomu problemu co pises..Kamarad ma taky RS II..Jednou se mu pri rychlym sjezdu rozsvitilo to samy,tlak oleje,a rosvitila se kontrolka oleje...Dojel do prace,kouknul na olej-bylo ho malo,tak dolil a pohoda..Od te doby zas pohoda a klidek.. :) Bliz jsme to nezkoumali,kdyz se kara hodila do klidu... Nevidel bych to na nic zavaznyho ale,nejaky cidlo,nebo tak neco.. :D Upraveno Březen 21, 2011 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Tahle chyba se mi čas od času objevuje taky, akorát u mě to je čidlem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Tak problem sme vyresili v nedeli. Oleje jsem mel dost,protoze nez jsem jel do mostu tak jsem jeste dolejval. Jinak,diagnostika nic nepsala,tak sme sundali vanu a co je saci kos v ni,tak byl docela dost pricpanej,tak jsme to vycistili dali novy olej a filtr... a zatim musim zaklepat je to dobre. I kdyz tomu dam nakladacku jako v moste,tak uz to nehlasi. Jinak jsem byl dnes ofoliovat sloupky na cerno a vypada to dobre. Jeste dam ty 19" a myslim si,ze to bude vypadat dobre,mam tyto Tomasony :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.