mischicka Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Řešil jsi, kde se tam vzal ten bordel? Kdy jsi měl poslední výměnu oleje a měnil jsi druh oleje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Ani jsme to nak neresili,jsem spis rad,ze to zas funguje jak ma. Ja tam leju Valvoline 5W50... najeto jsem mel na nem cca 12tis. Kamarad byl na chipu u Cimbu,a ten mu rikal ze u tady tech motoru 2.0Tfsi kdyz jsou chipovane,tak je lepsi menit ten olej driv. Tak ho tam budu nechavat na 10tis a ven s nim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Mr. Cimbu toho napovídá 5W50 je docela hustý olej, při prodloužených intervalech se dává 5W30. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Hele mě tak napadá, ty máš vlastně komplet výfuk od turba, že jo? Bez katu? Nebo se seriovým nebo se sportovním? Nebo jakým? Nehází ti to nějakou chybu, pokud ho máš venku? Taky o tom uvažuju, ale ta chyba mě děsí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Jo,mam tam komplet od turba az po konec Milteka. Je tam sportovni kat,vlastne v serii jsou dva ty katy,ale tady uz je jen jeden. Lamda sondy to ma dve,ale ty zustavaji i u toho Milteku. jinak zadnou chybu to nehazi . Za ty prachy jeste aby mi to hazelo nejakou chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Tak uz obuto na 19" :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Moc pěkný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Yo yo fakt krása :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Hodně pěkný... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 pekne vyplneny podbehy.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 paráda, fakt nádherná kola a s tím snížením to autu sekne, supr Kdybych měl více odvahy a přebytek peněz na "zbytečnosti", tak bych taky dal 19" a to KWčko, moc se mi to líbí. Co se mi nějak extra nelíbí, tak to je ta černá maska, podle mě to zvedá opticky ten předek. Pokud nechceš chrom, udělal bych ji v barvě auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 bomba! na poslední fotce to vypadá jak Mercedes, to se ti fakt povedlo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Tak to KWcko si myslim ze neni ,,zbytecnost" na paradu,ty jizdni vlastnosti jsou uplne o necim jinem. Kola uz mam pres rok,ale na tom seriovym podvozku to byla takova ,,koza" , ale s tim podvozkem to vypada dobre. Nikde kola neskrtaji takze cajk . Uvidim co na to budou rikat cepy a loziska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Zbytečnost je to né podle mě, ale podle mé drahé polovičky a já taky nemám to svědomí, abych za to utratil peníze. Asi bych to chtěl, ale mám teď jiné priority. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Tak uz obuto na 19" :D Tak to je veeeeeelikaaaaaa parada pane! :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 LiborF: tak ma polivicka me v tom tak trochu podporuje,libi se ji co delam z autem. Ale tech penez v tom to je taky uz hrozny . Martyp: Jj,kola delaji auto ( teda i s tim podvozkem ) bez nej to nebylo ono. Myslel jsem,jak to bude tvrdi oproti tem 17",ale pride mi ,ze uz v trdosti rozdil neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Naaaadherna oktavka! Ty kola tomu davaj fakt smrnc, asi budu muset dat taky 19" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Manželce se taky líbí moje auto, to jo, ale nelíbilo by se jí, kdybych dal 20t za podvozek. Každopádně já bych to teď za něj taky nedal, barák spolykal a ještě polyká hodně peněz a musím se tedy krotit. Ale jak říkám, vypadá to fakt suprově a taky by se mi to líbilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 cau, nejsi nahodou z Neratovic nebo okolí páč bud to jsi ty a nebo taky jezdi jedna uplne stejna? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 chjetjov : dikes,ta tvoje vypada taky paradne :D . Jak sem videl na fotkach jak ti to lezi,tak jsem to proste chtel taky ;) Baurak : Caues, jo, z neratovic pochazim,ted tady primo nebydlim ale mam tu praci,tak se tu furt motam . A pochybuji ze mam dvojnika :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 chjetjov : dikes,ta tvoje vypada taky paradne :lool: . Jak sem videl na fotkach jak ti to lezi,tak jsem to proste chtel taky :D Baurak : Caues, jo, z neratovic pochazim,ted tady primo nebydlim ale mam tu praci,tak se tu furt motam . A pochybuji ze mam dvojnika :) ja jsem si to myslel, vidim te tam temer kazdy den :lool: je krasna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Ale ty toho Face nemas taky dlouho vid ? Kdybys neco potreboval,tak me najdes na Namku v Autodilech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Ale ty toho Face nemas taky dlouho vid ? Kdybys neco potreboval,tak me najdes na Namku v Autodilech :) tam delas?? to je dobry vedet ;) face mam asi pul roku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 jo jo,tady delam. A umim sehnat dost veci, a hlavne o dost levneji nez v Autokelly . Jinak ta tvoje barva je fakt pecka :) . Bila je fakt krasna na aute. Taky sem premyslel, ze bych to nechal ofoliovat cely na bilou,ale zase na udrzbu je ta stribrna bych rek lepsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 jo jo,tady delam. A umim sehnat dost veci, a hlavne o dost levneji nez v Autokelly . Jinak ta tvoje barva je fakt pecka :) . Bila je fakt krasna na aute. Taky sem premyslel, ze bych to nechal ofoliovat cely na bilou,ale zase na udrzbu je ta stribrna bych rek lepsi. tak stribrna je rozhodne lepsi o tom vubec nepochybuj. Bila je silena ale kdyz je cista tak je krasna. Ok kdyz budu neco potrebovat tak se urcite ozvu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Duben 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Tak po mesici mi konecne dorazil predni spoiler :D . Je to orig od Benetu. Akorat ted premyslim do jake barvy ho striknout,bud cerna leskla nebo cerna matna . Co myslite ze bude lepsi ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 lesklá, hodí se k masce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Urcite leskla!Bude vynikat i presto,ze bude cerny a to diky odleskum.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Duben 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Taky sem spis pro tu lesklou. Ja jen ze mi k tomu poslali naky povidani s obrazky,a na jednom obrazku ho maji v cerny matny ( ale je to zas na cerny octavii ) . Jdu do te cerne leskle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.