Přejít na obsah

Poradna lité disky a pneu

jirka.k

Doporučené příspěvky

ma to tak uvedene vecsina eshopov, ze vyrobca je nemecko, co ale asi neznamena ze sa tam aj vyrabaju huh.gif a ktomu mi aj pan z eshopu odpisal, ze sa stale moje disky vyrabaju v nemecku, takze kvalita je velmi dobra... to mi uz pride ako znacne zavadzanie... a este mi ani nedodali vymedzovacie kruzky wallbash.gif sa tesim ked budu po mne chciet ohodnotenie na heureke blink.gif

a ako su na tom s kvalitou tie znacky co spominas? mam ich teda vratit alebo ich mozem obut?

Odkaz ke komentáři

Zdravím. Na léto si vybírám kola na bílou rsku, ale potřeboval bych poradit. Dlouho jsem se díval po kolech, 18" ale ta cena, tak jsem se rozhodl, že si nechám přelakovat svoje Zenithy (origo RS). Teď ale řeším, jestli lesklé nebo matné. Budu si dávat černou lesklou střechu a nějaké spoilery. (Jde mi o to, aby se to netlouklo:matná X lesklá). Nemáte někdo nějaké fotky/zkušenosti s výběrem? Díky za jakékoliv návrhy.

Odkaz ke komentáři

Docela pěkné a levné kolo je DOTZ Shuriken jinak největší výběr je asi na tuning-in,

ale ty ceny ,už jsou horší.Nebo by jsi mohl vyzkoušet tuto barvu,která je snadno odstranitelná.

Foliatec - fólie ve spreji ZLATÁ METALICKÁ

ten foliatec drží i při přezutí kol? uvažuji o nastříkaní aez Wawe ale mam strach aby mi to kolik v pneuservise neodrbal

Odkaz ke komentáři

Díky za obrázek :palec: . Vypadá to pěkně. Mě osobně se zalíbili Kola: Eta Beta (jofiel, tetsutt) - Bohužel jsem je nikde bazarový nenašel a na nový kašlu (Do 20 bych se nevešel - včetně pneu)

Další věc řeším, když mám lesklou bílou, tak jestli jít i do lesklý černý. (známej v pneuservisu mi říkal, ať nejdu do lesklý černý na kolech) - Že matná vypadá hodně luxusně.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj vespolek, dočetl jsem se něco o nekompatibilitě 17" kol s paketem pro špatné cesty. Přitom v TP je zapsané mám?! Mohl by mi někdo fundovaně odpovědět jak to doopravdy? Mám možnost koupit levně originální 17" kola a nerad bych abych s tím potom neměl nějaké problémy.

Díky.

PS: pokud jsem ve špatné sekci tak se omlouvám

Odkaz ke komentáři

Jak to bude vypadat je vec druha.

Mám pocit že pořád líp než s plechovými 15" co tam mám teď ;)

Šlo mi o to aby potom nebyly nějaké problém se sjížděním gum, abych nemusel dělat při každém přezutí léto 17"/zima 15" geometrii, nebo s něčím podobným. Už jsem v TP pár "haluzí" viděl tak abych tam neměl taky jednu ;)

Odkaz ke komentáři

No pokud to tam necháš, tak PČR si smlsne, další neprojdeš STK, a ta nejdůležitější při havárii ti pojišťovna nedá ani korunu. :palec:

Navíc ti to bude škrtat o blatník při pro-pružení či naložení a změní se geometrie. ;)

tak ja mam 4x4 takze to skrtani o blatnik je asi mimo, ale to ostatni je na ouda. takze sbohem kolecka ale jinak jsou pekny no.

Odkaz ke komentáři

inak ked sa mozem vyjadrit k tym diskom anzio co som kupoval... tak snad za vsetko odpovedia gramaze potrebne na vyvazenie(obute conti premium takze pneu su ok)... skoro kazde koleso si pytalo 40-60gramov na kazdu stranu... mechanik nechapal, co robi zle, ze to od neho pyta az tolko.... tak teraz mam na disku nalepeny tak 10-15cm pasik malych zavazi wallbash.gif.... no som zvedavy aspon na to, kolko vydrzia... lutujem ze som ich nevratil smile.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...