Přejít na obsah

Brzdové obložení

mischicka

Brzdové obložení  

55 hlasů

1. 1. Kolik vám průměrně vydrží?

• 0-30 000 km
      1
    • 30 000 - 50 000 km
      6
    • 50 000 - 70 000 km
      11
    • 70 000 - 90 000 km
      10
    • Více než 90 000 km
      27
  2. 2. Jaké obložení používáte?

• Originální ŠKODA koupené v servisu
      13
    • Originální ŠKODA koupené v jinde
      19
    • Jiné, dražší a lepší kvality
      18
    • Jiné, levnější obložení
      5

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Tak kotouče i destičky vyměněny,volant se ani nehne,brždění plynulé..až nějak tak moc jako bych brzdil bez ABS..nevím nemám zkušenost je to mé první auto s ABS a po výměně mi to přijde jako bez asistenta při malé rychlosti jsem lepil čelo na sklo a teď normálka dojíždím..ale to je možná jen pocit.. :blink:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

musis počkat až si trošku sednou když je vše nové tak to chvily trvá než začnou brzdit optimálně ! Jinak můžeme zkusit odvzdusnit abs přes vag kolikrát to dost pomůže ozvy se a něco s tím provedem :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
Guest chipmann

záleží kolik do toho chceš investovat já být tebou tak zvolím zlatou střední cestu kotouče ate power disc do předu a zadek taky ate a k tomu i desky vše tě vyjde cca 6500kč

Odkaz ke komentáři

Čaute mam dotaz.Objednal jsem si tyhle brzdove desky http://www.cc-autodily.cz/segmenty-predni-oct-2-3

Po otevřeni baliku jsem zjistil že krabička od desek je na boku roztržena a segmenty vysypany po baliku.

Ale hlavni zjištění bylo že jsem objednaval desky aby mely signalizaci opotřebeni a doručene desky jsou bez signalizace ikdyž podle štítku na krabičce by měli mít.Chci se zeptat jak ta signalizace funguje zda je v obložení zastřiknut drát a po jeho rozpojení to signalizuje výměnu nebo zda jsou tam dva konce a okruh uzavírá při brždění o kotouč a tím signalizuje opotřebení.Jde mi o to jestli to mam reklamovat nebo se na to vyprdnout.Nerad bych aby mi auto stale hlasilo zavadu na brzdach.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...