Rolbař Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 pokud se nemílím, tak na scoutovi jsou samozatmavovací zrcátka nebo zrcátka s pamětí, v tom případě to jednotky podporují, škoda to tak neudělat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 JJ máš pravdu, ted budu dodělávat i sklápění zrcátek, stačí vyměnit jen čudl nebo je potřeba i ty jednotky vyměnit??? zrcátka sklopná už tam jsou. Díky moc za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 na sklopná zrcadla musíš jednotky dát jiné, ty pro MR08 to neumí, až od MR09 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 ty mám, ale ted jde o to, že to bylo s normal zrcátkama a nebylo to z laurina, bude to podporovat i to nastaveni pri zpátečce a zatmavování?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Takže po nakodování nových dveřních jednotek, zrcátka sklápí jak k rantlu tak i k autu, a nechal jsem původní kabeláž, rok 07 a MR 07, kličky jsem udělal klasicky z oken, z jistých důvodů. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Taky jsem byl spokojenej, že jsem nemusel měnit kabeláž, dělal jsem to na svojí a byl to opruz :P P.S. ty vlastně už máš kombinaci El. sedaček a zrcátek se skopením k rantlu, pak si můžeš nastvit i ty sedačky ke klíčku atd. ze začátku mě to docela bavilo, třeba nastavit 3 pozici, pak zamčít a odemčít a koukat na to, jak se všechno přenastavuje, sice blbost, ale pobavil jsem se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Neviete nahodou čisla dielov komplet led kliček z L&K? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Skus napisat Petasovi, on ich predava, tak mozno ti povie aj cisla dielu: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=17852 http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=128 ;) P.S: inak co som sa pytal v skoda dieloch, tak iba tie ledky s kablikmi stoja tusim 6€/kus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Keby som vedel,koľko stoja tie LEDky samotné,tak sa na nejaké dorábanie iných vykašlem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 (upraveno) cca od 100 do 350kc jedna Upraveno Září 8, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 @Gracho: mal si sa opytat :D //edit: teraz pozeram, ci som sa nahodou nesekol a nemyslel som na nieco ine, lebo na stranke ta cena je uplne ina: http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/3u0919174-osvetlenie-klucky-vnutorne-pravej-oe-18197.html //edit2: dnes som bol v skoda ND, na vajnorskej, nieco kupovat a opytal som sa na tie LED. Kus stoji 16,40€ :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Tak som spravil dobre,že som dorábal len ledky. Ďakujem za info Mišo . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 A uz si to nafotil, ako si to spravil? Lebo mam doma par lediek, tak rozmyslam ci to nevyskusam tiez :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Neboj sa,myslel som na teba aj s tými čiernymi lištami,v piatok očakávaj foto . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Nikto nevie tie čísla tych L&K klučiek?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Lava: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/ovladani-oken-dveri/skoda-octavia-05-klika-dveri-vnitrni-chrom-s-osv-leva-id:7184.eshop Prava: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/ovladani-oken-dveri/skoda-octavia-05-klika-dveri-vnitrni-chrom-s-osv-prava-id:7185.eshop Alebo komplet: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=128 ...cislo na cely set som nenasiel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Máš to jednodušší dodělat moc to nestojí a je to za chvilku hotovy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adoks Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Čau, tak jsem se konečně odhodlal dodělat podsvícení kliček. Zvolil jsem zelené ledky o průměru 3mm, které jsem upiloval z vrchu na plocho. Připojovací kabel jsem opatřil konektorem a vše jsem zapojil na podsvit ovladačů. ( přes regulaci jasu podsvitu ). Osvětlení je velmi decentní. Ve předu tak nevyniká kvůli dostatku jiných světelných zdrojů, ale vzadu je to perfektní. Ledka je dobře zalícovaná s vnitřkem kliky a nikoho nebude rušit při svícení. Ne všem se tady ledky takovým způsobem zamlouvají , ale přišlo to na pár korun a nebylo potřeba nic přesně pilovat a bastlit ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Paradna a jednoducha praca Na ledku si daval aj nejake odpory, ci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adoks Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Ano, je tam standartní odpor 560 ohmů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Tohle jsem daval uz davneji ... Mam tam ale vzdy dve led... Vic pruhu ... vic Adiddas... Pekna prace PS: kde si koupil ty jednoduche konektory... dik za info... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adoks Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Tohle jsem daval uz davneji ... Mam tam ale vzdy dve led... Vic pruhu ... vic Adiddas... Pekna prace PS: kde si koupil ty jednoduche konektory... dik za info... Jsou to konektory, které se používají v modelářství. Dají se koupit třeba zde http://www.emotors.cz/konektory-a-prodlouzeni/1310-konektor-jst-bec-9631.html A samozřejmě samce a samici :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Diky za navod, velmi pomohol Najprv som zvolil ledky studene biele, ale nakolko mam vsetky ineterove lampicky v LED a zladene v jednej teplote farby, tak tieto boli o dost zltsie a vobec sa mi to nepacilo, takze som vyskusal zelene, a tie mi pridu prijemnejsie. Kazdopadne ledky sa daju vzdy vymenit a behom par minut ;) Taka blbost, ale potesi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 mišo super super vrtal si odspodu alebo si dával do medzery zboku? ja už sa neviem dočkať tých mojich :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Vrtal som odspodu, presne ako je to na fotkach, na predchadzajucej strane :) Chystal som sa uz na to dlho, no Adoks ma trochu nakopol. BTW: komplet material na jednu klucku vysiel necele 1€ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Nechcem kritizovat, ale originalne prevedenie vyzera o dost lepsie a svetlom je vyplnena cela klucka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 No to sice moze byt pravda, ale za jednu origos LEDku dat nejakych 12-15€ je imho trosku utiahnute za vlasy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 pokud se jedna o decentni podsvit, tak od kyslelinky reseni je naprosto dostacujici, taky se mi nechce davat za cely set klicek cca 2500 kc (mam jeste ty plastove zakladni) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.