rstd Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Vypadaji normalne ale jak pises aby za par dni ti to nezustalo v ruce cena vyborna ja kupoval origo za 1500 par 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Jdna takova otazka: mas zkusenosti s timto eshopem? Protoze chteji za komplet 4ks necelych 2500Kc... coz se mi zda jako celkem dobra cena, ale aby to nebyla nejaka divocina a po mesici mi to cele neslezlo Já od nich kupoval rámeček kolem řadičky a popelník - výborná komunikace, zboží ok, jen objednávat nejde přímo, ale musí se přes email, eshop přes web nefunguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kvaki Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Jdna takova otazka: mas zkusenosti s timto eshopem? Protoze chteji za komplet 4ks necelych 2500Kc... coz se mi zda jako celkem dobra cena, ale aby to nebyla nejaka divocina a po mesici mi to cele neslezlo :) OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Hmm tak to jste me s tim nahlodali...uvidim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 to ja jsem nahlodanej uz davno, bohuzel mi neco ustavicne nahlodava penize v penezence takze na klicky uz nezbejva vubec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Bezte do toho vypada to opravdu moc dobre kdyz nekoho vezu tak na to kouka jak je to podsviceny libi se to strkaji tam prst co to tam sviti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 No mam podobny problemy, ale mam toho ted naplanovano vice, tak uvidim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pedroxxl Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Bezte do toho vypada to opravdu moc dobre kdyz nekoho vezu tak na to kouka jak je to podsviceny libi se to strkaji tam prst co to tam sviti Som sa dobre zasmial na tom, že ti tam pchaju prsty a pýtaju sa čo to tam svieti ;) Mám Octavku v záruke a tak by som sa do toho pustil,ale viem, že keď ja niečo také urobím tak sa poondé dačo iné :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Ja myslim kdyz to udelas tak jak mas a ne prasacky tak si toho nikdo nevsimne ja to delal taky jeste v zaruce :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gugi Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 ja som to tiež riešil... http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic...ornych-kluciek/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Ahoj...jedna klika už svítí ...dělal jsem to jako origo a je to decentní :P Nevím ale na které piny ovladače zrcátek napojit tu druhou stranu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 běž po barvách kabelů, hnědá standard (-), no a modro šedý by měl být regulovaný (+) podsvícení tlačítek. Pro jistotu si to třeba proměř - stáhni podvícení na minimum na na správném + naměříš cca 3,8 voltů (a když zatočíš potenciometrem, pojednou nahoru :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Díky..dobrá rada :lool:...zkoušel jsem to změřit,ale hroty z měřáku nejdou zasunout do konektoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Tak ten konektor rozdělej - na O2 jdou celkem dobře, měl by tam být jazýček, odehneš ho a rozděláš konektor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Zapojil jsem to přímo do ovládání zrcátek...díky za radu Takhle vypadá moje NEORIGO :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.h Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Vypadá to super !! Chci se jen zeptat, budu to dávat i do zadních dveří, ale tam mam pouze ruční stahování. Kde vemu napajání na to osvětlení ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubec Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 no myslim, ze kdyby se do klik vyvrtala dirka a mrskla se tam dioda tak efekt vyjde nastejno a jeste za par kacek To máš sice pravdu, ale vypadá to hrozně, navíc dioda svítí přímo - mi to osvětlovalo sloupek "A" a odráželo se v oknech. Takže buď ušetřit nebo design ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubec Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 Vypadá to super !!Chci se jen zeptat, budu to dávat i do zadních dveří, ale tam mam pouze ruční stahování. Kde vemu napajání na to osvětlení ? ;) Hold si budeš muset přivést elektriku, nedá se "svítit" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 originál zapojení do dveřních jednotek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 asi si neviděl schéma... zadní jdou do předních jednotek! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spitfire Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Nema niekto schemu origo zapojenia ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2010 MR2008 C__ElsaWin_docs_slp_C_cs_CZ_S00572500030.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Ahojda, doli poradis prosim do jakeho konektoru na ktery pin prijde to osvetleni? Myslim do dvernich jednotek, jako u originalu? Diky moc ... Mam MR2008, v tom schematu se nevyznam ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Ted jen jedna otazečka, když přehodím komplet dveřní kabeláž z LAk , bude to fungovat?? Samozřejmě je třeba to ve vagu zapnout, nebo bude třeba ještě něco tahat, čili jednoduše je tam příprava do A a B sloupků??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 příprava nikde žádná není, jen elektrika nestačí, musíš mít i HI dveřní jednotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 JJ díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 vevca: Niektorí to robia aj bez výmeny jednotiek a kódovania, osvetlenie kľučiek sa vtedy zapája na osvetlenie ovládačov vo dverách. Nie je to potom ale ako originál z výroby a nedá sa to odkódovať, je to zapojené napevno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 jj, tak to lze udělat, on právě psal, že má celé kabeláže z LaK, v tom případě bych volil právě variantu jako originál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Já vím, takto to mám ve své slépce ale ted bdu dodělávat tatovi na Scouta a je velká šance, že budu mít celou kabeláž, ale i tak se an to vybodnu a jen ty konektory přepájím :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.