Luke288 Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 viz foto. měsíc starý zimáky, asi z páteční šichty, jinak si to nedovedu vysvětlit. nejsem si vědom že bych něco přejel a ve 160km/h na dálnici mě to docela překvapilo... vtipný bylo, že to je vnitřní strana a snažil jsem se to spravit tím sprejem do pneu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 To byl protektor nebo origos guma.... ta destrukce je podle mne moc velika.... bud rad ze jsi to prezil v 160 to musel byt mazec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 tak to je mazec teda... zovna u michelinu bych to teda necekal... hlavne, ze se ti nic nestalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 (upraveno) Ti povim chlape ten tvůj anděl strážnej má ale fušku. Upraveno Listopad 27, 2010 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubajs Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Tak to je pěknej masakr nic takového sem ještě neviděl.Nahoře tě musí mít fakt rádi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 tak to je mazec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 kdepak protektor, mám se poměrně rád. to je fungl guma. zkusim to reklamovat i když moc šancí si nedávám. je pravda, že tyhle defekty jsou často k vidění u nákladních protektorů. jinak k tomu andělu strážnýmu- jezdím ted dost a byla otázka času kdy se něco stane, nicméně, vzhledem k nízkoprofilu 215/45/17 a tomu, že to byla zadní guma to zas takovej mazec nebyl, auto se lehce začlo vlnit, zpomalil jsem na 100km/h a myslel že se mi to jenom zdálo, tak jsem zas přidal. no a to už mi došlo že je někde chyba. nedovedu si představit co by se stalo jet na nějakým vysokým balonu. poučení- zaplatpanbuh za rezervu. auto jenom s lepením bych nechtěl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 no ty wole to mi hlava nebere, podle me dostanes novou gumu pokud to nebyla nejaka fuska pneuservisu. DOT gumy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 tak tak. neni nad plnohodnotnou rezervu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Ty bláho, to bych jim tam omlátil o hlavu. Jojo, s rezervou jsem klidnější, u BMW jsem měl Runflaty a pořád se strachoval abych nepíchnul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 runflat je cajk, to dojedeš. olafe DOT nevím, zjistím, ale berem pneu od jednoho dodavatele už dlouho, ten nám šmejdy neprodává. nicméně když jsem sháněl jiný v tomhle rozměru, tak mi rovnou na moravě řekli, že michelin moc reklamací neuznává. uvidíme. fuška servisu asi taky ne, cca 6-7tis km jsem na nich najedl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Je mozne, ze jsi dlouhodobe jezdil na podhustene pneu nebo na prazdne a potom to ruplo... jinak jsi to neumim vysvetlit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 runflat je cajk, to dojedeš. olafe DOT nevím, zjistím, ale berem pneu od jednoho dodavatele už dlouho, ten nám šmejdy neprodává. nicméně když jsem sháněl jiný v tomhle rozměru, tak mi rovnou na moravě řekli, že michelin moc reklamací neuznává. uvidíme. fuška servisu asi taky ne, cca 6-7tis km jsem na nich najedl runflat je sice fajn, jenomze tam mas taky omezeny dojezd a ne v kazdym servise to umi obout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 p2p: podhuštěná ani prázdná pneu nehrozí, toho bych si při mým cestování všimnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 No nemusis mit pravdu??? Mas system hlidani tlaku v kolech??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 nemusim, ale jak říkám, každý pracovní den tankuju a na benzíně to auto kontroluju, každý pracovní den v tom autě sedim a jezdim po republice, tzn že denně x krát to auto oblezu kolem dokola protože zorvna tohohle se bojim. btw systém hlídání tlaku. kolega má 535d, taky píchnul a TPM ani nepíplo. hodil na to dojezdovku a až po 30km auto ohlásilo, že není něco v pořádku je to celý divný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 (upraveno) p2p: podhuštěná ani prázdná pneu nehrozí, toho bych si při mým cestování všimnul. Podle mě to bylo tak, že jsi píchnul a vzduch utekl celkem rychle. Na nízkoprofilových kolech to nemusí člověk hned poznat. No a na dálnici v té rychlosti je pneu na cucky raz dva. To si myslím já. Mám podobnou zkušenost, ale na 18" kolech. Pneu za vyhození. Nedošlo k takové destrukci jako u tebe, ale bylo to hodně podobné. TPM je podle mě na nic. Výměnu letních za zimní zaregistroval po cca 150km.... Upraveno Listopad 27, 2010 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 a nebo možná tak, protože to bylo ráz na ráz a to utržení se mohlo stát až potom, co utek vzduch a při tý rychlosti to mohlo bejt klidně během 200m hotový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Mne to príde, že to prasklo pri prekročení rýchlostného indexu zimnej pneu, presne tak vyzerá to prasknutie. Stalo sa to aj minulý rok Skajovi. Aký tam máš index? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Podle mě to bylo tak, že jsi píchnul a vzduch utekl celkem rychle.Na nízkoprofilových kolech to nemusí člověk hned poznat. No a na dálnici v té rychlosti je pneu na cucky raz dva. To si myslím já. Mám podobnou zkušenost, ale na 18" kolech. Pneu za vyhození. Nedošlo k takové destrukci jako u tebe, ale bylo to hodně podobné. TPM je podle mě na nic. Výměnu letních za zimní zaregistroval po cca 150km.... Přesně tak :) to stejné se stalo i mě na sl. OI, defekt ve velké rychlosti (na D1) a než jsem stihl bezpečně zastavit, tak pneu byla takhle zničená. Jinak co se týče TPM, tak to mě na OII funguje bez problému. Vždy mě v předstihu upozornilo na defekt a to i 2x ve vysoké rychlosti na D1 a naposledy když jsme jeli s klukama na Rozkoš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 ale kdyz si uhanel na pumpu to napumpovat, tak si to teda zrovna nesetril :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 ale kdyz si uhanel na pumpu to napumpovat, tak si to teda zrovna nesetril :) psssst taky musíš všechno vykecat :) však tam bylo ještě dost tlaku tuším nějak 1,7 a nechtěl jsem, aby jste pak na mě museli čekat (to je dobrej důvod no ne) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 na rychlostní index kouknu, ale nezdá se mi, že by v tomhle rozměru bylo cokoliv pod 180km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 takže index je do 210km/h, ale DOT 1707- poměrně stará pneu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 no temer 4 roky, to uz jako zimak ma to nejlepsi za sebou, nepsal jsi ze jsi ji letos obul ? Asi uz byla tvrda mozna i sterela a tak to na tom rafku nedala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 jj, před měsícem kupovaná. zle mě muj gumař nasral. a to obouváme výhradně u něj asi 12aut... tohle mu dám ještě sežrat, nejdřív keci, že jsou prázdný sklady a nakonec mi obuje gumy,co se 3,5roku někde válí... a ty co jsem koupil po defektu jsou starý ani ne rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 letos se právě kvůli těm prázdným skladům dostalo do oběhu vše, co tam bylo, takže i ležáky. A každej je pak rád, když mu něco přivezou. Třeba barumky ve 13, 14 a 15" celkem nedostatkové zboží to samé Micheline 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 takže index je do 210km/h, ale DOT 1707- poměrně stará pneu... Co znamená to DOT 1707? To je 17tej tejden roku 2007? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 jj, přesně tak rolbař: já vím, ale pro mě je pneu vcelku zásadní věc, prtž za listopad mám v autě 12tis km, proto bych čekal, že někdo u koho výradně nakupuju alespoň řekne- hele ty gumy nejsou z nejnovějších 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.