Přejít na obsah

Dnešní defekt

Luke288

Doporučené příspěvky

kdepak protektor, mám se poměrně rád. to je fungl guma. zkusim to reklamovat i když moc šancí si nedávám. je pravda, že tyhle defekty jsou často k vidění u nákladních protektorů.

jinak k tomu andělu strážnýmu- jezdím ted dost a byla otázka času kdy se něco stane, nicméně, vzhledem k nízkoprofilu 215/45/17 a tomu, že to byla zadní guma to zas takovej mazec nebyl, auto se lehce začlo vlnit, zpomalil jsem na 100km/h a myslel že se mi to jenom zdálo, tak jsem zas přidal. no a to už mi došlo že je někde chyba. nedovedu si představit co by se stalo jet na nějakým vysokým balonu.

poučení- zaplatpanbuh za rezervu. auto jenom s lepením bych nechtěl

Odkaz ke komentáři

runflat je cajk, to dojedeš.

olafe DOT nevím, zjistím, ale berem pneu od jednoho dodavatele už dlouho, ten nám šmejdy neprodává. nicméně když jsem sháněl jiný v tomhle rozměru, tak mi rovnou na moravě řekli, že michelin moc reklamací neuznává. uvidíme. fuška servisu asi taky ne, cca 6-7tis km jsem na nich najedl

Odkaz ke komentáři
runflat je cajk, to dojedeš.

olafe DOT nevím, zjistím, ale berem pneu od jednoho dodavatele už dlouho, ten nám šmejdy neprodává. nicméně když jsem sháněl jiný v tomhle rozměru, tak mi rovnou na moravě řekli, že michelin moc reklamací neuznává. uvidíme. fuška servisu asi taky ne, cca 6-7tis km jsem na nich najedl

runflat je sice fajn, jenomze tam mas taky omezeny dojezd a ne v kazdym servise to umi obout...

Odkaz ke komentáři

nemusim, ale jak říkám, každý pracovní den tankuju a na benzíně to auto kontroluju, každý pracovní den v tom autě sedim a jezdim po republice, tzn že denně x krát to auto oblezu kolem dokola protože zorvna tohohle se bojim.

btw systém hlídání tlaku. kolega má 535d, taky píchnul a TPM ani nepíplo. hodil na to dojezdovku a až po 30km auto ohlásilo, že není něco v pořádku

je to celý divný

Odkaz ke komentáři
p2p: podhuštěná ani prázdná pneu nehrozí, toho bych si při mým cestování všimnul.

Podle mě to bylo tak, že jsi píchnul a vzduch utekl celkem rychle.

Na nízkoprofilových kolech to nemusí člověk hned poznat.

No a na dálnici v té rychlosti je pneu na cucky raz dva.

To si myslím já.

Mám podobnou zkušenost, ale na 18" kolech. Pneu za vyhození.

Nedošlo k takové destrukci jako u tebe, ale bylo to hodně podobné.

TPM je podle mě na nic. Výměnu letních za zimní zaregistroval po cca 150km....

Upraveno uživatelem j0ska
Odkaz ke komentáři
Podle mě to bylo tak, že jsi píchnul a vzduch utekl celkem rychle.

Na nízkoprofilových kolech to nemusí člověk hned poznat.

No a na dálnici v té rychlosti je pneu na cucky raz dva.

To si myslím já.

Mám podobnou zkušenost, ale na 18" kolech. Pneu za vyhození.

Nedošlo k takové destrukci jako u tebe, ale bylo to hodně podobné.

TPM je podle mě na nic. Výměnu letních za zimní zaregistroval po cca 150km....

Přesně tak :) to stejné se stalo i mě na sl. OI, defekt ve velké rychlosti (na D1) a než jsem stihl bezpečně zastavit, tak pneu byla takhle zničená.

Jinak co se týče TPM, tak to mě na OII funguje bez problému. Vždy mě v předstihu upozornilo na defekt a to i 2x ve vysoké rychlosti na D1 a naposledy když jsme jeli s klukama na Rozkoš

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...