Bond Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 (upraveno) To je moje Okinka. Tak jsem najel zase nějaké km s mojí Okinkou. Další tisíce. Tak jsem přidal další foto tachecu. Doufám, že takhle budu fotit ještě dlouho. Zatím spokojenost. Teď mě čekají rozvody. Mám po rozvodech aktuálně 80000 tisíc takže ještě relativně čas, ale já to nenechávám až na poslední chvilku. Takže provedu už teď. Čau všichni. Tak dneska jsme se na tachometru posunuli zase o kousek dál a máme zase jeden mezník za sebou. Další km a významné jubileum. A taky nový mazlíček, ale starou Okinku jsem neprodal a neprodám. Upraveno Červenec 30, 2018 uživatelem Bond 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 VYPADÁ JAKO BY VYJELA Z FABRIKY :lool: A TEN MOTOR , Z TOHO BY SE DALO JÍST :P JDE VIDĚT ŽE SE O NI DOBŘE STARÁŠ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bond Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 No snažim se starat. Z fabriky jsme zrovna nevyjeli, máme na tachecu již 199500 km, ale je to prostě miláček na čtyřech kolech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 No tak to je opravdu zachovalej kousek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 todle je fakt zachovalej kousek. Jen tak dal. ale jak čumim na ty fotky tak jsem rad že jsem si neobjednal ty zadni plexi na okna. Predni su super ale ty zadni ..... jo a je nejaka šance sundat ty pedaly a dat origo RS a dat tam take origo koberečky? Mate to tam v Česku tak levne že se podle mne ne vyplati montovat no-name produkty ktere bijou do oči. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bond Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Díky za uznání kluci. O těch pedálech RS a origo kobercích popřemýšlím. Ale až na jaro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 hezka hezka fakt vypada porad jako nova :lool: tak se starej ;) at ji to vydrzi co nejdyl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Opravdu hezkej kousek, jde vidět, že se o ni dobře staráš , jen by to chtělo se trošku víc rozepsat (kolik má najeto, z jakýho je roku apod.) a na jaře určitě dej pryč ty pedály a ty koberečky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Jo,jo pekne zachovala,se staras pekne,k pedalom a vypranym kobercekom sa pridvam -prec,tak i ty potahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Jo,jo moc pěkná babička,tak ať ti dělá jen a jen radost a mnoho šťastných km,kolego! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Jo jo máš ji fakt pěknou zachovalou neobouchanej lak....budeš dělat nějaký úpravy nebo tak něco? A trochu napiš podrobněj po autě.... :) Ale tyhle pedály bych fakt oddělal...a dal tam rs-ový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 pěkně zachovalá je vidět že o ní s láskou pěčuješ :) tak ti přeji spoustu naježděných KM bez závad a nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bond Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Za zalozeni noveho tematu se vsem omlouvam. Byla to moje chyba. Foto jsem již přidal sem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 CO TO MÁŠ ZA ZNAČKU STĚRAČŮ ? JSOU MI NĚJAK POVĚDOMÉ ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Za zalozeni noveho tematu se vsem omlouvam. Byla to moje chyba. Foto jsem již přidal sem. .....odsouzen v nepřítomnosti......hlavu na špalek a setnout :P :P :D :D :D :P klídek pane,učeneý z nebe nepadají,to se stane!! Až budeš mít ,,IIXXX" příspěvků tak se tomu zasměješ. Já jsem se týden odhodlával než jsem něco napsal. Jinak autíčko móóc pěkný a gratuluji k krásnému jubileu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bond Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Značka stěračů si bohužel nepamatuji, ale není problém zjistit. Zajedu tam kde jsem je kupoval. Ale myslím si, že to jsou Filsony. Ale upřesním po kontrole u prodejce.A jinak nějaké podrobnosti k moji Okince jak jste chtěli napsat: R.v. 1997 takže již 13 let starej kousek, 1,9 TDi, motor 66 kW, najeto viz foto nahoře. A jinak prkticky sériová, bez žádných úprav. Origo elektrony. Kromě vyhřívaných sedaček, který nemám je v plné náloži. Jediný co jsem si nechal dodělávat tak je zadní křídlo na kufru, který tam nebylo, ale je to origoš Škoda. Tak to je asi vše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.