Guest Fridex 81 Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 zdravim strácí se my kapalina z chladícího sistemu, ale jen kdyz to turuju, pod autem sem nic nenasel ani v oleji neni. newite co stim? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 zdravim strácí se my kapalina z chladícího sistemu, ale jen kdyz to turuju, pod autem sem nic nenasel ani v oleji neni. newite co stim? diky nejspise ti prdlo tesneni pod hlavou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 jasne ze tesneni... co jineho voda jde do valcu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Mě teče kapalina z pod té černé rozdvojené hadice co je na fotce nad spojkou Nevíte někdo jak se ten díl jmenuje?Nmůžu to nikde najít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jara_10 Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Zdravím, mám problém se ztrátou chladící kapaliny.Vodní pumpa po výměně cca měsíc , nová nádobka.Když auto jezdí po městě nebo mimo tak není žádný únik pokud ale jedu po dálnici tak zhruba po 500km musím dolít 0,5l destilky.Nevíte čím by to mohlo být díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 (upraveno) Tesneni pod hlavou. Po meste auto tak nezahrejes, ale po dalnici ti to diky teplu foukne pres tesneni. Budou muset rovnat i hlavu. Investice to bude kolem 8.000 Kc. Upraveno Červen 22, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jara_10 Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Díky ale že to začlo tak najednou bez nějakého varování a občas je i pod autem loužička když zastavím po jízdě na dálnici a voda v oleji není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Uvidis sam, ale je to tesneni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Se mrkni co sem nahoře dával za fotku,tam to teče u mýho auta.Akorát to ubejvá dost pomalu,hlavně v zimě,ale člověk nikdy neví :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jara_10 Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 To je pravda asi to budu muset odvést do servisu ať se na to mrknou jak poznají vadné těsnění aniž by museli vyndat hlavu.Mohu stím jet ještě jednou cca 600km a pak až to nechat opravit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPEEDY_TDI Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Koukám, že Octavky tady na to fakt trpí. Taky už cca 3 měsíce dolévám tak 0,5L vody za 100-150km. Měnil jsem chladič, protože pod autem byla loužička hned pod nárazníkem. Ok, ta už tam není, ale jak tu někdo psal, mám mokrej pravej nosník a voda mi odkapává za předním kolem po nosníku dolů :( Včera jsem si i všiml, že mám černou vodu - schválně jsem nelil nemrzku, protože mě čekaj ještě rozvody, tak jsem nalil jen čistou destilku. No a bác ho, expanzka tlakuje, voda v ní pění a smrad, jak když se odkope selka :lool: A expanzka zasraná od sazí No, nebudu to dlouze opisovat, zítra si cvičně shodím hlavu a věřím, že moje teorie fouklýho těsnění, se naplní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radegast Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Při jednom si nech srovnat hlavu a zabrousit ventily, nové gufera ventilů a gufero váčky. Samozřejmostí jsou nové šrouby co drží hlavu. Taky jsem si tím prošel. U mně navíc se měnily i zdvihátka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobes310 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Zdravím mám oktávku 1,9 tdi 81 kw a ztráci se mi zní voda co se týče příznáků emulze v oleji nic takového se mi neděje ,stává se mi to jen když tomu trošku dávám ale když se ztratí 1.5 litru vody za 20 km je to nějaký divný , nevíte čím by to mohlo být ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 bobes310: Prasknuta hlava alebo tesnenie pod hlavou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobes310 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Ale mělo by to nějak divně hulit ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobes310 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 No tak to je luxus , snad nebude ta prasklá hlava :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 U TDI motora dost casto praskne Hlava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobes310 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 No tak to je fakt super z toho mam fakt radost :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dean Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Zdravím vás chlapy.Mám octavii 1.9 tdi 81kw. četl jsem tu problemi se stracenim chladici kapaliny ale neni to ten přesný. Takže když prijedu domu tak na prave strane pod spolujezdcem me kape kapalina s prepadu z pretlakovani chladici kapaliny. Když otevru víčko tak je chladici soustava poradne natlakovana a ozve se zvuk jakoby se voda najednou dostavala do vsech hadic.V oleji vodu nemam tim padem ani nepribiva.Po zahrati se teplota stale drží na 90 stupnich at jedu klidne nebo ji rvu pod krkem. Zmeny na vykonu jsem nepocitil vubec zadne.premislim jestli nejdřív vyměnit termostat a víčko nadobky na kapalinu a vodní pumpu podle me to tesneni hlavy nebude.Zkuste mi poradit dekuji vám moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 Na 99prcent to bude tesnění pod hlavou a prohla hlava.81kw na to trpí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dean Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 Na 99prcent to bude tesnění pod hlavou a prohla hlava.81kw na to trpí. Dekuji moc a muzu se zeptat cim se to stane ze se ta hlava prohne jeste sem se stim nesetkal?Doufam ze pujde nejak srovnat jestli to nebude v nejakem brutalnim stadiu dekuji moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobes310 Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 Když už jsme tak u toho nakolik to vše tak příjde ? .. Nemáte nědko dobrej tip na levný náhradní díly ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dean Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 Když už jsme tak u toho nakolik to vše tak příjde ? .. Nemáte nědko dobrej tip na levný náhradní díly ? opravu v servisu mi vyčíslili na 12500 tisic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobes310 Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 opravu v servisu mi vyčíslili na 12500 tisic. Tak to jsem dnes zjistil přesně taky .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dean Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 Tak to jsem dnes zjistil přesně taky .. takze mas to samy i tu samou cenu??kde to mas v servisu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 ja to mel pres znameho kousek od ostravy.Nove tesneni,srovnana a zavarena hlava(byla prdla),vylestene kanalky a jeste neco u toho a komplet 7500kc.najeto asi 30tis a max spokojenost :)zalezi jak a kde vam to udelaji.vetsina servisu musi hlavy posilat nekam do pryc kdyz jsou praskle,jelikoz to malo kdo dela a kdyz uz tak by se mela udelat i tlakova zkouska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobes310 Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 takze mas to samy i tu samou cenu??kde to mas v servisu?? Zatím jsme to jěště nikam nedával je to jen odhadní cena co mi řekli na Autobranka náchod .. tak uvidíme .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dean Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Zatím jsme to jěště nikam nedával je to jen odhadní cena co mi řekli na Autobranka náchod .. tak uvidíme .. Tak pak schvalne napis ja to mam v chlumci nad cidlinou ja to mel pres znameho kousek od ostravy.Nove tesneni,srovnana a zavarena hlava(byla prdla),vylestene kanalky a jeste neco u toho a komplet 7500kc.najeto asi 30tis a max spokojenost :)zalezi jak a kde vam to udelaji.vetsina servisu musi hlavy posilat nekam do pryc kdyz jsou praskle,jelikoz to malo kdo dela a kdyz uz tak by se mela udelat i tlakova zkouska no rovnani me asi taky ceka ale vareni snad ne no uvidime..hele kdyz jsme tu toho nerekl ti ten chlapek proc se ta hlava prohne nebo i dokonce praskne jaka pricina za to muze diky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.