Přejít na obsah

Ztrácí se mi nemrznoucí kapalina..:(

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Zdravím, mám problém se ztrátou chladící kapaliny.Vodní pumpa po výměně cca měsíc , nová nádobka.Když auto jezdí po městě nebo mimo tak není žádný únik pokud ale jedu po dálnici tak zhruba po 500km musím dolít 0,5l destilky.Nevíte čím by to mohlo být díky

Odkaz ke komentáři

Tesneni pod hlavou.

Po meste auto tak nezahrejes, ale po dalnici ti to diky teplu foukne pres tesneni. Budou muset rovnat i hlavu. Investice to bude kolem 8.000 Kc.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Koukám, že Octavky tady na to fakt trpí. Taky už cca 3 měsíce dolévám tak 0,5L vody za 100-150km. Měnil jsem chladič, protože pod autem byla loužička hned pod nárazníkem. Ok, ta už tam není, ale jak tu někdo psal, mám mokrej pravej nosník a voda mi odkapává za předním kolem po nosníku dolů :( Včera jsem si i všiml, že mám černou vodu - schválně jsem nelil nemrzku, protože mě čekaj ještě rozvody, tak jsem nalil jen čistou destilku. No a bác ho, expanzka tlakuje, voda v ní pění a smrad, jak když se odkope selka :lool: A expanzka zasraná od sazí :blink: No, nebudu to dlouze opisovat, zítra si cvičně shodím hlavu a věřím, že moje teorie fouklýho těsnění, se naplní :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Zdravím vás chlapy.Mám octavii 1.9 tdi 81kw. četl jsem tu problemi se stracenim chladici kapaliny ale neni to ten přesný. Takže když prijedu domu tak na prave strane pod spolujezdcem me kape kapalina s prepadu z pretlakovani chladici kapaliny. Když otevru víčko tak je chladici soustava poradne natlakovana a ozve se zvuk jakoby se voda najednou dostavala do vsech hadic.V oleji vodu nemam tim padem ani nepribiva.Po zahrati se teplota stale drží na 90 stupnich at jedu klidne nebo ji rvu pod krkem. Zmeny na vykonu jsem nepocitil vubec zadne.premislim jestli nejdřív vyměnit termostat a víčko nadobky na kapalinu a vodní pumpu podle me to tesneni hlavy nebude.Zkuste mi poradit dekuji vám moc

Odkaz ke komentáři

ja to mel pres znameho kousek od ostravy.Nove tesneni,srovnana a zavarena hlava(byla prdla),vylestene kanalky a jeste neco u toho a komplet 7500kc.najeto asi 30tis a max spokojenost :)zalezi jak a kde vam to udelaji.vetsina servisu musi hlavy posilat nekam do pryc kdyz jsou praskle,jelikoz to malo kdo dela a kdyz uz tak by se mela udelat i tlakova zkouska

Odkaz ke komentáři

Zatím jsme to jěště nikam nedával je to jen odhadní cena co mi řekli na Autobranka náchod .. tak uvidíme ..

Tak pak schvalne napis ja to mam v chlumci nad cidlinou

ja to mel pres znameho kousek od ostravy.Nove tesneni,srovnana a zavarena hlava(byla prdla),vylestene kanalky a jeste neco u toho a komplet 7500kc.najeto asi 30tis a max spokojenost :)zalezi jak a kde vam to udelaji.vetsina servisu musi hlavy posilat nekam do pryc kdyz jsou praskle,jelikoz to malo kdo dela a kdyz uz tak by se mela udelat i tlakova zkouska

no rovnani me asi taky ceka ale vareni snad ne no uvidime..hele kdyz jsme tu toho nerekl ti ten chlapek proc se ta hlava prohne nebo i dokonce praskne jaka pricina za to muze diky?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...