Přejít na obsah

Nabití baterie

Roman1173

Doporučené příspěvky

Nevím co všechno by mohla chtít OI, tu jsem neměl, ale ze zkušenosti s FI a OII, to po Tobě může chtít max. PIN na rádio a bude třeba znova nastavit některé stystémy jako elektrická okna nebo kontrolu tlaku v pneu, ale tu myslím OI ani neměly, takže žádné drama. Klidně nabíjej a pak fakt jen PIN radia plus Ti může svítit ABS pár desítek metrů než se samo nastaví.

Odkaz ke komentáři
Vážně se to neptá? U OII ne, ale u FI se vždycky ptalo a bylo to origo radio z výroby...

Tak jak pise Olisoft - je to i psane v navodu k obsluze.

Ja mam take origo radio,ale musim pokazde zadat PIN.

Vysvetluji si to tim ze nemam natazeny kabel na diagnostiku radia - zjistil jsem ze radio z fabriky tam nebylo - asi dodal az autosalon.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...

Dobrý den.Baterku jsem dneska nabíjel a baterku jsem neodpojil.Po nabití a následném nastartování mi svítila kontrolka serva.Ta po pár metrech zhasla.Ale je mi divné,že mi ukazuje na počítači dojezd na nádrž.Ukazuje mi 470 km skoro na plnou nádrž.Před nabitím to ukazovalo 1025 km.Tak nevím jestli nemám zaject do servisu. Mám OII.Poradí mi někdo?? Děkuji

Odkaz ke komentáři

Máš O II ale seš v sekci pro O I, o baterii je určitě i v sekci O II. Sice píšeš že jsi baterii neodpojil ale takhle se to chová při odpojení, čím jsi nabíjel? Ještě si nastav okna jak je tu psáno (pokud je třeba) a dojezd neřeš protože teď ho auto nemá s čeho vypočítat, ono je k tomu ještě potřeba aby znalo spotřebu a nejen stav nádrže, spotřeba se zřejmě taky vymazala, časem se to srovná.

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...