Roman1173 Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Zdravím,hledal jsem na foru a ne ane najít podobné téma.Chtěl bych dobít baterku ale nevím jestli mužu nechat Octávku I přes noc bez proudu.V manualu píšou že to po mně po opětovném zapojení baterie může chtít pin kod.Může někdo poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Nevím co všechno by mohla chtít OI, tu jsem neměl, ale ze zkušenosti s FI a OII, to po Tobě může chtít max. PIN na rádio a bude třeba znova nastavit některé stystémy jako elektrická okna nebo kontrolu tlaku v pneu, ale tu myslím OI ani neměly, takže žádné drama. Klidně nabíjej a pak fakt jen PIN radia plus Ti může svítit ABS pár desítek metrů než se samo nastaví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Ak je to origo radio a je pripojene ako ma byt, tak ani ten pin nebude pytat. Inak len el okna nastavit (stiahnut a vytiahnut s podrzanim tlacitka), inak nic nerobi problemy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Vážně se to neptá? U OII ne, ale u FI se vždycky ptalo a bylo to origo radio z výroby... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Děkuji za radu,rádio s pinem nemám takže jdu nabijet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Vážně se to neptá? U OII ne, ale u FI se vždycky ptalo a bylo to origo radio z výroby... Tak jak pise Olisoft - je to i psane v navodu k obsluze. Ja mam take origo radio,ale musim pokazde zadat PIN. Vysvetluji si to tim ze nemam natazeny kabel na diagnostiku radia - zjistil jsem ze radio z fabriky tam nebylo - asi dodal az autosalon. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 to je zajimave, ze kdyz odpojim baterku od auta na celou noc, tak nenastavuji nic (nemam origo radio) a ani okna nenastavuji, funguji normalne, abs se taky nerozne, akorad pred nastartovanim slysim, jak rachoti v mototu ( asi se testuji nebo nastavuji akcni cleny). tod vse. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 já po nabíjení akorát nastavím hodiny a toť vše :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bendlpetr1 Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Dobrý den.Baterku jsem dneska nabíjel a baterku jsem neodpojil.Po nabití a následném nastartování mi svítila kontrolka serva.Ta po pár metrech zhasla.Ale je mi divné,že mi ukazuje na počítači dojezd na nádrž.Ukazuje mi 470 km skoro na plnou nádrž.Před nabitím to ukazovalo 1025 km.Tak nevím jestli nemám zaject do servisu. Mám OII.Poradí mi někdo?? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 (upraveno) Máš O II ale seš v sekci pro O I, o baterii je určitě i v sekci O II. Sice píšeš že jsi baterii neodpojil ale takhle se to chová při odpojení, čím jsi nabíjel? Ještě si nastav okna jak je tu psáno (pokud je třeba) a dojezd neřeš protože teď ho auto nemá s čeho vypočítat, ono je k tomu ještě potřeba aby znalo spotřebu a nejen stav nádrže, spotřeba se zřejmě taky vymazala, časem se to srovná. Upraveno Leden 26, 2014 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Ak svietila kontrolka serva, tak batéria musela byť odpojená a teda dojazd sa prepočíta sám po prejdení pár km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bendlpetr1 Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Omlouvám se za sekci,jsem tu poprvé.Jinak díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.