bad_messiah Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Ahoj kluci, už som tu písal o problémoch s vynechávaním motora. Po výmene cievky (zap. modulu) vyzeral byť problém vyriešený. Pri tých mrazoch - 15 C mi začal poblafovať 3 válec aj pri zahriatom motore. Blafal presne ako 2 válec pred mesiacom. Takže som vymenil zap. modul a čakal som na zlepšenie - nedostavilo sa. Vyzerá to akoby prechlastávalo tento válec (pre stratu kompresie nevidím dovod, myslím že by to mohol byť obdobný problém ako s 1 válcom predčasom) a sviečka nezapalovala. Skúšal som sviečku vypáliť (modul už je nový), vymenil som ju za sviečku z iného válca a problém stále zotrváva. Myslím, že s novou sviečkou nič nevyriešim. VAG nevypisuje žiadnu chybu. Pri probléme s 1 válcom pred mesiacom mi hádzala chybu aspoň lambda, teraz je ticho. Neveite čo by to mohlo byť? Inak filtre, olej a sviečky sú nové. Takisto 3 zo 4 cievok sú nové. A vynecháva válec s novým modulom. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6354 link na povodný problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bad_messiah Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Problém už vyriešený, auto konečne ide...zapalovacie cievky neboli primárným problém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 A co tomu bolo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bad_messiah Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Bol to zapalovací modul... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bad_messiah Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 Tu je ten zázrak čo robil problémy podľa toho aké bolo počasie, mráz... Foto je mizerné, ale aspoň orientačne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octavia_1.8t Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Ahoj prosím ta co ti robilo s autom? při vysich otáčkách ti trhalo s autom? prdelo do výfuku?prosím opis detailnejsie.alebo při prudkom přidání plynu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bad_messiah Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Obcas to vynechavalo, na jeden valec. Vacsinou to bolo v zavislosti na pocasi - vlhko blblo to. Až časom to - 3 mesiace zacalo ist na 3 - 2 valce a potom uz sa to dalo odhalit hned. Momentalne motor trha pri vyrovnaných nizsich otackach a pri prvom starte za studena mi zhasne ked nepridam plyn, predtym to nerobilo. Takze auto sama zabava... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mvong Odesláno Prosinec 10, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 Obcas to vynechavalo, na jeden valec. Vacsinou to bolo v zavislosti na pocasi - vlhko blblo to. Až časom to - 3 mesiace zacalo ist na 3 - 2 valce a potom uz sa to dalo odhalit hned. Momentalne motor trha pri vyrovnaných nizsich otackach a pri prvom starte za studena mi zhasne ked nepridam plyn, predtym to nerobilo. Takze auto sama zabava... koľko ťa stála tá "sranda" ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bad_messiah Odesláno Leden 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Ta sranda vyšla na 5.000,- aj s výmenou - originál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janek530 Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Ta sranda vyšla na 5.000,- aj s výmenou - originál. Už jsem to tady jednou psal. Tak ještě jednou. Na motory 1,8 a 2,0 má Škodovka servisní akci pro všechny vozy i dlouhodbě po záruce. ZDARMA vymění zapalovací moduly. Někdy se opravdu vyplatí jezdit do značkových servisů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kobrik Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Svolávací akce neplatí pro motory AGU. Ty mají jiné zapalovací cívky, které nemají výrobní vadu. Jinak ten modul na airboxu jsem kupoval made in China za 500,- a zatím funguje dobře B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bad_messiah Odesláno Prosinec 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Chlapi, nehovorime o tom istom. Zapalovaci cievky su na kazdej sviecke, celkom 4 ks. Modul zapalovania je u AGU na airboxe, jeden. Ten som mal v cudu. Na to zvolavacia akcia nebola ;) Od vymeny bez problemov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.