Přejít na obsah

spadle dvere O1 prosim o radu

miltas

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

ahoj,mě taky popadly dveře ,dle návodu jsem povolil všechny šrouby a bez výsledně,jelikož ten horní pant je zajištěnej ještě nějakým trnem. Nakonec sem zkusil ten malý šroubek pod krytkou na horním pantu a ten bel celý povolený ,tak jsem přizvedl dveře a utáhl. Nesedí to na 100% ale je to odost lepší.

Odkaz ke komentáři

Ten samej problem sem mel take. Ja to vyresil ale vymenou a serizenim pantu. Nastesti tu mam jednu octu bouranou a na ni byli panty ok. Problem byl ale u prednich dveri. Abych se dostal poradne na srouby od pantu abych ty dvere seridil, tak sem musel sundat blatnik. Jinak v pantech zadny trn neni ale je tam jeden sroub ze vnitr. U spodniho pantu se na nej dostanes lehce po sundani plastu, ale u toho horniho by to byl asi problem. Nejspis bys musel sundavat palubku-proto sem horni nemenil. Ale ten spodni je hlavne dulezitej. Myslim ze na vrakaci bys poridil. Ale doporucuju ho tam vyzkouset kdyz budou jeste dvere namontovane a pak si ho sam sundat.

Odkaz ke komentáři

kluci, já to podle toho návodu opravil s pomocí matice M16 a už skoro rok to funguje ... tak nevyhazujte prachy, takhle opravujou panty ÚDAJNĚ i v autorizovaném servise ... prostě nastojato dát matici dle fotky, já ji tam zítra vrazím a udělám foto ať je to jasné ! :)

P.S:: teda dneska :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...