jk79 Odesláno Červen 19, 2017 Sdílet Odesláno Červen 19, 2017 no mě to šlo dobře ,vyšrouboval jsem tu spodní matici na tom vrchním závěsu a vysunul na horu lehce......to musí jít hladce je tam jen čep,který je poměrně na volno,není co by to mělo držet,aby to nešlo......ta část na dveřích(spodní pant) se musí povolit(vyndat šrouby),protože jinak ven dveře nedostaneš. Pant ti zůstane na sloupku a potom se teprve dostaneš na ten šroub pod blatníkem a ještě blbě,chce to torx 45 buď ve tvaru,jako imbus klíč zahnutý,nebo bit 45 a na něj navléknout prstýnek 8mm a přesazovat,vytočit pomalu ven....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 19, 2017 Sdílet Odesláno Červen 19, 2017 Opravdu se ty dvere musi kompletne sundat? Ja si porad myslim, ze by je stacilo jen podeprit zvedakem a nechat je pripevnene na hornim pantu. Ke sroubum, co jsou v pantu by nemel byt problem se dostat, ne? Budu to muset poradne omrknout... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Červen 19, 2017 Sdílet Odesláno Červen 19, 2017 ten zadní vnější šroub je ještě i po oddělání dveří dost utopený v blatníku.Těžko se na něj dostaneš bez sundání dveří, i tak jsem se načapal nepřipraven,že na to nemám dlouhý zahnutý torx 45,pak jsem se tam dostal jen z holým bitem a zmiňovaným 8mm prstýnkem na bitu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 19, 2017 Sdílet Odesláno Červen 19, 2017 Aha, to jsem nevedel, ze jsou srouby co drzi pant na sloupku tak tezko pristupny... Srouby co drzi dvere na pantu, tak k tem se da dostat uplne lehce a proto jsem si myslel, ze to tak bude i u sroubu co drzi ten pant na sloupku. Naradi mam myslim slusny, takze by nemel byt problem vsechny srouby povolit a holt kdyztak dvere pujdou dolu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Mám 2005 a ty panty jsou stejné.Proto jsem se zarazil,že zadní nemá tolik poloh ale má 2 jako přední. Při výměně to chce dveře dolu,nevymýšlejte. Rozpojit kabel je hračka,stejně tam do sloupku potřebujete ke šroubu a bez dveří krásně vidíte,kde byl pant od výroby. Práce na chvilku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 Nový pant je doma, dvě vrstvy barvy a teď mi schne vrstva laku, takže o víkendu snad půjde na auto. Manželce řeknu, že je to práce tak na hoďku a nepřejte si jí, pokud tam budu déle a dveře mi nepůjdou dolů jak minule. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 no moje žena z toho taky měla hrůzu :D Prý budeme mít cabrio :D No naštěstí 1h fakt,víc to nedalo.Nejvíce jsem zápasil s rozpojením konektorů,abych je pak vytáhl sloupkem ven.....ty jejich pojistky jdou prostě blbě mačkat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 25, 2017 Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 (upraveno) Tak hotovo, bylo to opravdu za hoďku hotové, nejvíc práce mi snad dalo nasadit tu gumovou průchodku elektriky na sloupek. Ale musel jsem oba šrouby na dveřích vyndat, až pak se mi podařilo dveře sundat, ten jeden spodní, jak píšou v DP prostě nestačil, bylo to tam asi časem přilepené. Pěkně jsem to slícoval a nádhera. Kdyby se někomu nechtělo sundavat dveře, i když to je celkem pohoda, jen jsou těžké, tak na ten jeden spodní šroub by šlo dosáhnout přes podběh, ale demontáž plastových podběhů zabere více času než sundat ty dveře a rozpojit elektriku. P.S.: Proč jsou ty fotky naležato fakt nevím. Upraveno Červen 25, 2017 uživatelem KaJe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 25, 2017 Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 Dobra prace :palec: , ja jsem ty dvere nechtel sundavat, protoze mam dodelavane DO a pres pruchodku jsem napojenej na elektriku zamku a samozrejme ten kabel vede primo z jednotky do dveri, takze nikde neni zadny konektor na rozpojeni, ale asi to udelam tak, ze kabel strihnu a pak ho spojim konektorem a bude to do budoucna pripraveny, kdyz by nekdy musely jit dvere dolu. Predpokladam, ze audio kabelaz ma taky konektor na rozpojeni, ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 25, 2017 Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 Origo kabely jsou přes konektor,v něm je vše i audio. Dodělávka DO,přestřihnout a pak spojit,nic jinýho se nedá vymyslet. Pro KaJe: To auto vůbec jezdí? Vždyť je to čistý jak z fabriky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 25, 2017 Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 Jasne, kebel prestrihnu a pak ho spojim nejakym konektorem nebo malou cokoladkou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 25, 2017 Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 Martine ASV, auto jezdí a dost, ale mám rád čistotu, takže pravidelně myji i sloupky hadříkem atd a asi před 14 dny jsem zrovna čistil jako každé jaro podběhy a vystříkával to tam wapkou, takže se to ještě nestačilo moc zašpinit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.