Přejít na obsah

zamklé dveře

Omegus

Doporučené příspěvky

Zdravím,

měl někdo problém se zaseklým zámkem u předních dveří? Dveře u spolujezdce mi zůstaly zamčené (čudlík vůbec nevyjede) a nepřišel jsem na to, jak dveře otevřít. Předpokládám, že tapec dolů bez poškození nedostanu :( Zkoušel jsem do dveří mlátit v místě zámku při odemykání a to stejně nepomohlo. Měl by někdo nějaký nápad?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

mam octavii r.v.00 a muj dotaz je mam zaseknute zadni dvere za ridicem vagem zjisteno safe lock ostatni dvere jsou normalne otevreny zkusil sem vymontvat zamek z pravych dveri a pripojit na konektor deri levych a pri zkouseni zamykat odemikat ten zamek nic nedelal jsou ty zamky stejne?nebo bude nekde chyba v kabelazi v b sloupku je vse v poradku jestli budete mit nejakou radu napiste mi email dekuji moc " vetron2@seznam.cz "

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Zdravím měl sem poblem z lp dveřmi se zámkem.Ostatní dveře šli otevřít.Mam oct rv2003 z řidičových dveří ovladam okna všechny.Ze vnitř sem oddělal tapec a zámek vymlátil bo jinak něšel.Hlavně bacha na šrouby ktere drží tapec k dveřím.Ze předu sem odvrtal záslepku a nic .Takže za 2hodiny bylo po všem.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 roky později...

AHoj , obcas mi blby zadni leve dvere tak ze se mi neodemykaly(nevyjel cudlik nahoru) ale pokazde co jsem zmackl cudlik na otevreni dveri u ridicovych dveri tak se cudlik vyjel a dvere sly otevrit ted se mi bohuzel stava to ze cudlik sice vyskoci nahoru ale dvere nejdou otevrit ani z venku ani zevnitr musim vzdycky zvenku bouchnout do casti dveri kde je zamek a pak teprve muzu klikou otevrit.. nejaka rada kde nejdrive hledat chybu_ diky

Odkaz ke komentáři

asi mas pravdu vypada to na tu celist je nekde sekla as ise tam dostalo uz hodne bordelu budu to muset kuchnout a prostrikat, doma mam jeste jeden zamek nahradni a tam je to tak zasekle ta celist ze i kdyz jsem to vystrikal snad celou malou lahvickou WDcka tak to ani tak nepomohlo a to jsem tam jeste kapal olej na loziska. skoda ze to nejde uplne rozebrat kdy je to tak zanytovane .. ono by se to dalo vyresit i tak ze by se vymenila jen ta cast kde jsou ty celisti..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...