Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Na horaku nebo silnici? :palec: Gratulace!

Bajdavej, mate nekdo tyhle pedaly? http://www.bikestore.cz/pohon/pedaly/horsk...pedaly-4284.htm

Mam totiz 10 let stary pedaly Ritchey a i kdyz porad makaj dobre, uz je znat, ze maji neco za sebou, vrzou, jeden se toci hur. A nahradni dily uz nejak nejsou... Pripadne doporucte prosim... (jezdim rekneme drsnejsi XC :pivo: )

Odkaz ke komentáři

Hele Deko, koukám že vozíš gumy od Schwalbe, a to Racing Ralpha a Rocket Rona, nemáš srovnání s Nobby Nic? Já mám teď na IQčku or Rubeny Charibdis, ale jsou to strašně pomalý gumy. Sice v těžkým, bahnitým terénu super, super se čistí a všechno, ale prostě nejedou. Tak přemýšlím, za co vyměnit. Přemýšlel jsem, že zkusím kombinaci co si lidi dávali na předek Nobby Nic a dozadu Racing Ralpha. Jakej na to máš názor. Díky

Odkaz ke komentáři

včera krásnej výlet do Jeseníků, Vrbno pod Pradědem....krásná cyklostezka....samozdřejmě, jako každý rok jsem si vybral opět tu smůlu a po 15km do kopečka jsem rozerval řetěz, takže první cílová zastávka co měla být po 20km tak jsem ji došel pěšo, standartně nasranej, ale naštěstí 20km bylo zpět pořád z kopce, takže ještě že tak....

aneb co sezóna to 1 řetěz KO (dle měření v normě, ne nějaky KO)

co mě doporučíte co nemám šanci přervat ? :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 5 týdnů později...

Tady je ted nejak mrtvo, tak to ozivim.

Dostal jsen se ted na nalitanych 3.500 km, cast z toho ale v zime na valcich.

Ted mam ale brouka v hlave - oproti predpokladum jsme se po sobotnim klasickem silnicnim triatlonu v nedeli zucastnil i terenniho,

oba s manzelkou jsme ho absolovovali na nasich starych krosovych kolech. Takze na kousku asfaltu do kopce jsem lidi na horakach relativne v pohode sjizdel, jak jsem se dostal do narocnejsiho terenu tak to byl boj o holy zivot - zvlast ve sjezdech :-)

Takze jak mi na podzim dojdou nejake penizky, chci kupovat XC hardtaila. Bohuzel jeste nevim kolik do toho budu moct vrazit penez - navic chci koupit i lepsi kola na silnicku.

Zatim to vidim na investici cca 20-30 litru. Mate nekdo zkusenost nebo tip na karbonovyho pevnaka v cenovem limitu? Je mi jasny ze toho moc nebude a mozna nakonec koupim i nejakou dobrou bazarovku. A taky to mozna nakonec nebude ani karbon.

Upraveno uživatelem Volovec
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...