Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Taxem si dneska strihnul s letosnim najezdem 150km (ne, neni to preklep :palec:) kratkou trasu Krkonosskyho maratonu a docela dobry, bahenni lazne a ke konci slusne zachcalo, ale z 210. tusim 114. celkove a 39. v kategorii, takze celkem spokojenost. A dat si litaci temer slicky byl fakt "dobrej" tah, v blate jsem brutalne ztracel :palec:

Odkaz ke komentáři

No hodne lidi najizdi dost km jeste pred startem, aby se zahrali, ja jedu rovnou za studena, pac bych stejne na startu vystyd :palec: Stredni je idealni, pokud mas rozumne najeto, za starejch casu, kdyz jsem mival najeto 700-1000km mesicne, pro me bylo 28km na zahrati, jenze ... :palec: Vcera tam bylo blata jako nikdy, lidi dojizdeli mokry a zablaceny od hlavy az k pate

Odkaz ke komentáři

No kdyz si to tu ctu, tak jste uz zdatni cyklisti. Nedal by si nekdo z okoli beskyd vyjizdku : Slavič-Kozubová-hotel Severka-Maly/Velky polom-Bílý kříž-Visalaje? Taková nenaročna trasa do 90km. Jen krapek nošení po skalach, vyjezd skoro po sjezdovce a bahneni v bažinách. :palec: Vyjez a přijezd Moravka. Nasel by se nekdo, pripadne na druhy den vyjezd na Lysou jiz z krasnou fotkou jak si tu vlozil MichalF.

Jinak dnes spise projizdka okoli Slavice a Male polomi. Kilometry nevim, tachac nevozim.

Odkaz ke komentáři
No kdyz si to tu ctu, tak jste uz zdatni cyklisti. Nedal by si nekdo z okoli beskyd vyjizdku : Slavič-Kozubová-hotel Severka-Maly/Velky polom-Bílý kříž-Visalaje? Taková nenaročna trasa do 90km. Jen krapek nošení po skalach, vyjezd skoro po sjezdovce a bahneni v bažinách. B) Vyjez a přijezd Moravka. Nasel by se nekdo, pripadne na druhy den vyjezd na Lysou jiz z krasnou fotkou jak si tu vlozil MichalF.

Jinak dnes spise projizdka okoli Slavice a Male polomi. Kilometry nevim, tachac nevozim.

Hehe, do vcerejska jsem tam taky jezdil. Hlavne z Dolni Lomne udolim Jestrebiho potoka smer Velky Polom a Severka. A ve stredu nebo ctvrtek jsme dceru na sedacce vyvezl na Kamenity - ale bylo sakra poznat ze oproti posledne co jsme tam jezdili je o dva roky starsi (a hlavne trosku vic vazi :-))

Aspon jsem se po jezdeni v Beskydech zase dneska odhodlal a po dlouhe dobe jsem zas vyrazil do prace na kole.

Rano je to vzdycky brutus, odpoledne i kdyz je to vic do kopca se vzdycky vic tesim - nebo ze by to bylo tim ze je to cestou domu? :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...