Jump to content

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 members have voted

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

Recommended Posts

Povedlo se mi dostat domů dneska brzy, nicméně průtrž a bouřka... :)

Srazík v béďově je ideální na tom parkingu, jak psal Míša z velkoměsta Jablonec nad Nisou, u chalupy by se auta asi nevešla a navíc to parkoviště je pod závorou, což je trochu lepší. :palec:

Trasu bych viděl viz obrázky a kdo máte sw cyklotrasy, tak si ji můžete sosnout hír :palec:

jiz.jpg

jiz_map.jpg

Tak jsem zpet, dal sem si krasnou trasu a na to jak sem dlouho nebyl, tak mi to dneska jelo uplne paradne. Kazdopadne chcalo takze sem zmokl, ale bylo to naprosto uzasny a MOOOC sem si to uzil ! Je fakt, ze sem vypadal dost podobne jako moje nohy :) Potkal sem jen 2 jine bikery a zaverecnej sjezdik jako vzdy NAAAREZ !!!

legsmall.png

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Máš to pěkný, nemáš náhodou nový koncovky? Taky nad něma přemýšlím, ale v černé.
    • Ahojte mám dosť zoxidovane káble hlavné k batérií na Octavia 1 1.9 TDI 81 kw. Rozhodol som sa preto vyrobiť nové. Svorky chcem použiť amio 800a. A káble sa rozhodujem či použiť 35mm2 alebo 50mm2. Kábel bude dobrá voľba dať zvarivaci gumený? Kostriaci kábel je vedený na karosériu a následne na motor v jednom kuse originál. Môžem to spraviť tak že dám od baterky na karosériu a od tiaľ na motor? Lebo neviem nájsť také oko čo by sa dali dať prostred kábla ako originál.
    • No vidíš 🙂. Já radar dostal taky k narozkám, pac jsem o tom dlouho mluvil a nekoupil. A drbal jsem si hlavu, že jsem to měl udělat dávno
  • Create New...