Jump to content

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 members have voted

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

Recommended Posts

Já ho miluju 🙂 jedna z nejlepších investic, co se cyklistiky týká, fakt je to super. Zobrazuju to na navigaci, do hodinek ne

Já ráno vezl kolo na roční prohlídku, jezdit se teď nedá, všude led a sníh a je moc zima, tak jsem včera volal a dneska už vezl. A rovnou i starý kolo na předělání pro drahou polovičku. Je to vylitany, tak se to rovnou předělá z 2x11 na 1x12. Ne, že bych to chtěl, ale pro ni to bude lepší. A kratší představec a uvidíme. Ale to kolo je tak neuvěřitelně lehký

JJ, na to tom tachometru je to pecka, to je fakt velice dobrá a užitečná věc. Investoval jsem tedy do jiné značky, tak se uvidí jak se bude projevovat přes letošní sezonu. Uvidíme jak se to bude chovat, když to bude zaházené bahnem z lesa.

Co jsi koupil, Magene?

Co se bahna týká, Garmin s tím má menší problém než jsem čekal, akorát to pak moc nebliká 😁 mám to nastavený na blikání jen když se něco blíží a baterka pak vydrží nesmysl

Tak dnes se toho kopíruje spousta a je otázkou jaký je výsledek. S Garminem nešlápneš vedle o tom jsem i přesvědčen co se hodinek, cyklonavigace a hruďáku týče, jen prostě někdy je ta cena přepálená a je třeba otestovat i jiné značky. Recenze jsem si prošel a nejsou vůbec špatné. Uvidíme jak se to bude tvářit v reálu.

V 8. 1. 2026 at 20:21, Radas napsal:

Tak snad bude letošní sezonu více úspěšná. Zatím mám kolo na reklamaci, takže cvičím doma Kardio a nebo na manželce. 

Na kolo jsem si pořídil radar protože co jsem minulý rok jezdil, tak ta nejistota na silničních přejezdech byla někdy o držku a s radarem bych měl mít větší jistotu nebo alespoň předvídatelnost. Jardo, tobě to fachá jak s Garminem Varia ?

A co reklamuješ? 😮

Nad radarem jsem už taky uvažoval, hlavně na silničku, ale už teď mám na říditkách plno a mít tam nějaký další krám se mi nechce. Navíc, narozdíl od státu, si nemůžu dovolit schodkový rozpočet. 🙂 

V 9. 1. 2026 at 18:32, Radas napsal:

Tak dnes se toho kopíruje spousta a je otázkou jaký je výsledek. S Garminem nešlápneš vedle o tom jsem i přesvědčen co se hodinek, cyklonavigace a hruďáku týče, jen prostě někdy je ta cena přepálená a je třeba otestovat i jiné značky. Recenze jsem si prošel a nejsou vůbec špatné. Uvidíme jak se to bude tvářit v reálu.

Je to tak, garmin už trochu neví, co si za to říct. Je to kvalita, ale pokud to nechytis v nějaký akci, tak je to všechno palba. Ale občas se dá. A ty kopie dost často fungují podobné

Před hodinou, Lancelot napsal:

A co reklamuješ? 😮

Nad radarem jsem už taky uvažoval, hlavně na silničku, ale už teď mám na říditkách plno a mít tam nějaký další krám se mi nechce. Navíc, narozdíl od státu, si nemůžu dovolit schodkový rozpočet. 🙂 

Dají se i alternativy, třeba ten radar výše, a na řídítka může přijít cokoliv, co to podporuje. Je toho už relativně dost, v různých velikostech i cenách. Na silničku bych to osobně považoval za prioritu hned po prilbe 🙂

Je to fakt skvělá věc

před 2 hodinami, Lancelot napsal:

A co reklamuješ? 😮

Ráfek povolil ve spoji. Pri kontrole servisem byla zjištěna přepnuta špice.

Tak mám kolo po servisním zásahu doma.

Nakonec jsem se po konzultaci ze servisem dohodl, že mi budou na kole vyměněny oba ráfky za svařované. Bohužel Scott nebyl schopen dodat náhradní ráfek syncros, tak proto tato konzultace. Nyní mám na kole ráfky Javax svařované.