zabiak Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 Vypadá to zajímavě. Takže rozdíl ve svítivosti jsi nezaznamenal? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 Ani zaznamenat nemuzu, paraboly se lakovani nijak nedotklo. U me naopak, ja mel ty stary "skla" tak popraskany, ze to ted sviti mnohem lip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 jj... Stíhačka to má moc pěkně udělaný a sluší jí to oktávěnce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 ..............................Jinak já měl skla koupený nový, takže jsem ty starý rozřezal flexou, oblepit se to musí opatrně,............... Jen dotázek. Kde jsi je koupil nový skla? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 no.. je to sice pekne... ale mne to za tu namahu a risk ze poserem nove svetla nestoji... diky velmi moc za fotku... mas to krasne... ale fakt.. mam cisto nove svetla.. tak nejdem riskovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 Já ty skla chtěl stejně měnit, takže u mě to bylo celkem jedno, kupoval jsem je na www.nd-skoda-volkswagen.cz , ale už je nemají v nabídce. Mají je o něco dráž třeba tady http://www.autopardubice.cz/sklo-svetlomet...ast-p-2636.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 cau, máš to fakt hodně pěkný, já jsem to rozebral nalakoval a nejde mi to přes tu gumu dát z5, tak to ji musim uplně uřiznout a na na novo dát ten silikon do spáry a přidělat? Protože jestli jo tak to si asi taky koupim rovnou nový skla A ještě jak si lakoval tu mlhovku, tak si tu čočku vyndaval, nebo jenom zalepil něčim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 http://svetla---neony---zarovky.k-tuning.c...avia-cerne.html třeba se budou líbit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 ibaze toto je na O2... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 taky se do toho chci pustit ..tak uvidime jak se to povede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 tak přizpěju sem s mojí zkušeností světla jsem normálně fenem nahřal a rozloupl nožem, skla jsem koupil nový z linku nahoře (všechno přišlo v pohodě v čas). Chrom jsem nalakoval černym matem a celý zasilikonoval a výsledek mužete posoudit, mlhovky jsem schválně nelakoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hotty Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 zdravim da se nekde najit foto tehle kokty jak to vypada kdyz se na ty svetla clovek koukne zepreu ? tak přizpěju sem s mojí zkušeností světla jsem normálně fenem nahřal a rozloupl nožem, skla jsem koupil nový z linku nahoře (všechno přišlo v pohodě v čas). Chrom jsem nalakoval černym matem a celý zasilikonoval a výsledek mužete posoudit, mlhovky jsem schválně nelakoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HunGry Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Zdravim, mam dotaz, nevite nekdo kde se da koupit ten plastovy kryt na predni blinkry, po faceliftu? ani za boha ho nemuzu najit a novy blinkr se mi kvuli tomu kupovat nechce, kdyz stejne pouziju jen ten kryt.. nebo nema ho nekdo doma nevyuzity a prodal ho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.