chuck.zbozi Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Cau, mozna neumim hledat, ale nikde sem tady nenasel jakej rozmer repraku se dava do zadniho plata? Mam 01 uplne zakladni vybavu, mam v tech plastech jen pripravu na repraky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chuck.zbozi Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 lidi, pls, nikdo nevi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Origo v tom plastu na boku jsou nekaky ty ovaly 4x6 nebo takovej divnej rozmer, nebo koupit mdf podlozky a dat tam ty 13cm. Do samotnyho plata muzes dat uz co chces, jen se to musi prizpusobyt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 combi má ovály 4x6 a liftback má kulaté 13 cm, pokud by jsi chtěl dávat repro přímo do plata, tak tam si můžeš dát repro jaké chceš, protože podle velikosti repro musíš vyřezat díru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chuck.zbozi Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 kluci, diky moc;-) ...do plata se mi prave diry delat nechteji, nejedna se mi o nejakou brutal prestavbu, spis jen aby se ozyvala cast muziky i zezadu;-) dikec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 zadni repra bych nedaval vubec, zkus si pohrat s predkem (vytlumit predni dvere, MDF podlozku za plast a kvalitni predni kompa povesene na nejake dobre zelezo (nemusi byt Hi-end) a hudbu budou slyset i sousedi Ale rozhodnuti je na Tvych financnich moznostech a manualni zrucnosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Já jsem dal do těch plastů vzadu s MDF podložkou 13 magnaty s vejškou přes výhybku.Honím je přez zesilovač s bassákem v kufru. Počítej s tím,že Ti moc nezahrajou.Na to jsou malý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chuck.zbozi Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 ja si od toho neslibuju, ze mi ty repraky vzadu budou cvicit s patejma dverma, spis mi jde o takovej jednolitej dojem ...ve predu s tim taky bude neco potreba provist, protoze mi nejak odesel pravej reprak ve dverich, kapku chrapti ...ale asi to vsechno pocka az po brzdach, neco je tam spatne, brzi jen na prvni slapnuti a pri kazdym dalsim slapnuti to brzdi mi a min... jinak samozrejme diky za odpovedi, potrehy, namety a rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.