libor.kratas Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Origo je už skoro nesehnatelnej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Ahoj origo jak se píše už jen tak neseženeš .. leda že by někdo rozprodával něco bouchlého. Já tenkrát koupil nárazník se senzorama a jednotkou a Vaša mi na to dělal kabeláž. Jinak co se týče neorigo. Já teď řeším to samé , protože na audi PDC není a origo v použitém vychází na 6t + Já nechci aby ten parkovák měl nějaký displey ,.. prostě jen pod plastem schovaný pípák. Nejvíc se mi zamlouvá asi tato varianta. http://levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/bez-displeje/parkovaci-senzory-pm-y-2605.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 mě už z toho auta vážně jebne, dnes se mi rozžla oranžová konvička vypadá to že mi někde bluje olej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 (upraveno) No to si už to auto z tebe dělá blázna, to museli v tom servisu něco pos.at, protože to jinak není možný, aby jsi s tím olejem (a když ne s olejem, tak vodou) měl furt problémy Upraveno Únor 3, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Vlasto tak ne a ne se z toho jaksi vyhrabat co? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 no sundal jsem plast pod motorem a nic, na plastu ani kapka oleje, tak nevim kam mizí, už je mi s toho na blití 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 No pokud mizi olej a neni videt nikde unik (ani ve vode), tak se musi jedine spalovat, v tom pripade by mohla byt chyba bud v guferach na ventilech nebo ve spatnych pistnich krouzkach... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 no nic, v ponděli jim volám at to daji do kupy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Ahoj origo jak se píše už jen tak neseženeš .. leda že by někdo rozprodával něco bouchlého. Já tenkrát koupil nárazník se senzorama a jednotkou a Vaša mi na to dělal kabeláž. Jinak co se týče neorigo. Já teď řeším to samé , protože na audi PDC není a origo v použitém vychází na 6t + Já nechci aby ten parkovák měl nějaký displey ,.. prostě jen pod plastem schovaný pípák. Nejvíc se mi zamlouvá asi tato varianta. http://levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/bez-displeje/parkovaci-senzory-pm-y-2605.html díky za tip myslíš že jsou spolehlivy ? aby po první zimě nepřestaly fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 mě už z toho auta vážně jebne, dnes se mi rozžla oranžová konvička vypadá to že mi někde bluje olej a kvůli obavám z těchto možných závad jsem si koupil benzín, ale jinak přeju pevný nervy, ať už to daj pořádně dokupy :( díky za tip myslíš že jsou spolehlivy ? aby po první zimě nepřestaly fungovat no to by mě zajímalo taky, už kvůli manželce chci parkováky taky namontit, jenže aby vydržely. ona už je nedělá ani fabrika jako náhradní díl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 nemá ještě někdo nějakej tip a zkušenost s těma neorigo asistama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Vlasto, mam tady tento asistent cca 2 roky a zatim spokojenost bez jedine zavady :) http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/s-displejem/parkovaci-asistent-pk011-smart-display.html mě už z toho auta vážně jebne, dnes se mi rozžla oranžová konvička vypadá to že mi někde bluje olej A kontrolovals vizualne mnozstvi oleje na merce? nemuze treba byt jen spatne cidlo oleje?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 To je pech teda S neorigo asistentem zatím zkušenost nemám, ale na jaře už budu, Fabie ho dostane a když se osvědčí tak i Octa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Vlasto, mam tady tento asistent cca 2 roky a zatim spokojenost bez jedine zavady :) http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/s-displejem/parkovaci-asistent-pk011-smart-display.html Díky Mišo za inspiraci, až se pustím do toho nárazníku, tak pravděpodobně pořídím ten parkovák, co dáváš v odkazu. Jinak ty jsi to kupoval přímo z tohoto e-shopu? Pokud jo, tak dodání atd. bez problémů? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Vlasto, mam tady tento asistent cca 2 roky a zatim spokojenost bez jedine zavady :) http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/s-displejem/parkovaci-asistent-pk011-smart-display.html A kontrolovals vizualne mnozstvi oleje na merce? nemuze treba byt jen spatne cidlo oleje?? :) Díky za tip :) jsem netušil že i za tak malý peníz může být spolehlivý :D ohledně oleje, množství na měrce jsem kontroloval, bylo tam těsně nad minimem(konvička svítila), tak sem dolil asi deci a je ted těsně pod max(konvička nesvítí). Dnes ju proženu po dálnici do Brna a po Brně, tak se uvydí kolik zmizí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Tak me zatim funguje za ten peniz treba jsem mel jen stesti na dobrej kus Konny myslim si ze jsem to kupoval primo z toho odkazu ,ale na sto pro to nemuzu tvrdit nenasel jsem ted na rychlo nikde tu fakturu jen si pamatuju ze jsem to objednal a do dvou prac. dnu jsem to mel doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Díky Mišo za odpověď, no až se rozhodnu že je pořídím, tak je vezmu z toho odkazu, už jen proto, že ta cena je příznivá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 asi taky půjdu do těch parkováků co má Michal, cena je hodně příznivá ;) ale objednám si je až po opravě úniku oleje, dneska dvěstě km a ubilo s hladiny max na hladinu přesně uprostřed měrky a nikde není vydět nic potečenyho nebo pokapanyho od oleje. Jsem zvědavej na co v servisu přijdou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 To je opravdu podezřený, nechci malovat čerta na zeť, ale pokud ten olej nikde neteče a ve vodě není, tak se musí jedině spalovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 To je opravdu podezřený, nechci malovat čerta na zeť, ale pokud ten olej nikde neteče a ve vodě není, tak se musí jedině spalovat... no vypadá to tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Auto jinak jede dobře, nevydává nějaký zvláštní zvuky, táhne pořád stejně? Pokud se na jízdních vlastnostech nic nezměnilo, tak třeba bude jen špatný těsnění pod hlavou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 no vypadá to tak to je zahada ta černule 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 to je teda záhada, potvora je to, sype se jedno za druhym, comě ještě čeká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 snad nic horsihoooo,,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Vlasto a co to reklamovat tam kde ti uz delali tu hlavu a to tesneni? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Vlasto a co to reklamovat tam kde ti uz delali tu hlavu a to tesneni? :) právě že k nim to zase půjde, tak sem zvedavej co bude dál Auto jinak jede dobře, nevydává nějaký zvláštní zvuky, táhne pořád stejně? Pokud se na jízdních vlastnostech nic nezměnilo, tak třeba bude jen špatný těsnění pod hlavou :) auti jede právě pořád super, př jízdě sem nic nepoznal, jen se mi rožla ta konvyčka, na ten popud jsem zkontroloval stav a dolil a za dva dny se zase rožla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Tak to bude asi spatny tesneni nebo mozna hlava (muze byt skrivena dosedaci plocha hlavy) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 (upraveno) tak já už fakt nevím, dnes ujeto něco přes sto km (dal sem ji pokouřit i přes Buchlovaky) a oleje neubyla ani kapka zítra jedu zase do brna, tak sem zvědavej. Alespon si v mezičase objednám ty parkováky co má Michal B) Upraveno Únor 6, 2012 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 ve volné chvíli jsem jěště dodělal osvětlení nohou ve předu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 pekne ti to sviti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.