Přejít na obsah

Čerňule

Doporučené příspěvky

Ahoj origo jak se píše už jen tak neseženeš .. leda že by někdo rozprodával něco bouchlého.

Já tenkrát koupil nárazník se senzorama a jednotkou a Vaša mi na to dělal kabeláž.

Jinak co se týče neorigo. Já teď řeším to samé , protože na audi PDC není a origo v použitém vychází na 6t + :huh:

Já nechci aby ten parkovák měl nějaký displey ,.. prostě jen pod plastem schovaný pípák.

Nejvíc se mi zamlouvá asi tato varianta.

http://levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/bez-displeje/parkovaci-senzory-pm-y-2605.html

Odkaz ke komentáři

Ahoj origo jak se píše už jen tak neseženeš .. leda že by někdo rozprodával něco bouchlého.

Já tenkrát koupil nárazník se senzorama a jednotkou a Vaša mi na to dělal kabeláž.

Jinak co se týče neorigo. Já teď řeším to samé , protože na audi PDC není a origo v použitém vychází na 6t + :huh:

Já nechci aby ten parkovák měl nějaký displey ,.. prostě jen pod plastem schovaný pípák.

Nejvíc se mi zamlouvá asi tato varianta.

http://levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/bez-displeje/parkovaci-senzory-pm-y-2605.html

díky za tip :palec: myslíš že jsou spolehlivy ? aby po první zimě nepřestaly fungovat

Odkaz ke komentáři

mě už z toho auta vážně jebne, dnes se mi rozžla oranžová konvička :wallbash: vypadá to že mi někde bluje olej :angry:

a kvůli obavám z těchto možných závad jsem si koupil benzín, ale jinak přeju pevný nervy, ať už to daj pořádně dokupy :(

díky za tip :palec: myslíš že jsou spolehlivy ? aby po první zimě nepřestaly fungovat

no to by mě zajímalo taky, už kvůli manželce chci parkováky taky namontit, jenže aby vydržely.

ona už je nedělá ani fabrika jako náhradní díl?

Odkaz ke komentáři

Vlasto, mam tady tento asistent cca 2 roky a zatim spokojenost bez jedine zavady :)

http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/s-displejem/parkovaci-asistent-pk011-smart-display.html

mě už z toho auta vážně jebne, dnes se mi rozžla oranžová konvička :wallbash: vypadá to že mi někde bluje olej :angry:

A kontrolovals vizualne mnozstvi oleje na merce? nemuze treba byt jen spatne cidlo oleje?? :)

Odkaz ke komentáři

Vlasto, mam tady tento asistent cca 2 roky a zatim spokojenost bez jedine zavady :)

http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/s-displejem/parkovaci-asistent-pk011-smart-display.html

Díky Mišo za inspiraci, až se pustím do toho nárazníku, tak pravděpodobně pořídím ten parkovák, co dáváš v odkazu. Jinak ty jsi to kupoval přímo z tohoto e-shopu? Pokud jo, tak dodání atd. bez problémů? :)

Odkaz ke komentáři

A kontrolovals vizualne mnozstvi oleje na merce? nemuze treba byt jen spatne cidlo oleje?? :)

Díky za tip :) jsem netušil že i za tak malý peníz může být spolehlivý :D

ohledně oleje, množství na měrce jsem kontroloval, bylo tam těsně nad minimem(konvička svítila), tak sem dolil asi deci a je ted těsně pod max(konvička nesvítí). Dnes ju proženu po dálnici do Brna a po Brně, tak se uvydí kolik zmizí.

Odkaz ke komentáři

Tak me zatim funguje za ten peniz treba jsem mel jen stesti na dobrej kus :lol:

Konny myslim si ze jsem to kupoval primo z toho odkazu ,ale na sto pro to nemuzu tvrdit nenasel jsem ted na rychlo nikde tu fakturu jen si pamatuju ze jsem to objednal a do dvou prac. dnu jsem to mel doma :palec:

Odkaz ke komentáři

asi taky půjdu do těch parkováků co má Michal, cena je hodně příznivá ;)

ale objednám si je až po opravě úniku oleje, dneska dvěstě km a ubilo s hladiny max na hladinu přesně uprostřed měrky a nikde není vydět nic potečenyho nebo pokapanyho od oleje. Jsem zvědavej na co v servisu přijdou.

Odkaz ke komentáři

Vlasto a co to reklamovat tam kde ti uz delali tu hlavu a to tesneni? :)

právě že k nim to zase půjde, tak sem zvedavej co bude dál

Auto jinak jede dobře, nevydává nějaký zvláštní zvuky, táhne pořád stejně? Pokud se na jízdních vlastnostech nic nezměnilo, tak třeba bude jen špatný těsnění pod hlavou :)

auti jede právě pořád super, př jízdě sem nic nepoznal, jen se mi rožla ta konvyčka, na ten popud jsem zkontroloval stav a dolil a za dva dny se zase rožla.

Odkaz ke komentáři

tak já už fakt nevím, dnes ujeto něco přes sto km (dal sem ji pokouřit i přes Buchlovaky) a oleje neubyla ani kapka :wallbash: zítra jedu zase do brna, tak sem zvědavej. Alespon si v mezičase objednám ty parkováky co má Michal B)

Upraveno uživatelem Kolage
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...