Přejít na obsah

Čerňule

Doporučené příspěvky

Mám dvě zprávy, jednu blbou, že auto budu mít až v pondělí :( a druhá je že přišli na závadu, jedna přodřená hadive od vody (já když sem hledal ten unik, sem nic nenašel) a jedna prolínající olejová (proto ten zaliskanej motor), no až je vyměnili tak zjistili že je hyn i vyměník oleje (to prý vysvětluje ty olejovy skvrny v chladící kapalině)

Odkaz ke komentáři

No dnes sem myslel že mě odvezou, v poledne sednu do feldy a cvak, rozsypala se spinačka :angry: jedno auto v servisu a druhy se vy..re :pest: tak mi nezbylo nic než rychle nahnat švagra at zajede do Kroměřiže pro novou, a do ted sem se s potvorou drbal.

Vlatiku:pokud mas auto ve škodovce na zaruku muzou ti dat nahradni vozidlo,kdyz ho potrebujes, delal jsem to tak jak mi menily skrtici klapku na zaruku, platil jsem jen PHM

Odkaz ke komentáři

Vlatiku:pokud mas auto ve škodovce na zaruku muzou ti dat nahradni vozidlo,kdyz ho potrebujes, delal jsem to tak jak mi menily skrtici klapku na zaruku, platil jsem jen PHM

no mám auto ve škodovce, ale u vás je nějaká lepší, já to na ně s náhradním autem zkoušel při minulé opravě, ale chtěli za to nehorazny prachy tak sem se na to vykvak

Odkaz ke komentáři

no mám auto ve škodovce, ale u vás je nějaká lepší, já to na ně s náhradním autem zkoušel při minulé opravě, ale chtěli za to nehorazny prachy tak sem se na to vykvak

vubec mas narok na auto pokud tvoje auto je v zarucni dobe a vynou opravy,ti neumoznuje pouzit tvoje auto maj ti dat nahradni vozidlo pokud o tom nevi staci zvednout a zavolat do MB !

Odkaz ke komentáři

vubec mas narok na auto pokud tvoje auto je v zarucni dobe a vynou opravy,ti neumoznuje pouzit tvoje auto maj ti dat nahradni vozidlo pokud o tom nevi staci zvednout a zavolat do MB !

no tak o tom sem nevěděl, ale co už, v pondělí mi auto doufám vrátí a snad už bude klid a nic se nevysype, no a v květnu končí záruka.

Odkaz ke komentáři

díky chlapy ;) taky doufam že už budu jenom tankovat a jezdit :D

MiR: už aby to jaro bylo :) zima mě nebavý

hned dnes jsem ještě provedl malou upravu osvitu nastupáku u zadních dveří. Po prozkoumání el. schemat sem zapojil tak aby se rozsvěcovali jen ty otevřeny, a zítra upravím přední ;)

Odkaz ke komentáři

A pak sem nahodis schema zapojeni ze bych to taky tak poresil :)

schema není potřeba, stačí přitahnout stály plus, a spínané mínus je bud přímo na zámku nebo na kostce do zadních dveří (když odplastuješ B sloupek tak je k ní přístup) a je to černá patice v ni modrý drát na pozici č.7

Je vidět, že se té elektriky v autě nebojíš :palec:

není čeho se bát :lol: stačí jenom najít ty správny dráty :D

Upraveno uživatelem Kolage
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...