Jump to content

Světla devil eyes

Guest hunter914

Recommended Posts

dobra cina :palec:

Máš i nemáš pravdu. V číně je vyrobily ,ale na návrh Kopáček - tuning nebo jak se jmenují,min.serie je 1000ks ,takže si to nechali udělat,proto to má homologaci a proto taky jsou ty ledky jsou jen parkovačky.O tomhle je už hodně popsáno,asi nejdiskutovanější lampy :-):-)

Guest houmik

ja vim, kdo je vyrobil, na starym foru se o tom hodne mluvilo :) myslel jsem to spis tak, ze to vypada jako nejaky svetla z trznice a auto to posouva nekam do skupiny "tuzing" :palec:

Jojo to jo maj. Ale kdo ti řekne když tě zastaví že to k tomu neni když uvidí pruh LED přímo ve světlech? Já myslim že to v poho půjde použít na denní svícení i bez pokut :angry: aspon sem už s tim viděl jezdit plno lidí.

Edited by Sentinel
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

ty světla jsou pěkný ale to je tak všechno :huh: před měsicem je montoval znamému a jsou to pěkné shity :huh: výrobce taiwan!!!!! zapojeni světel prohozené mlhovky a tlumená světla, po měsici používání už nesvití 2 diody ktere slouží jen ako parkovačky a ne jako denní svicení a original světla sviti o dost vice a to nemluvim o vypálených parabolách po měsici pouzívání :huh::huh: takže jsou akorát pěkny a to sem si je chtěl taky koupit ;)

Tak já je mám ne teda ty taiwan a musim je pochválit zatim...svítí líp jak původní halogeny maj na potkávačky čočky takže to krásně rozprostře světlo a i s HIDkou to neni taková prasárna....jen škoda tech velkejch odstupů ledek a těch černejch proužku na nich no ale jinak jsem spokojenej až najdu foto tak dodám

post-424-1256673908_thumb.jpg

Edited by Sentinel
  • 2 weeks later...