Guest Noac Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Ty se mi moc líbí, to by mému autiku slušelo, ael ta cena. Mohli by je slevnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 chcem si dat xenony 4300k a rozmyslam 1: devil eyes chrom (200.-€) +HID(70.-€) 2.original svetlo xenon(len predne casti 250.-€) + HID(70.-€) co hovoriteco by mi pasoval viac :-P??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Policii a stk na tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 chcem si dat xenony 4300k a rozmyslam 1: devil eyes chrom (200.-€) +HID(70.-€) 2.original svetlo xenon(len predne casti 250.-€) + HID(70.-€) co hovoriteco by mi pasoval viac :-P??? Víš co dej origo xeny a máš klid !!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 (upraveno) Mít černý auto tak je to v pohodě nebejt těch blbejch černejch rámečků...světla to špatný jako nejsou seděj perfektně svítěj líp jak origo H4 paraboly jsou jednodílný ty ledky nepraskaj,a pokud to chceš mít tak jak to má bejt aby si prošel s xenonama tak dáš nejmín 1x tolik jen za xeny(materiál) bez práce...taky se mi nejvíc líběj xenony origo o tom žádná...kouknetě po foru každej si tu upravuje auto a co má 90% lidí ne-li víc? Všichni ´´RSa´´ s xenonama bez rozdílu motoru :) (1.4,1.6,1.8 a 1.9)to je pak fakt každá octa originál cp :) když si ji každej staví úplně stejně je nse liší v barvě mysterx888 : jdi svoji cestou jestli se ti líběj kup si je nebo jdi do origo xenů jako každej druhej HIDka v tom neni takovej brutal jako v parabole ale mě už tolikrát stavila celní správa(žadná pokuta nemám tam HIDku :P ) že jsem rád že sem je tam nedal+navíc každá stk to přehazovat občas ti někdo pustí dálky častěj praskaj(problémy s reklamací)v noci přepínání z dálek na potkávačky jim taky nedělá dobře atd to je otrava... Upraveno Říjen 12, 2010 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 tak ako original xenon by som zobral len ked to chcem mat v poriadku a kupim si komplet tak to stoji dost xenon 500.-€ potom potrebujem komplet ostrekovac asi cca 30.-€-40.-€ +snimac ci vodou vahu no este neviem co tam treba +montaz aby som to mal ako original + neake materia vyjde aj cez 700.-€ :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Vždyt jo jak jsem psal jen materiálově to vyjde jednou tolik nejmín :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 tak ako original xenon by som zobral len ked to chcem mat v poriadku a kupim si komplet tak to stoji dost xenon 500.-€ potom potrebujem komplet ostrekovac asi cca 30.-€-40.-€ +snimac ci vodou vahu no este neviem co tam treba +montaz aby som to mal ako original + neake materia vyjde aj cez 700.-€ :-( Njn ,ale nebude to taková prasárna jako devil eyes z Hidkama prostě orugo lampy s xenonama jsou to nejhezčí co se na octu dělá než tyhle čínský napodobeniny tak to radši origo lampy když jsem viděl jak se ty lampy rychle poškrábou no fuj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 no mam je skoro 2 roky na autě a jako potkávačky svítí málo a nesvítí pořádně do stran,je tam prostě malá čočka...a dálkové taky nic moc,jak k tomu nesvítí i potkávačky...A co se týče toho vypalování parabol tak katastrofa...teď sem je posílal na reklamaci,tak sem zvědavej jak to dopadne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Tak já mám ted už originál xenony, ale devily sem měl taky asi 2 roky a musim říct že nebyly vůbec poškrábaný a svílily krásně i do stran akorát přechod byl docela tvrdej...světlo a najednou za hranicí tma....to u původních H4 to svítilo dost málo ale všude ...jinak jestli se ti vypínaj potkávačky při přenutí na dálky tak je to chyba...já to měl taky tak je to akorát špatně zapojený nebo vůbec :) a s tim vypalovánim....no měl sem je skoro 2 roky a prodal jsem je ještě za 4500 :) takže kdyby byly poškozený tak by mi za ně asi tolik nedal :) nemáš náhodou číny? já měl od Sonaru a byly fakt v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 no nevim,mam je od Kopáčka tak jsou originál....ale jako do stran mi moc nesvítili a vypálený byly...já teda jezdim většinou po ránu a často sem používal mlhovky,takže to bude možná tím...jsou tam H7 a ty hodně hřejou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 To by asi budou origo. Já teda mlhovky neměl zapojený takže nevim ale zkus je seřídit....jdou jak nahoru dolu tak do stran..já to dělal v noci na rovince a pak to svítily dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 no teď jsou zrovna na reklamaci,tak uvidim až se vrátí.. no to nevim jak do stran,seřizujou se buď nahoru dolu,nebo se pak posouvá ten střed do stran,ale čočka nejde udělat,aby dávala větší kužel před auto...to je podle mě zakřivením čočky a jak je daleko od čočky žárovka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Parťák Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Musím tady alespoň s většinou lidí nesouhlasit, světla jsou skvělá, svítí velice dobře, síla LED diod by sice mohla být větší, ale zastavili už mě policajti a nic na ně neříkali, jen koukli na homologaci světel a řekli, že jsou pěkný (byli to státní, žádná městská). Čočka svítí o dost lépe než originální světla, krásný rozprostřený světlo a větší svítivost. Mám je přes 3 měsíce, jezdím každý den a hodně a se světly žádný problém, jen si při koupi dávat pozor na čínské shity, kupovat nejvíce od firmy "Sonar", jinak ty LEDky popraskají za chvilku a tyhle má známý už 2 roky a vše v pohodě a bez problému. Tady máte foto, sice to v té tmě není tolik vidět, ale na té stříbrné mám černý Devilky a skvěle to vypadá. Konec hlášení :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 (upraveno) Ty diody maji ale funkci parkovacek, ne? Partak: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...t&p=1086192 Upraveno Březen 24, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 houmik: jojo jsou to parkovačky neměl by si je používat jako denní svícení, ale i já tak jezdil jen mě jednou zastavili že prej sem nebyl vidět bylo po dešti a měl sem špinavý světla Parťák: Pravda pravda svítěj líp jak základy halogeny :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 jen si při koupi dávat pozor na čínské shity, kupovat nejvíce od firmy "Sonar", heh... Že by první lampy od Sonaru který opravdu svítěj? Nechce se mě věřit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Parťák Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 huomik: Ano, ty diody jsou jako parkovačky, ale policajti to budou tolerovat, občas se koukni na nějaké DAY LIGHT LED proužky ty jsou taky vidět nic moc, takže bych to moc neřešil Sentinel: Já si tu viditelnost opravdu užívám, ještě na halogenových jsem měl mračítka, takže další snížená viditelnost, ale teď se mi to opravdu zamlouvá ;) Spooky1: Ještě jsem neslyšel o nikom, kdo by si Sonar nechválil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 @Parťák - S čeho usuzuješ,že PČR bude parkovačky ve formě led proužků v Devilech tolerovat? Myslíš že to nepoznají,nebo že Ti to už párkrát prošlo?Na ty,co mají pseudo denní za 300 peněz se neodkazuj ;) Ty i oni jezdíte na parkovačky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Musím tady alespoň s většinou lidí nesouhlasit, světla jsou skvělá, svítí velice dobře, síla LED diod by sice mohla být větší, ale zastavili už mě policajti a nic na ně neříkali, jen koukli na homologaci světel a řekli, že jsou pěkný (byli to státní, žádná městská). Čočka svítí o dost lépe než originální světla, krásný rozprostřený světlo a větší svítivost. Mám je přes 3 měsíce, jezdím každý den a hodně a se světly žádný problém, jen si při koupi dávat pozor na čínské shity, kupovat nejvíce od firmy "Sonar", jinak ty LEDky popraskají za chvilku a tyhle má známý už 2 roky a vše v pohodě a bez problému. Tady máte foto, sice to v té tmě není tolik vidět, ale na té stříbrné mám černý Devilky a skvěle to vypadá. Konec hlášení ;) Uprav si, prosím, velikost té fotky, ať je v souladu s pravidly. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Parťák Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Mikl: Už mi to několikrát prošlo. Nemyslím si, že po tom jdou tak krvelačně. To už by mě setřeli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 no pokud vás zastaví dopraváci,tak vám napálí pokutu a nebudou se dohadovat s nikym...Jezdit na parkovačky se prostě nesmí a nenahrazuje to denní světla a v tý homologaci to je jasně napsaný. A co se týče svítivosti potkávaček tak hrůza a dálkový to samý...svítí dopředu a do stran málo....Ono dokud do světel nedáte motůrek na naklápění světel,tak to svítí dobře,ale když se namontuje,tak už je to horší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 tak sem světla reklamoval a vyměnili mi je za nový,ale bohužel již nemají atest,takže světla vracim zpět a chci peníze :-/ A jednání jako hrozný....už nikdy víc tam nic nekoupim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Oni to chtěli udělat jako denní světla, bohužel to nesmějí kvůli patentu, který má audi. Takže jsou to jen parkovačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Ahoj chci se zeptat jaké máte zkušenosti stemi to světli viz obrázky mě se osobně více líbí ty čirý mám stříbrnou octuli ale spíše mě zajímá kde koupit abych nekoupil nějaké šmejdi z Taiwanu jak se píše v příspěvku http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...tla-devil-eyes/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 před pár dny jsem si je pořádně naživo prohlížel na stříbrné octávě (byly to ty chromové) a musím říct, že ty světla jsou opravdu hnus, vůbec to k autu designem nesedí... no nechtěl bych je ani zadarmo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Nevypadaj zle ale natoz ze mam origo xenony tak bych si je nekoupil pac nejde stelovat vyska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Tak sem se ro¨zhodl že se na ně vykašlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Myslim ze si udelal dobre,fakt,jsou pekne na vzhled ale neprakticke :-) Pokud nemas xenony tak si kup radeji to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Tak vám moc děkuji za toto téma ,nemám z toho moc velkou radost jak jste tyto světla natřely . Ale spravím si náladu a za připravené korunky si pořídím Maxidot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.