Přejít na obsah

Babitchka TDI

Hynek

Doporučené příspěvky

Tomas-ek : no ty sloupky se povedly hlavně díky Tvým radám :D

Jinak dneska jsem odvezl k lakýrníkovi zase nějakou malou pitschovinku na babitchku.

No a schválně jsem nechal řídit kámoše, aby mi zkusil projet auto "nohama", tedy plyn na 100%.

A co se dělo za věci jsem nevěřil, mě na těch 75% budík na turbo ukazuje max 1 BAR a jemu na noze skákal až na 1,7 BARu :D

A taky to podle toho jede, už se těším, až budu mít to ruční řízení seštelovaný, ted jezdím jak nějakej přizdisráč :lool:

Odkaz ke komentáři

Tomas-ek: Pouštěl jsem Tě proto, že jsi jel rychle, a já měl sebou navíc mladou, která na závody není a občas mi přibržduje. :lool:

A tenkrát jsem ještě měl starý upgrade motoru a to prostě nejelo :D

Romariooo: Můj svátek oslavíme umytím Tvého offroadu :D a následným focením a klábosením :lol: , dej vědět, kdy se Ti to hodí.

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek
Tomas-ek: Pouštěl jsem Tě proto, že jsi jel rychle, a já měl sebou navíc mladou, která na závody není a občas mi přibržduje. :D

A tenkrát jsem ještě měl starý upgrade motoru a to prostě nejelo :D

Romariooo: Můj svátek oslavíme umytím Tvého offroadu :lol: a následným focením a klábosením :lol: , dej vědět, kdy se Ti to hodí.

já pospíchal, tenkrát jsem jel myslím z Rozkoše a k nám do Bolky daleko :lol: (a měl jsem jen 50 kW :lool: )

Odkaz ke komentáři

Jak pisou kluci tak tahem smerem ke stropu a jde to ven. Pod tim pak je torx na povoleni stredoveho tunelu :) Jo a chtel bych se zeptat jak moc narocne je to potahovani sloupku? Klidne mi to hod do SZ. V praci se dost nudim tak bych do toho mozna sel kdyz vidim jak to u tebe luxusne vypada :palec: :)

Odkaz ke komentáři

Romariooo dííííík :)

Když už dneska byl ten sváteční den, tak jsem si udělal radost a na babtchu jsem koupil

interierové LED světýlko (solárko), na které jsem měl už dlouho zálusk. Svítí to parádně, doporučuji !!!

post-163-1296577911_thumb.jpg

post-163-1296577930_thumb.jpg

post-163-1296577941_thumb.jpg

post-163-1296577953_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Hynek
Odkaz ke komentáři

Taky se připojuji ke gratulaci...

A tak to bude zajímavé, hlásí se tady dost lidí, tedy v březnu, až se počasí umoudří, musíme něco zorganizovat. Abychom už mohli jet na letních :) Ale jestli tam budou samý leštěnky a Živočich bude muset nechat stát auto opodál, tak já asi budu muset jet rovnou vlakem a nechat tu moji olítanou potvoru doma :D

Odkaz ke komentáři
Taky se připojuji ke gratulaci...

A tak to bude zajímavé, hlásí se tady dost lidí, tedy v březnu, až se počasí umoudří, musíme něco zorganizovat. Abychom už mohli jet na letních :) Ale jestli tam budou samý leštěnky a Živočich bude muset nechat stát auto opodál, tak já asi budu muset jet rovnou vlakem a nechat tu moji olítanou potvoru doma :D

Já pojedu šedivkou,ale tu olítanou potvoru nechám doma musí prát žehlit vařit atd ;) :) :o :o :lol::lol::lol:

ps.omluva za zas...vlákna už mlčím ale mě to nedalo ..............

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...