Octavius84 Odesláno Září 24, 2011 Sdílet Odesláno Září 24, 2011 Hynku ty ji máš stejně nádhernou, kdybych si měl znova kupovat O1 tak tě přemlouvám ať mi ji prodáš ;) Kde a jakou všechnu kosmetiku ji prosím kupoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Září 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2011 Octavius: Díky za uznání,nicméně s tím autem se nedá skoro jezdit,"moc skáče a duní mu kufr",jak říká přítule,aby mě popíchla S tou kosmetikou je to tak,nejdříve jsem si myslel, že koupím jen nějakej vosk a bude. Ale ono to bohužel nestačilo,nakoukáváním videí leštičů z Meguiars postupně zjištuješ,že toho potřebuješ daleko více.Takže navíc ještě leštěnku,šampon,clay sadu,detailery.... No prostě,když to chceš vyčistit "do mrtě", tak musíš jít po těch různých krocích čištění,a na každý ten krok potřebuješ nějakou lahvičku,škoda jen,že jedna stojí tak kolem 500 Kč :D Až včera jsem sebohužel dozvěděl, že se to dá objednávat přímo z UK,kde to mají výrazně levnější.Já to kupoval z Escape 6, Meguiars.cz a ve Fastboxu tady v HK. Co jsem všechno používal já vidíš na fotkách... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Září 24, 2011 Sdílet Odesláno Září 24, 2011 Tak ted už to víš to jen pro příště :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 slušná zásoba kosmetiky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Září 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Zásoba jako jo, ale furt toho mrtě chybí! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 28, 2011 Sdílet Odesláno Září 28, 2011 Taky me to cisteni zacalo bavit, ale jak pises. :D Kdyz mas jen to nejnutnejsi, jsi tam za pekny penize. Nemas nejakou stranku, kde tu kosmetiku objednavate z UK? Zase by se mi pomalu neco hodilo... Svetla pekny, jak to budes resit? Vsechno jak ma byt? Ja si na xeny pockam u dalsiho auta. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Září 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2011 No já z UK ještě neobjednával, napiš ale Hannymu (o tři příspěvky výše), ten Ti poradí. Světla jsou parádní, jsem spokojenej,už aby byly na autě. Technickou neřeším,takže na ostřiky kálím a zbývá jen udělat nivelaci, bud bude na kolečko a nebo přes čidla jak to má být, to se ještě musím dohodnout s Martinem RS jak mi to udělá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Tak po delší době zase jedna malá aktualizace. Proběhla očista motorového prostoru (opět velká chvála Meguiars kosmetice) a následné rozebrání všech plastíků, které půjdou na lak. Přípravy na sezonu 2012 jsou tímto zahájeny, Babitchka je zazimovaná a spinká v garáži... ;) A pro kámoše jsem zkusil udělat takovou malou blbůstku v podobě polepu rámečku rádia a krytky ostřiku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 hezky :D čistota nade vše a kámoš má OII že neni vklubu :D nebo se pletu??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Jj má O2,on na tyhle klubový věci moc není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 o tom to přeci neni :D jde oto chytnout inspiraci nebo někoho inspirovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Tak zase jeden malý update,dneska jsem si byl u lakýry pro plastíky. A může se začít pomalu strojit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 hezký , pěkně se to všechno leskne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 paráda , budeš na tom krytu motoru nějak zvýrazňovat to 1.9 TDi nebo to necháš tak v jedné barvě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 jak psi kulky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Hynku: Ty kluku jeden ušatý :D Musiš s tim autem občas vyjet do ulic! Za chvilku jedu na Aralku.Tak za půl hodinky tam? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 nádhernej lak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 plastíky paráda, lakýra je dle fotek velmi šikovnej...jestli to není tajný, na kolik vyjde lakování interiérových plastů co máš na fotce? Už se těším, až dáš foto v autě, to bude luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 (upraveno) Konny: Všechno zůstane stříbrné ;) Romariooo: Doufám, že nám zítra to randíčko vyjde, mám tu pro Tebe prácičku... Surfman: U těch menších věcí cca 200,- díl Jinak díky za chválu kluci, ta ale patří mému lakýrovi. Odvedl fakt dobrou práci, a výsledek vypadá fajnově, což byla i moje podmínka....jako vždy :D Upraveno Leden 14, 2012 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 tak to je slušná cena za takovou precizně odvedenou práci...jinak jsem koukal že jsi od H.K., já jsem od Náchoda, lakýru máš někde v H.K.? Plánuju nalakovat madla a některé plasty z palubky do lesklé černé a tady u nás nevím o opravdu slušném a poctivém lakýrovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Surfman: No dle mého lakýry, mu jeden magor (já) na lakování pitschovinek, úplně stačí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Surfman: No dle mého lakýry, mu jeden magor (já) na lakování pitschovinek, úplně stačí :D jasný, ale je fakt šikovnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 No za ty prachy ještě aby šikovnej nebyl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 No za ty prachy ještě aby šikovnej nebyl... To je sice fakt, ale u nás le taky lakovna, za mračítka jsem na svoji první octu dával asi před 4 rokama bratru 450,- (jen za mračítka) a kvalita nic moc...auto nebo větší díly bych si tam určitě nenechal lakovat a takovej magor zase nejsem, nerozeberu auto jako ty, to by mě bába dala já budu lakovat opravdu jen pár kousků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 No za ty prachy ještě aby šikovnej nebyl... Jinak o víkendu, proběhla montáž držáku na krycí plast expanzek z Audi S3. A byl jsem mrtě překvapenej, jak ty OEM díly všechny krásně sedějí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Jinak o víkendu, proběhla montáž držáku na krycí plast expanzek z Audi S3. A byl jsem mrtě překvapenej, jak ty OEM díly všechny krásně sedějí :) vždycky je lepší příjemný překvapení...hoď foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 (upraveno) Surfman: No já si menší plastíky stříkám i doma sám, mám na to super mobilní lakovnu... Fotky toho S3 držáku nemám, možná později při finální kompletaci ;) Upraveno Leden 16, 2012 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 (upraveno) lakovna super já si na minulých autech taky některý plasty stříkal sám, jenže nikdy nedocílíš takovýho lesku jako z lakovny, někde máš laku víc někde míň...holt na tohle jsem kopyto a přitom mě to stříkání docela bavilo Upraveno Leden 16, 2012 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 (upraveno) Takže dneska zase nějaký šolíchačky na motoru...čištěníčko,novej zámek,šrouby ven...+ foto držáku na ten krycí plast z S3 Upraveno Leden 18, 2012 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Kdo si hraje nezlobí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.