wrccko Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Tá taška vyzerá zaujímavo Mňa by zaujímalo načo šlúži tá sieť uchytená na tom plastovom držiaku hneď naľavo na fotke? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Tá sieť je po celej šírke kufra a je dvojitá, môžeš do nej dať nejaké menšie veci alebo bráni vypadnutiu vyšších vecí pri otvorení kufra.. Naši ju majú vo Fabii, môžem to odfotiť.. a tuším aj katalógu príplatkovej výbavy je foto celej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Tá taška vyzerá zaujímavo Mňa by zaujímalo načo šlúži tá sieť uchytená na tom plastovom držiaku hneď naľavo na fotke? Já ji mám :), jak psal lubi, je dvojtá, takže se do ní daj vložit třeba dokumenty nebo menší věci, aby nelítaly po kufru. Na fotce to mám uchycený dál, ale dá se to uchytit i za stejný úchyty jako ta velká síť. Tady moje "lanové centrum" .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 super lanove centrum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Tomu hovorím sieťový program Nikto nevie či ten kryt pasuje combi=liftback? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Sieťový program tiež odporúčam, je to ideálny spôsob, ako zabezpečiť v kufri veci proti pohybu. Ale bohužiaľ ťa sklamem s tým krytom, ako nascvhál, z combi do liftbacku nepasuje - a ešte schválnejšie tie kryty sa pre combi dajú kúpiť ako samostatný náhradný diel, kdežto pre liftback nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 No do pr..le, si ma nepotešil Asik predsa poriešim tašku. Ďaľšia otázka: nepáči sa mi podložka pod ŠPZ. Lepiť to veľmi nechcem, skôr to chcem priskrutkovať. Celkom sa mi pozdávajú skrutky s krytkami vo farbe ŠPZ, teda vľavo v rohoch modré a vpravo biele. Neviete poradiť kde sa to dá na SVK kúpiť? Popr. aj CZ. ďakovala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Aj keď: http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_rs_...ovy_znak-704022 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 No podľa aktuálnych SK predpisov do tabuľky s EČ nesmieš urobiť žiadne diery t.j. ani priskrutkovať ju. V CZ naopak platí, že musí (alebo len môže?) byť pevne pripevnená, preto tam bežne dostaneš kúpiť tie skrutky s krytkami v bielej a modrej farbe. Takže predsalen odporúčam použiť podložku, hlavne dozadu by som neodporúčal vŕtať diery do plechu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Bol som v tom, že iba nesmiem porušiť písmená, čísla a znak... Zadok by som použil exist. diery. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 u nás je to zakázané.. asi aj preto aby Ti ju mohol policajt na mieste odobrať keď je technicky nespôsobilé auto, či tak dajako to tam je... a vzadu určite nie sú 4 diery ktoré by Ti sedeli do rohov EČ... tá rs podložka je dobrá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Asik skončím pri nej, aj keď neviem neviem či to nebude sedlákovina... Ako nalepiť znak RS na neRS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Rád by som ešte vedel taku maličkosť. Viete niekto s akou antenou auto príde? Bude tam Bolero a GSM II. Toto asik nie, či? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Asi to bude toto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Teda krasavice pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Ta první anténa je pro navigace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Mnoo neviem neviem, táto octa: http://skoda-octavia.autobazar.eu/18-tsi-id2066823.html nemá navi a má plutvoprut... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Budeš mať krátku anténu (majú všetky OII od 45KT/10) a keďže máš GSM, tak budeš mať aj plutvičku. Tá sa dáva aj vtedy, ak má auto navigáciu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 ďakujem za info, som vedel, že Ty budeš vedieť :) Dnes pri robote parkovala modrá kráska len combi :) - fakt provokujú 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Tak ako to vyzerá, je niečo nové ohľadne termínu dodania? Pomaly by už aj mala byť vyrobená, nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Vyrobená už je.. Snáď nepíšem novú informáciu a už to vieš... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Yo yo yo je na svete a čaká na vhodné počko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Už je v predajni či ešte "cestuje"? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 už tu má dávno být.. kruci napsaný 3 stránky a auto je ještě v prenatálním vývoji, to je mazec! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Autíčko je na salóne :P Má iba krátky prut a pneu su Dunlop. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Krásná - tiše závidím. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 paráda.. :) asi sa tam zajtra zastavím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Paráda, tiež sa mi páči :) Kdeže ju to mám ísť vyzdvihnúť, Senica či Malacky ? Keď tak ale pozerám na tú fotku, tak tam nevidím plutvičku, čo je zvláštne, lebo asi mesiac dozadu som sedel v jednej RSe, tiež mala BT GSM a Bolero a mala plutvoprút. Lubinob, keď sa tam zajtra zastavíš, pozri prosím ťa to pravé zadné svetlo, nejak sa mi tá špára medzi jeho spodnou hranou a zadným nárazníkom zdá byť mimo tolerancie. A keď dobre vidím, tak odtieň na parkovacích senzoroch nejak nesedí s nárazníkom, ako keby tam chýbala tá laková vrstva... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 je v Malackách.. neviem isto či sa tam dostanem, ale môžem podrýpať predajcu že im klesá kvalita... :) tá medzera pod svetlom je fakt dosť vidieť a ten senzor bude asi iba odleskom svetla, tie stredné vyzerajú byť ok.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Na tu spáru jsem taky koukal, ale možná je to jen úhel záběru v kombinaci s bleskem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.