Přejít na obsah

Blue race RS

Doporučené příspěvky

Tá taška vyzerá zaujímavo :palec: Mňa by zaujímalo načo šlúži tá sieť uchytená na tom plastovom držiaku hneď naľavo na fotke?

Já ji mám :), jak psal lubi, je dvojtá, takže se do ní daj vložit třeba dokumenty nebo menší věci, aby nelítaly po kufru.

Na fotce to mám uchycený dál, ale dá se to uchytit i za stejný úchyty jako ta velká síť.

Tady moje "lanové centrum" :smich: ..

post-704-1294919091_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Sieťový program tiež odporúčam, je to ideálny spôsob, ako zabezpečiť v kufri veci proti pohybu. Ale bohužiaľ ťa sklamem s tým krytom, ako nascvhál, z combi do liftbacku nepasuje - a ešte schválnejšie tie kryty sa pre combi dajú kúpiť ako samostatný náhradný diel, kdežto pre liftback nie :palec:

Odkaz ke komentáři

No do pr..le, si ma nepotešil :palec: Asik predsa poriešim tašku.

Ďaľšia otázka: nepáči sa mi podložka pod ŠPZ. Lepiť to veľmi nechcem, skôr to chcem priskrutkovať. Celkom sa mi pozdávajú skrutky s krytkami vo farbe ŠPZ, teda vľavo v rohoch modré a vpravo biele. Neviete poradiť kde sa to dá na SVK kúpiť? Popr. aj CZ. ďakovala

Odkaz ke komentáři

No podľa aktuálnych SK predpisov do tabuľky s EČ nesmieš urobiť žiadne diery t.j. ani priskrutkovať ju. V CZ naopak platí, že musí (alebo len môže?) byť pevne pripevnená, preto tam bežne dostaneš kúpiť tie skrutky s krytkami v bielej a modrej farbe. Takže predsalen odporúčam použiť podložku, hlavne dozadu by som neodporúčal vŕtať diery do plechu...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Paráda, tiež sa mi páči :) Kdeže ju to mám ísť vyzdvihnúť, Senica či Malacky :lol: ? Keď tak ale pozerám na tú fotku, tak tam nevidím plutvičku, čo je zvláštne, lebo asi mesiac dozadu som sedel v jednej RSe, tiež mala BT GSM a Bolero a mala plutvoprút.

Lubinob, keď sa tam zajtra zastavíš, pozri prosím ťa to pravé zadné svetlo, nejak sa mi tá špára medzi jeho spodnou hranou a zadným nárazníkom zdá byť mimo tolerancie. A keď dobre vidím, tak odtieň na parkovacích senzoroch nejak nesedí s nárazníkom, ako keby tam chýbala tá laková vrstva...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...