Libor F. Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 haha, nevydržel jsem to a skočil do stánku naproti mé prodejny a máš pravdu, moje auto tam je. Škoda, že je to jen taková malá fotečka. A to mé logo ani není vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 dobryyyyyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Mediálna hviezda ;) Ja sa ani tomu čitateľovi nedivím, keby som videl takéto auto od inej automobilky, nechodím na fórum, pozriem fotky zo Ženevy s novým logom a že svetlá už nebudú "kórejské" vidím nový znak, tak si myslím, že je to nová generácia a určite aj ostatní z vás 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Je pravda, že se docela dost lidí za mým autem otáčí, aby si ho prohlédli. Asi je to docela dost vidět, že je to jiné auto, než jaké je standardní. Což mě teda docela těší, chtěl jsem být jiný. Už se těším na ty Neptuny a myslím, že ještě půjdu do snížení s H&R pružinami o cca 3 cm (už mám teď sportovní podvozek, tak je to o 2cm níže). To se teprve budou všichni otáčet! Napsal jsem ještě do redakce Autocaru a vysvětlil jsem jim, co je mé auto vlastně zač, takže možná v příštím čísle budou další fotky. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 napis jim at se skocej mrknout na tyhle stranky! reklama neuskodi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Jj, vyrobil jsem si šablonu a tu jsem donesl do reklamky a tam mi podle té šablony nařezali na plotteru fólie. Šablonu jsem vyrobil tak, že jsem si vzal fólii, tu jsem nalepil do jednoho výřezu na kole a tam jsem to fixem obkresil, pak jsem to vystřihl, párkrát znovu nalepil a doladil detaily. Dík za vysvětlení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 OVI, jj, napsal jsem jim, že jsem se o tom článku dozvěděl tady na těchto stránkách. Odpověděli mi, že "mají tímpádem skvělý dopis týdne", takže předpokládám, že v dalším čísle o nás bude zmínka. Tak to sledujte, já bych na to zapomněl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Libore, já mám všechny čísla, tak se neboj.. mně to neunikne.. Jinak dopis týdne bývá odměněn.. ( Tak doufám, že si na mě vzpomeneš ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 OVI, jj, napsal jsem jim, že jsem se o tom článku dozvěděl tady na těchto stránkách. Odpověděli mi, že "mají tímpádem skvělý dopis týdne", takže předpokládám, že v dalším čísle o nás bude zmínka. Tak to sledujte, já bych na to zapomněl. heh ja mam taky hlavu deravou.. snad se to tu nekde objevi a nasledne i ja ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Libore a ty vnitřky kol necháš stříbrné? to by chtělo taky pořešit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 (upraveno) Tak už jsem se dal do úpravy Neptunů. Nechal jsem si vyrobit fólie a ty jsem včera lepil na kola. Nevypadá to špatně, jsem zvědavý, jak to bude vypadat potom na autě. Když se mi to nebude líbit, tak to snadno odlepím a maximálně přijdu o 300 Kč, co jsem do toho investoval. To je padad,folie! Covece,takhle kdyz na to koukam,tak mi prijde,ze to to kolo opticky spis zmensuje.. :( Ale zalezi,jak to bude vypadat na kare,myslim,ze rozdil bude znat... ;) Stejne jako kdyz jsem si na svou OIRS koupil 18" BRAID..nechal jsem je nazout a rikam si "a kua,to nevypada tak velky,jak jsem si myslel" a kdyz sem to dal na auto,sednul sem si na p*del.. :D Nicmene jsem na to zvedavej,pac ty nemivas spatny "napady"..! :D Upraveno Březen 10, 2011 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Je pravda, že se docela dost lidí za mým autem otáčí, aby si ho prohlédli. A taky na tebe protijedoucí kolegové z fora blikají a ty děláš mrtvého brouka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 (upraveno) Kola vypadají dobře, co je to za fólii? Nemáš strach, že ji špína od brzd + chemie na kola poničí? Upraveno Březen 10, 2011 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Tak to jsem zvědavý, jak mě odmění. :D Možná budu mít roční předplatné zdarma. Odměnu si promyslím. Ty vnitřky zatím řešit nebudu, předpokládám, že až budou kola na autě, tak tam bude tmavěji a nebude to tak razit jako teď a taky většinou se tam od brzd napráší a zašpiní se to, tak to tamm prostě nebudu umývat a bude to ok. Už se těším, až to dám na auto, možná už o víkendu, meteorologové slibují jaro. To optické zmenšení je podle měě dáno tím, že je za koly bílé pozadí, ale až budou na autě, bude vše kolem černé, tak by to mělo vypadat dobře. Každopádně to samozřejmě vyfotím. Jinak dík za poklonu, od malička vymýšlím zlepšováky, a když se mě v dětství ptali, čím chci být, tak jsem odpovídal "vynálezcem!". :lool: Omlouvám se, ono fakt není lehké poznat všechny kluky z fóra. Chtělo by to nějaké poznávací znamení, třeba decentní nálepku na přední i zadní okno. Ale fakt decentní, aby to nerušilo vzhled auta. Je to ta stejná fólie, co ji mám na mračítkách a vydržela už dvě zimy bez jakékoliv újmy. Nějaká lepší, používají ji reklamky na nápisy. Pokud by ale vydžela jen jednu sezónu, tak to není problém kdykoliv nechat vyřezat znovu, šablonu už mají v pc, takže by to stálo 200, pak už to jen znovu nalepím, ale myslím, že to určitě přežije déle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 hele kdyby se Ti treba rocni predplatne nelibilo, tak vis na koho to prepsat :D Ted vazne.. myslim ze davaji nejaky darky.. neco jako flashka s logem audi atd.. proste vecny predmety.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Ahoj Libore, jsem tu vlezl po hodně dlouhé době a koukám co nového se tu kutí. Každopádně Folie, co se týče ušetření není špatný nápad, nicméně dát to jen na okraje kol to stačit nebude. Bude to chtít dořešit i zbývající vnitřní strany myslím. Jinak Hausík paráda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Ahoj Jardo. Ty fólie nejsou jen kvůli ušetření, ale spíše abych si ověřil, jak to bude vypadat. Když se mi to bude líbit, a kdyby ty fólie nějak trpěly, tak to nechám nalakovat. Až to dám na auto, tak uvidím, jestli je to ok nebo to potřebuje ještě doladit. Každopádně se za tebou někdy stavím pochlubit se a taky budu potřebovat poradit s pružinami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak jsem to nevydržel a včera jsem polepil všechna kola a nasadil je na auto. Myslím, že to vypadá parádně. Kola vypadají mnohem větší než 17" Pegasy, ani jsem to nečekal. Navíc díky ET51 a tloušťce 7,5" je kolo o 9mm (3mm + 0,5"/2 = 3 + 6) více venku. Myslel jsem si, že to bude jen o ty 3mm kvůli ET a zapomněl jsem si všímat té tloušťky, ale logické to je, že se kolo vytáhne ven o 1/2 tloušťky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Vypadá to dooost dobře, navíc pěkně nafocené :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 zajimave pohledy jedna primo z boku by nebyla ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 krasny fotky :) a auto dokonaly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 fotil jsem to dnes ráno před prací, nebyl moc čas na focení ani pak na následné úpravy, ale myslím, že nějaké fotky zboku bych doma měl mít, ale dát je tady můžu až večer, až budu doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 super! moc to Octuli sluší! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Krásne.. :) Ten efekt čiernych plôch vynikne na aute omnoho viac ako na tej foto samostaného kola.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 libore, vypada to hoodne dobre.. mel bys do Autocaru poslat aktualni foto, coz??? :) jinak su taky zvedavej na bocni pohled.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Díky za pochvaly, jsem rád, že jsem si vybral tato kola a dal tam ty fólie. Ze srandy jsem kola vážil. 17" Pegasus mají 20,6kg se zimní pneu cca -3mm, 18" Neptune mají 23,6kg s novým letním pneu. Ale myslím, že to to auto nějak nepoznalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Paráda :) , už se taky těším. Ty jsi se sportovním podvozkem v klidu, ale já budu muset asi snižovat. A co komfort, dá se to srovnat s Pegasusy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Věřím, že se těšíš, ani jsem nečekal, že už bude takové počasí, ale vyšlo to a nemusel jsem čekat tak dlouho. Rozdíl ve tvrdosti jsem nepoznal, podle mě je to úplně stejné, stejně tvrdé. Ten sportovní podvozek je sám o sobě dost tvrdý, myslím. Já jsem si na tu tvrdost zvykl, ale když někoho vezu, tak mám pocit, že by byli radši, kdyby to bylo měkčí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Vyzera to fakt super. Akú foliu si daval na disky. Je to nejaka specialna proti odretiu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.