Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Vy, kdo jste byli na sraze ve Frenštátě, tak jste si všimli, ale pro ostatní tady mám novinku, kterou bych se chtěl pochlubit. Po dlouhém zkoušení se nám podařilo udělat miminko, zatím jsme teda v polovině těhotenství, ale prožíváme to. Konečně budeme mít všechno, jsme zdraví, máme nový dům a do něj budeme mít i mimčo. Strom jsem už taky zasadil, a přestože se říká "Postav dům, zasaď strom a sploď syna" a my budeme mít nejspíše holčičku, tak si myslím, že můžu být spokojený. :) A protože mě baví focení, vyfotil jsem manželce jeden těhuaktík pro památku.

post-507-1309171319_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak Libore velka gratulace.

Vim moc dobre co to je, zkouset to, a kdyz se to dlouho nedari, nam se to povedlo konecne take(po dvou letech) a jsme ve tretim, takze jsme stastni a uzivame si to jak muzem, i kdyz manzelka ma trosku bolesti jak to vsechno roste, ale zatim dle vsech vysetrenich je to v naprostem poradku..tuk..tuk..tuk. Kdy mate termin? To budete mit nekdy v prosinci? My jsme na konci ledna popr. zacatek unora.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, nám se to povedlo po 2,5 letech, po 3 neúspěšných IUI a 1 IVF, až na druhé IVF, takže maso na psychiku. My jsme teď ve 20. týdnu, takže v polovině a termín máme 26. listopadu. Těšíme se neskutečně. Těšíme se na každý další ultrazvuk, až mimčo zase uvidíme. Prožíváme to těhotenství hezky spolu, teď už 14 dní kope, to je parádní pocit. Ženě je při čištění zubů často špatně, zvrací, ale jinak je ok. Teď ji svrbí akorát břicho, jak se jí napíná kůže, přestože se maže 2x denně. A samozřejmě je hrozně unavená, spát chodíme v 9. (to je jak z diskuze z modrykonik.cz :lool:) Tobě i Tvé ženě taky gratuluju a přeju jen to nejlepší! Děti jsou nad vše na světě.

Odkaz ke komentáři

jj, je to boj dneska........ všechna vyšetření ukáží že je vše ok a stejně to nejde a nejde........

my se pokoušíme asi skoro 4 roky a nejde a nejde to:-( jednou se tedy zadařilo,ale museli jsme na přerušení...... po našich zkušenostech vidím kolik lidí má problémy mít mimčo a jestli to tak půjde dál, bude to populační problém!

jinak vám přeji krásné zdravé miminko a hezky se starej o nastávající maminku:-)

Odkaz ke komentáři
...

Ženě je při čištění zubů často špatně, zvrací, ale jinak je ok.

...

Hele, to čištění zubů vadí Kačce taky - první těhotenství vůbec a teď si dost stěžuje :-)

...

vidím kolik lidí má problémy mít mimčo a jestli to tak půjde dál, bude to populační problém!

...

Jj, ti, co by chtěli mívají problémy, ti, co je nemají, si dítě kolikrát ani dovolit nemůžou, no souhlasím, že to vážně bude problém!

Odkaz ke komentáři

ledaže by ti co si to dovolit nemohou zaskočili za ty co nemůžou :lool: , to jen něco na odlehčení,

problém to je už teď, daný z poloviny prostě prostředím a dobou a z druhé poloviny tím, že skoro každý pár odkládá děti do pozdějšího věku, což je ovšem opět dané dobou,

každopádně já mám splněno :D

Odkaz ke komentáři

krocan, to mě mrzí, snad se Vám to taky povede, vím, co to je za pocit, když kolem vás jsou známí, co mají děti nebo jsou těhotní a vy se snažíte a nedaří se.. je to na psychiatra. Díky za přání a držím palce!

kajman, na auta už mám i teď málo času kvůli práci na baráku, ale prostě jsou jiné priority, než vytuněné auto a dítě je pro mě to nejdůležitější. Já mám auto už docela podle svých představ, možná časem zajedu na čip a pravděpodobně ho budu chtít snížit, ale to už je tak všechno.

mischicka, jar_da, máte pravdu kluci, doba plánovaným dětem nepřeje, ale s tím nic nenaděláme, snad se to zlepší do té doby, až budou chtít naše děti své děti, což nevidím jako pravděpodobné, ale přál bych si to. Já mám 33, manželka 27, to není ještě tak pozdě, ale opravdu nechápu ženské, co si budují kariéru a v 35 se rozhodnou pro první dítě..

Odkaz ke komentáři

No my byly na 3x IUI, ale nakonec se to stejnak povedlo standardni cestou...o to jsme vic stastnejsi. Posledni mesice jsme zapracovali na zivotosprave a odbourali veskere nereseti a vsechny vysledky sli nahoru a nakonec se zadarilo.

Ono je to opravdu dost velky problem, ale z hodne velke casti je to tim jak zijeme a co jime(vyhrivana sedadla, sedime v kanclu 10hodin aniz bychom se zvedli, minimum pohybu a hlavne hodne stresu). Treba to zase casem bude jine, uvidime.

Ja to s zenou take hodne prozivam, ono je to prave mozna tim, co jsme se na to nadreli :) a ze uz jsme po mimcu strasne touzili.

Tak hlavne at jde vsechno tak jak ma a muzeme po nekolika mesicich zapijet otcovstvi.

Vsem ostatnim kdo se snazi, drzim palce, vim ze to neni jednoduche a ta psychika take trpi a hodne tomu skodi. :)

Odkaz ke komentáři
copak to, to by šlo, ale taky budeme stárnout, na dětech je to daleko víc vidět, jak ten čas letí

JJ, mluvíš mi z duše - na Adélce nejlíp vidím jak dlouho už jsem pryč: když jsem odjížděl, ještě ležela v postýlce a jen se převalovala a dneska už běhá...

Nestarnem...jen zmoudrime B)

No a OC se nam rozroste a pribudou nove sily a napady :lol: Akorat to teda bude jeste chvilku trvat nez nam tady do toho zacnou kecat(jestli vubec zacnou).

No a chvíli sem nebudeme chodit, prt. nás zaměstnají rodiny, takže tu Jarda bude nějaký čas sám s Tomášem_B a Roomariem, kteří už mají děti odrostlé :smich: Enjoy ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...