Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Tak to jsem rád, kluci, že se vám to líbí. Já to tam nechám minimálně měsíc a uvidím, jestli mi to tam bude pořád pasovat, pokud ne, tak není problém to odlepit.

Deko, z toho stromku chci udělat takovou větší bonsai. Je to habr a ten se dá krásně tvarovat stříháním, takže bych ho chtěl udržet maximálně 1,5m vysoký. Pokud se to nebude dařit, tak ho vykopu.

Badysi, už se těšíš, až budeš v této fázi stavby, kdy už budeš jen zhezčovat, že? To si ještě počkáš. :) Ale je to fajn pocit, přijíždět ke svému domu, však už i ve fázi hrubé stavby mi to dělalo dobře.

Trávník ještě musí zhoustnout, zasazený byl přesně před měsícem a to jednou na začátku zapršelo a pak 3 týdny nic, tak jsem kropil 3 hodiny denně, jinak by byl kaput. Teď už 4 dny s přestávkami hezky prší, takže poroste ještě lépe a za 2-3 týdny ho poprvé poseču, na to se teším.

Odkaz ke komentáři

Libore, kolik mas najeto? Podivej se a radsi si zkontroluj jaky druh napinaku(koncove pismeno) mas a popr. si ho nech okamzite vymenit...viz. me problemy...mame totiz skoro stejne stara auta a v nich byly spatne napinaky...vyvarujes se zbytecnych problemu ;)

Edit: no tak pozde, p2p byl rychlejsi...ale pak dej vedet ;)

Odkaz ke komentáři

Skoda bere jako vytahany retez 4 viditelne zoubky na napinaku... Da se skontrolovat tim otvorem vedle remenice... Ve ctvrtek budu delat svoje a cenove to vychazi za matros cca 800 napinak, retez 1700, 200 gufero,,, a to neni az takova raketa

Pro tebe zacni ze po ranu je slyset retez a ze to dela bordel a nech to na nich... tlac na ne a uvidis a jek ase nedomluvis dej si to udelat za svoje asi tak nejak

V proloze mas i jednotlve TPI... s tema je muzes bombardovat

Bez názvu.JPG

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem byl v servisu, mam 75 kkm (4leta zaruka), dobre vedeli o cem je rec. Ale byli velmi pristupni a uz to pro me objednali, pristi tyden to vymeni. Na ten clanek z AutoTipu dost koukali.

Priznam se, ze me ta cela situace dost vydesila, zvlaste, kdyz jsem si uvedomil, ze pri prvnim rannim studenem startu to tak divne kovove chrasti :o

Odkaz ke komentáři

JJ, je to sice smutné, že se ti to stalo, ale nás ostatní to od budoucích problémů ochrání. Já mám ještě auto v servise. Včera objednali ty díly, ale dnes jim prý nepřijdou, nějaká chyba v dodávce, tak tam auto zůstane i přes víkend. :( Ještě jak jsem se s nimi bavil, tak mě připravili na možnost, že se může stát, že budou měnit celý motor. Že už jeden nedávno měnili při stejně špatném napínáku a klepavém zvuku, tak jsem zvědavý. Nevím, jestli si mám přát, aby mi dali nový motor, nebo jestli je lepší, aby můj motor byl v pořádku...

Odkaz ke komentáři

Taky si myslím, že na tom motoru nemůže být nic extra pokaženého, zdálo se mi vždycky, že šlape jak hodinky, občas se na volnoběh zatřepal, ale to jsem svaloval na nízké otáčky prý kvůli emisím, co jsem někde slyšel. Každopádně jsem zvědavý, jak to dopadne a jsem rád, že jsem to nenechal být a dal auto do servisu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...