viteKH Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 No já těch 160 vyčet z brzdy, ale nechci se hádat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 no proto to říkám...jako je pravda že škodovka uvádí míň koní než je skutečnost, ale o 20 se mi zdá hodně..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 Někdo mi říkal, že u 1,9TDi, která má v základu 105koníků, tak naměřili 118 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 no u 1,9 možná jo, tam to bylo známý s tím výkonem. Proto kdo přesedlal z 1,9tdi na 1,6tdi tak nadává.. je tam menší výkon i krouťák, ale myslím si že u té 1,8 to takovej rozdíl nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Zdravím, vidím, že sis montoval přední RS ... Jinak k tématu - BSR jsem kdysi ... Ahoj, jj, montoval jsem ho přesně před 3 lety jako první tady z fóra, takže s tím neměl nikdo zkušenosti. Musel jsem si to zapojit sám a v autorizáku jsem se ani neptal, tam umí dělat jen standardní věci. Zapojil jsem to s pomocí 2 relátek a odporu a svítí mi to tak, jak má, tzn. slabě při zapnutých potkávačkách (a parkovačkách) a silně, když nezapínám světla. Po čase mi asi odešel jeden odpor a teď, když po nastartování auta do 10s zapnu světla, tak mi to nahlásí chybu jednoho denního světla, ale svítí to správně. Už delší dobu se chystám za Vašou do Prostějova, aby mi to zapojil správně, ten to umí. To ti taky doporučuju. Ale například Martink52 to má zapojené u Toraxu a zapojili mu to dobře a dokonce mu nakódovali vychytávku, že po vypnutí auta mu to svítí ještě 10s a po otevření auta dálkáčem se mu to hned rozsvítí. BSR mě láká, ale kdyby to bylo za méně, 23000 se mi za to dát nechce, měl jsem dost výdajů s domem a tak se musím brzdit. Já jsem byl se svým autem na brzdě v cca 5000km a naměřili mi 180 koní, takže asi na tom bude něco pravdy, že ty motory mají více koní, než Škodovka uvádí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Staci si procist nemecka ci britska fora, majitele 1.8 TSI, kteri navstivili brzdu pred chipem, to vesmes rovnez potvrzuji. Tzn. tovarni vykon kolem 180 HP, i vice (!). A je to docela obvykla praxe koncernu, a motivace pro to ? To at si kazdy domysli, napr. jistota pro vyrobni tolerance, horni pricky pri testech papirove srovnatelnych motoru, danove ci pojistne vyhody pro urcite trhy atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Libore, to já mu napsal tvůj nick ať se tě zeptá, protože vím, že jsi si to dělal sám Po otevření auta dálkáčem se mi to nerozsvítí, to má princes, ne já :P já mám to, že po vytažení klíčků mi to ještě svítí cca 10-15 vteřin, to jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 JJ to je ta finta coming a living home..me to funguje na svetelny senzor co je v zrcatku spolu s destovym! jak odemknu vecer auto sviti 1min a kdyz zamknu vecer a jsou zavrene vsechny dvere tak si takjy muzes nastvit max 1min ja mam 20 sekund! :D Jinak k tomu chibu me na brzde nameril na 1,9 TDI PD 119,75Pd a 295,25 Nm Byl jsem strasne prekvapeny a kazdy koho jsem vezl pred chipem tak mi rikal to nemuze byt 105koni a 250NM :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Kde jsi byl na brzdě? Uvažuji, že bych si taky zajel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 No u TDi funa prece kde jinde jezdime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Já myslel, že jsi byl někdy v Ov. Ok asi zajedu až budu mít volno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Taky preji vse nej kamarade! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Libore, vsechno nejlepsi, at se ti a cele tve rodine dari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Opožděně díky kluci za gratulaci. Moc tady teď nechodím, mám poslední dobou nějak málo času. Na autě žádné změny. Doma přibyla Octavia 1 1.6MPI, RV 2003 pro manželku, je to z rodiny, takže auto znám od novoty a je v pohodě. Ale proč píšu, musím pro otce sehnat 4ks 15" plechů na Octavii. Nejlépe nové nebo jako nové, nemáte někdo za rozumnou cenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Chtělo by to napsat na jakou octavii je sháníš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Pardon, potřebuju je na OII 5x112. Díky za upozornění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 no proto to říkám...jako je pravda že škodovka uvádí míň koní než je skutečnost, ale o 20 se mi zdá hodně..... Je to kludne mozne. Novinari namerali jednej 1,4 TSI 115,5 kW namiesto 90 kW :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 kazdy aoto ma ve skutecnosti o 10 -20 koni vic nez uvadi skoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Tak disky už nesháním, nakonec jsem se rozhodl koupit je v Auto Kelly, jsou tam nové za 800 kus. Přes víkend jsem se pustil do rozřezání světel, nebo spíše jednoho světla, co jsem sehnal bouračky. Rozpustit ten silikon horkovzduškou nejde, musel jsem teda řezat. Myslel jsem, že to rozřežu přesně v tom spoji plexi skla a toho zadního plastu, ale to fakt nejde. Musí se to říznout ještě v tom plexi, ale těsně kolem toho spoje. Slepit by to mělo jít v pohodě, možná znovu zatavit. Po tomto vyzkoušení si troufnu udělat to načisto s mými světly. Ale potřebuji poradit jak na stříkání těch vnitřních chromovaných ploch. Jaký přesný postup je potřeba dodržet? Nebo je jednodušší dát to stříknout do lakovny? Pro představu, jak to bude vypadat jsem to světlo stříknul jen tak obyčejnou černou metalízou. Vůbec to na tom chromu nechtělo držet, dělalo to mapy, jako kdybych to stříkal na mastný povrch. Ale pro představu to stačí. Světlo jsem jen tak narychlo složil a namontoval do auta. Nevím jak vám, ale mě se to moc líbí, takže se do toho chci co nejdříve pustit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Liborku!Tak to je hodne pecka!!! ;-) libi se mi ty spodni linie a napis v chromu!!Za me pecka jestli to tak bude a ty mracitka bych tam uz ani nedaval!Takhle to je cisty a krasny!!Pak jak by ses nudil to muzes udelat aj me ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 O mračítkách ještě uvažuju, uvidím, jak to s nimi bude vypadat a nemám problém dát je pryč. Ta spodní linie ta světla a celý předem auta hezky opticky snižuje. Jak jsem to nasadil, hned jsem věděl, že to je pecka. Teď jen potřebuju zjistit ten postup nástřiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Uplne ty svetla tam sedi a dodali autu na agresivite ;-) fakt povedeny!A tys to strikal primo jen barvou na ten chrom nebo jeste nejakym zakladem na plasty nebo nejak poleptat to,nekdo ti urcite poradi a jak ne tak v lakovne by meli vedet ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Stříkal jsem to jen rovnou na ten chrom, nešlo mi o to, aby to bylo perfektní, jen jsem to chtěl mít černé, abych si udělal představu, jak to bude vypadat. Někde jsem se dočetl, že existuje základ na kovy a pak se už dává normální lak. Já bych to chtěl stříknou sám doma, abych to všechno zvládl přes víkend, aby bylo auto hned po víkendu pojízdné. Ale možná raději nakonec skončím v té lakovně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Třeba světla u Golfa 3 se nanášejí štetečkem - černá matná barva a drží to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 no to není špatný nápad, přecejen barva v plechovce bývá odolnější, ale aby se to slilo a nebyly vidět ty tahy štětcem, vyzkouším to na tom rozdělaném 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 No teda Moooc pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Hlavně nesmíš ten chrom brousit, tím ho poškodíš.. A sprej právě na chromu nedrží, proto to nanášejí štětečkem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 díky, myslím, že by to mohlo být ok, koupím nějaký hamerite, co tady kluci radí na brzdové třmeny, protože když vydrží tam, tak ve světlech musí vydržet taky jen ještě nevím, jestli lesklý nebo matný a taky jestli černý nebo tmavě šedý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Myslim si ze ten chrom prave poleptavaj necim!V barvy laky by ti meli poradit!Rekni jim co chces a oni ti reknou co by bylo nejlepsi! ;-) do toho svetla bych volil matny cerny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.