Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Ty jo tak to je dost dobry, vypadaji luxusne, tak pak hod foto az to tam budes mit na zivo. Taky mam cernocha tak by to mohlo bejt dost zajimavy jenom nemam FL naraznik tak bych prisel o odrazky coz nekdy muze bejt na skodu. treba kdyz namrdanej soused pojede kolem

Upraveno uživatelem Ciza
Odkaz ke komentáři

Olaf: Ne, je to jen v té černé, není to lakované, je to přímo tmavý plast. Design červené části je shodný s facelift částí.

Drastys: Stojí 3300,- za pár. Je to dost, ale zase za raritku se musí trošku připlatit. Dej sem fotku tvého auta a já ti to upravím. Ta svá stará světla budu prodávat za cca 1500,-.

Odkaz ke komentáři

No zrovna u tebe, Storme, jsem myslel, že to bude mít úspěch. Čím víc Black is Black, tím líp. :D Ve skutečnosti to vypadá lépe, fotil jsem to mobilem (N6300) a ty fotky jsou děs, hlavně to širokoúhlé zkreslení.

Dnes odpoledne jsem objednaný ještě na jednu úpravu zadku, ta bude mít méně rozpačité názory, myslím, že se bude všem líbit.

Odkaz ke komentáři

mně se to moc líbí.. chtěl jsem starý lakovat na černo, ale pokud je to tak original plast tak o to je to zajímavější.. Akorát se mi to zdá hodně tmavé.. K černé pecka, ale k mojí stříbrné by to chtělo možná světlejší.. no počkám si na lepší foto a jestli si můžu vymýšlet, tak udělej pls jedno foto navíc, kde budou couváčky i blinkry svítit :D

Odkaz ke komentáři
No zrovna u tebe, Storme, jsem myslel, že to bude mít úspěch. Čím víc Black is Black, tím líp. :D Ve skutečnosti to vypadá lépe, fotil jsem to mobilem (N6300) a ty fotky jsou děs, hlavně to širokoúhlé zkreslení.

Dnes odpoledne jsem objednaný ještě na jednu úpravu zadku, ta bude mít méně rozpačité názory, myslím, že se bude všem líbit.

Black is black - o tom žádná Libore :P ...ale udělal bych to přesně naopak. Bílou část bych nechal a to červené bych decentně zatmavil. Nicméně jsem fakt zvědavý, jak to bude vypadat v reálu. Nechceš se za mnou stavit ? :)

Odkaz ke komentáři

Kalic: Zkusím se souseda zeptat, ale netuším, spíše si myslím, že ne.

Storm: No nevím, jak by to vypadalo, jestli by pak ta bílá část moc nesvítila. Stavit se můžu, ale nevím, jak to stihnu, z práce jedu ve 14:00 rovnou na tu druhou dnešní úpravu zadku, tam mám být ve 14:30. Tak jedině na pět minut a pak pofičím dál. Nebo pak až když pojedu zpátky, to by bylo tak mezi 16-17:00.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...