Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Na sraz do Malenovic 29.-30.5.2010. Určitě dojeď, já jsem tam ještě nebyl, ale z minulých srazů jsem viděl fotky a lidí tam bylo hodně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 tie svetla su sehr gut :) co ti idu robit so zadkom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Nechal jsem si navařit koncovku. Originál Škoda pro 1.6ku, takže se musela upravit pro dva výfuky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 tak tohel Ti schvaluji ... :-D ... vypada to dobre, rekl bych ze by mohla byt jeste trochu vice zastrcena ... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Díky, možná fakt mohla být více zapuštěná, ale zase jsem chtěl, aby byla vidět, těžko se odhaduje, co je optimální zapuštění. V nejhorším případě by se to dalo předělat, uvidím, jak si na to zvyknu. Ještě si zvykám i na ta světla. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Hezké, hezké :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 koncovka a svetla za jedna! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Souhlas s vorlandem, sedí to k tvému autu perfektně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Hezký, můžeš please hodit photos normál a bez úpravy vedle sebe, zatím tomu nemůžu přijít na chuť, koncovka je super, 2 cm zapuštěná by byla božská :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marios Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Nevím, budu jediny komu se to asi moc nepozdava. Me prijde hezci navarovana dvojita koncovka vyfuku, navic je pro TSI primo urcena, kdezto tato je pro 1.6 MPI, FSI a neprijde mi tak zajimava jak dve koncovky vedle sebe. Vim o cem mluvim, od vcera dve takove navarene lestene koncovky vlastnim :-) A svetla nebudu komentovat, vetsine se libi, me ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 O tmavych svetlech jsem taky uvazoval (sice nevim jak moc by to slo k svetlemu autu), ale jeste by to k tomu chtelo i tmave predni svetla. Navic jsem uvazoval i o te koncovce co sis ted nechal navarit, ale ja bych chtel dat koncovku i na druhou stranu. Bud tam hodim koncovku z RS a mel bych teda dve dvojite koncovky a nebo tuhle placatou na obe strany. Pak se mi i libi koncovky z Audi TTS, ale nevim jak moc jsou siroke a jestli se daji koupit zvlast 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Pripájam sa k Mariosovi, tie svetlá mi tam nesedia, keď tak by som bral decentné zatmavenie(ale úplne slabé) na komplet svetle koncovka v pohode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 kully podla mna by to bolo najlepsie tak ako to ma romariooo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 ne, koukal jsem na to znovu a fakt se mi to líbí.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 jj jak romariooo je jedna moznost a vypada to dobre - to je overene. Pak jsem ale uvazoval i o tech ovalech co ma ted Libor, ale jednou jsem to videl ve skutecnosti a vubec se mi to nelibilo. Ted na te Liborove to vypada dobre (alespon na fotce) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 (upraveno) Tal Libore me se to libi na pohled, na cerne to po chvilce koukani a zvyku vypada fakt dobre, jen si porad nemuzu oddelit takto cerny origo svetla s levnym tuning nasrikem na svetla stodvacitky, takze i kdyz se mi to libi vzhledove, tak si nemuzu pomoct ale vyvolava to ve me pocit levnyho nastriku. Ale to bude asi jenom muj pohled, jinak vzhledove to vypada fakt dobre. A koncovku chvalim placatou chci taky, dve kulaty ma kazdej :) Mozna by pomohlo to vyfotit z vetsi dalky a z boku, tak jak mas udelanej ten VT. Upraveno Květen 16, 2010 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 jak ma romarioo je klasika ;) a je to velmi good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Díky všem za celkem pozitivní názory. Miles: Přímo foto před a po nemám, ale stačí, když se mrkneš na mé staré fotky a provnáš si to. Marios: Já jsem právě měl ovál i na předchozím autě a líbil se mi a teď jsem se ani moc nerozhodoval a prostě jsem chtěl zase ovál. Ty dvě kulaté taky nejsou špatné, ale přijdou mi moc nevýrazné. Kully: Myslím, že ani na světlých autech by ta světla nemusela vypadat špatně, obzvlášť třeba na bílé nebo tvé žluté. V kombinaci s černým difuzorem a třeba s černým křídlem. Koncovka je asymetrická, takže na pravou stranu auta nejde namontovat. Je prostě sešikmená podle nárazníku. Musel bys sehnat koncovku třeba tu z toho Audi. Přední světla tmavá mě taky lákají, zkusím si udělat VT. Romariooo to má moc jezké, v tomto případě se mi i líbí dvakrát dvě kulaté koncovky, i když asi dva ovály by vypadaly ještě lépe. wrccko: Nemusí se to líbit každému, to je v pohodě. Mě se to tak líbí, prvně to byl trochu nezvyk, ale už se mi to líbí. Ta červená kolem hezky razí, to jo, ale myslím, že to právě není na škodu, zvýrazní to to Cčko. vorlajz: Díky, mě taky Ciza: Levný stříkaný tuning bys poznal hlavně zblízka. Toto je origoš a je to poznat na kvalitě. Kdyby se všechny Octavie dělaly rovnou s černým plastem, tak na to nikdo ani nemukne a bude se vám to líbit. Ale takhle jste si už zvykli na bílé, tak se vám líbí ty. Plno aut jiných značek má černé plasty ve světlech a vůbec to nikdo neřeší. Auto z dálky vyfotím, ale neměl jsem doma minulý týden foťák a teď už zase od soboty večer v kuse prší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Máš to moc pěkný Libore, hlavně ty světla jsou origo. Jinak červené třmeny na černé vypadají dle mého dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Já nevim, já bych ty třmeny nenatíral na žádnou barvu a nechal je tak. Pokud je ten disk celý stříbrný tak mi to k sobě vůbec neladí. Ale kdyby byly černé i kola - to už by bylo jiné kafčo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 bude to spis o velikosti toho trmenu pokud tam das nejakyho macka, proc to nezduraznit. Ale ty seriove to je takovy nemastny neslany, ale k te stribne a svetle metalize ze hodi ta zelena a nebo zase stribrna jako ma marios ted z fabriky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Máš recht, na velikosti třmenů závisí hodně - ale jak říkáš, bavíme se tu o sérii a tam se mi to v té červené nelíbí. A taky ti musím dát za pravdu s barvou - ta tmavě zelená vypadá líp i u černé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 a co takhle černá? ta je dobrá, pokud je nechceš mít tak nápadný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Díky za postřehy. Ještě o tom popřemýšlím. Zbyla mi barva z minulé O1, která byla stříbrná a docela jí ty červený třmeny pasovaly. Možná to nechám tak, jak to je z výroby, stejně je to blbá práce, do které se mi nechce. Černé bych je nedával, to spíše nějaké šedé, grafitové, aspoň na tom nebude vidět špína. A zelené se mi nelíbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 No mne sa červené páčia, aj eresy to tak majú a myslím, že aj viacerí na fore(Roman, MichalK...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Přesně tak.Jak píše Mároš-ta červená barva k černé metalíze dost dobře sedne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 ...ale na větších třmenech Romane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Já nevim, já bych ty třmeny nenatíral na žádnou barvu a nechal je tak. Pokud je ten disk celý stříbrný tak mi to k sobě vůbec neladí. Ale kdyby byly černé i kola - to už by bylo jiné kafčo. s tím se ztotožňuju... červený třmeny jsou jak pěst na voko... že Romariooo? :( :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Vorlajz: běž se připravovat na kojení :( já jsem svůj názor řekl-červená je good a je to jedno jestli to jsou velké či malé třmeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest zeus-1 Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Chci se zeptat, to je ten samý motor co je VW Passatech? vw passat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.